Ot Dushi Rec.
Студия звукозаписи
Айтбай Аяна
Совсем не понравилось
Адам ұқсап барасые записке сонша буллить айта алмайсын дауыс жоқ деп ақшасын береснғо жазып берсе боладғо сөз жоқ 1звездағо не стойт
Айгерим Молдахметова
Совсем не понравилось
Сегодня посетили эту студию звукозаписи и остались крайне разочарованы. Сотрудник, который там работает, ведёт себя грубо, нервничает и агрессивно отвечает клиентам. Он сам решает, кто и в какой очереди будет обслуживаться, и общается так, будто делает одолжение. Вёл себя принципиально и конфликтно. С таким отношением к клиентам работать нельзя. Очень плохой сервис, не рекомендую.
Асел Жанысбекова
В восторге
Жақында осы студияда ән жаздырдық. Олжас ініме алғыс айтам, өз ісінің шебері, кәсіби маман, өте тез дайын болды👍👍👍 Рахмет🙏
Moldir 🤍
В восторге
Записывали песню у Олжаса ага. Большое спасибо ему за профессионализм и внимательное отношение! Всё подробно объяснил, проследил, чтобы каждое слово было чётко и понятно, быстро и качественно обработал песню. Очень довольны результатом. Цена полностью соответствует работе. Рекомендуем! Рақметтт🫶🏻👏🏻👏🏻👏🏻
5 посещений
Di .
В восторге
Особая благодарность вам, особенно Олжасу-агаю! Сделал всё очень быстро и качественно.🤗🥰
ГЕ
Гулжазира Есіркепова
Совсем не понравилось
Жұмыс жасай алмайды,дауысты құртып жіберді. Таңдағаныма өкінем
ЖН
Жадыра Намазбаева
Совсем не понравилось
3 подросток опыты жоқ баламен барған едік. Запись жасайтын бала уфлеп ахлеп әрең ұрсып жатып жазды. Жартысын жазбады. Наушник ескі, ғыжылдап тұр естілмейді. Балаларда идеал емес, бірінші рет жазып тұр әнді. Ең жаманы балалар енді ән айту дегенді қолға алмайды. Еңсесін түсіріп тастады! Менің өзіме ұрсып жіберді. Ақшасына тұрмайды. Бұдан арзанға барғанда жақсы құрмет көріп едік. Не советую или еркек адаммен бару керек шығар мінезін көрсетпейтін. Или бәрің супер әншілер барып жатсыздарма?
AD
Alfiya Dyussembekova
В восторге
Записали быстро,качественно. Работал с доченьками очень компетентно и уважительно! Филиал на Грибоедова. Звукорежиссер Чингиз. Профессионально обработал запись,все получилось с первого раза и в срок!
BS
Beibarys Sultan
Олжас брат отдуши ✊
Молдир Кожабекова
В восторге
Керемет жазылым болды енді нәтижесін көреміз
ttumarym 🤍
В восторге
Өте қатты ұнады свадбадада қызымның 1 жас тойындада осы жерге жаздырдық жігіттерге рахмет🫂🫶🏻!онлайн жаздырсақта жақсы жазып берді
БА
Бейсен Абдихаев
В восторге
Олжас парнишка молодец,Все четка и конкретно делает свою работу!Приям от души душевно!
Арай Малиева
Керемет
Назерке Кыдырбаева
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность студии звукозаписи за потрясающую работу! 🎶 Записывали песню в подарок на свадьбу — и результат превзошёл все ожидания. Очень тёплая атмосфера, профессиональный подход, помогли с минусовкой, подсказали по вокалу, всё записали качественно и быстро. 💯 Звук — чистый, голос — идеально выведен. Это было не просто технически, а с душой. Благодаря вам, наш свадебный подарок стал действительно особенным моментом! ❤️ Спасибо всей команде! Обязательно вернёмся снова🫶🏻
6 посещений
Айгерим Ауелбекова
Ты
ЖН
Жанара Нурмухамедова
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность студии Ot Dushi Rec. за профессиональный подход, тёплую атмосферу и помощь в записи моей песни. Благодаря вам процесс прошёл легко и вдохновляюще — от первых дублей до финального мастеринга. Отдельное спасибо Шынгысу за терпение, поддержку и ценные советы. Очень рада, что выбрала именно вас!
Elmina Saitova
В восторге
Все супер, все понравилось, Хочу выразить огромную благодарность Олжасу за потрясающаю работу! Отличная студия записи! Советую всем!
МЕ
Мереке Ермахановна
В восторге
Шынгыс рахмет Сизге🙏👏 бизге оте катты унады
nellya 🤍
В восторге
Студия оте керемет.Олен конилимнен шыкты Шынгыс агайга рахмет😍
Diana Berikbaeva
В восторге
Зооооррр студия.Адемылеп ондеп ещё тура уакытында жыбердыыы😍😍😍
Яна Ким
В восторге
Суперская студия звукозаписи 🔥Записываю уже много лет только здесь, ребята реально делают шедевры👍Ребят спасибо большое от души😊 с Вами легко и просто и при этом очень профессионально🙂Лучшие ❤Смело рекомендую 🔥🔥🔥
AG
Aibek Galmbekov
В восторге
Шыңғыс өте керемет рахмет!
Темирлан Мамиев
Шынғыс өз ісінің профессионалы
Familia Familia
В восторге
Хорошая студия ,Чина молодец хорошо записал
НБ
Нуржан Булешов
Не понравилось
Так себе звуковая, долго ждал запись, ещё и не правильная корректировка, отправил в последний момент когда начал названивать то что уже все сроки прошли
ФҚ
Файзолла Қайсар
В восторге
Алдында келіп апамызға өлең жаздырып кеткенбіз Олжас бауырыма рахмет айтқым келіп тұр өз ісінің шебері бәрі уақытылы, обработка мықты студиялардан еш айырмашылығы жоқ ең бастысы сжатый срокта жасап берді, келсеңіздер өкінбейсіздер.
Азамат Ибадулла
В восторге
Ән жаздық бәрі уакытымен тусиндреді Керемет Олжас деген бала жазып жасап берди тагы келип жаздрам буйрса унады осы студия маган
Бану Наурзбаева
В восторге
Классная студия! Молодой человек на звукозаписи Олжас помогал и подсказывал где как подать голосом, когда начинать и тд. Очень оперативно отработали и его подсказки были кстати. Спасибо большое! Записывать было очень увлекательно и весело. И спасибо Олжасу за подсказки в записи.
Balgerim Ussembayeva
В восторге
Все чётко классно👍👍 Если вдруг захочу записать песню )))приду обязательно сюда 👍👍 спасибо Олжасу
Dastan Saken
СН
Салтанат Нагметова
В восторге
Үнемі осы студияда ән жаздырамын. Өте қатты ұнайды, кәсіби деңгейде жұмыс жасайды. Олжас атты жігітте ерекше алғыс білдіргім келеді. Өз ісінің маманы. Алдағы уақытта да аллам бұйырса осы студияға жаздырамын
Молдир Мухтар
В восторге
Записали песню всё прошло отлично! Профессиональный подход, хорошее оборудование. Помогли с нюансами, подсказали, где лучше сделать акценты. Результатом остались довольны, большое спасибо!
Ai1runxxx .
В восторге
Сегодня были на студии, записали песню дочке и хотелось бы написать честный отзыв. В первую очередь хочу поблагодарить Адилета. Он мастер своего дела. Хотя мы опоздали на пол часа, но благодаря Адилету записали крутую песню. Самое главное что отправили раньше чем мы думали и песня получилось просто бомба чем мы ожидали🔥🔥🔥🔥 Всем советую данную студию. Не пожалеете 👍👍👍👍
Zhansaya B.
Совсем не понравилось
Ужасная студия звукозаписи, парень по имени Олжас грубый, не умеет работать с клиентами. Когда пришла на запись, все время смотрел на телефон и переписывался с кем то, записали всего один раз, я сказала давайте еще запишем, он с недовольным лицом опять записал, но все время записи отпускал очень грубые комментарии, я промолчала так как хотела чтобы он вдруг не испортил мне обработку, но когда отправил мне запись через три дня(хотя должен был отправить через два), окончательная запись была просто ужасной, даже нормально не обработал, мне пришлось обратиться в другую студию чтобы они мне нормально обработали и так как сроки поджимали я заплатила больше чем если бы сразу обратилась к ним, и поэтому когда просила Олжаса отправить оригинал без песни и обработки, ответил очень грубо что мне пришлось его заблокировать! Очень жаль, я до этого уже записывала песню и знаю какой должна быть обработка, плюсь знаю как проходит запись, походу для Олжаса в студию должны приходить супер певцы, потому что во время моей записи он все время он не что не помогал а все время был недовольным как будто я бесплатно записываю и когда просто хотела перезаписать куплет, злился и хотел быстрее от меня избавиться! Ужасное отношение к клиенту, не советую сюда ходить. А вам парни советую переименовать студию, потому сто делаете вообще не отдуши!
ГС
Гульназ Смагулова
В восторге
Онлайн жаздырттык, оте Керемет шыкты анимиз! Кызым Риза. Барлыгын тусиндирип Берди,калай АН жиберемиз, калай жазамыз. Оте ризамын, еки Кунде Дайн боды анимиз.
AO
Aidana Orazali
В восторге
Аян мырзаға рахмет! Осымен екінші рет өлең жаздырып тұрмыз онлайн үйден шықпай ыңғайлы, тез әрі күшті етіп жасап береді бізге ұнады бұйырса тойларға тағы жаздырамыз😍
Анель
В восторге
Аян аға өлеңді күшті жазады екен осы уақытқа дейін қарап жүр едім бүгін бұйырды және ерте жасап берді суперр 😍😍😍
ГН
Гулдана Нусупова
В восторге
Аян, сізге көп көп рахмет! Жұмысынызға сәттілік тілеймін 😘.Сапалы,жоғары сапада, идеальный етип жазып берди. Еще скидка жасады. Бізге өте қысқа уақытта запись жазып беретін студия керек болды. Петропавловск каласындагы барлык студия есигин қағып тападым. Аян, онлайн заказ кабылдап керекмет етіп, бір сағат ішінде версияларын жиберди. Жылдамдығына тәнті болдық. Өте керемет, жоғары сапада жасап берді. Енді тек сізде жазғызатын боламыз.
Акбопе Жотабай
В восторге
Аян сізге үлкен рахмет әніміз күшті шығыпты.🥰 Жауапкершілігіңіз және өте уақытында жасап бергеніңіз үшін улкен алғыс👏🎊
MM
Meruert M
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность вашей студии звукозаписи! Записывала песню на юбилей - 50-летие, и результат превзошёл все ожидания. Работалось легко и с удовольствием. Звук получился чистым, профессиональным, каждую деталь учли🔥🔥🔥 Спасибо за качественную работу, внимание и поддержку - благодаря вам подарок получился особенным и очень трогательным. Обязательно вернусь ещё🫰
Алия Кашкенова
В восторге
Керемет 👍👍👍Жұмыс көңілімнен шықты,дауысты керемет өңдеген,Аян мырза кәсібіңізге береке берсін,шығармашылық табыс тілеймін,әлі талай бірге жұмыс жасаймыз деген сенімдемін👍🙏🏻
СТ
Сабира Ташаева
В восторге
Аянға үлкен рақмет. Өте сапалы жұмыс. Өз ісінің маманы екен. Жұмысыңыз өрге жүзсін. Семейдегі бір үйдегі сиудияға барып едім өз дауысымен сузыка қоса салған. 1күн қалғанда осы Аянды таптым, дауысымды өңдеп тез жасап берді 👍👍👍👍
Қаламқас Құлханова
В восторге
Керемет студия, 100% сенімді Ақтау қаласынан тұрақты клиентімін. Кез-келген уақытта байланыста болатын жауапкершілігі бар студия. Жұмыстарыңызға шығармашылық табыс тілеймін, өрлей беріңіздер🫶
ЛЫ
Латипа Ынтымак
В восторге
Өз жумысының маманы нағыз Аян мырзаға рахмет өте аз уақыт ішінде әнімізді дайындап берді сапасы керемет. Екі жыл болды осы кісіге жаздыртамыз қызыма .жумыстарыңызға береке үлкен табыс берсін тек алға 👍👍✊✊
Assyl Amir
В восторге
Онлайн дауыс жаздыру студиясының жұмысы көңілімізден шықты.Аз уақыттың ішінде сапалы дауыс жазып берді.👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Алтынай Омарова
В восторге
Нужно была запись песни онлайн, студия справилась очень профессионально. Если учитывать что запись отправлена, а не записана в студии.При не возможнрсти приехать это очень выручило. Рекомендую.
НМ
Нагима Мырзахова
В восторге
Срочно нужно было записать песню для ребенка на 8 марта нашла адрес в 2 гис. И не пожалела, ребята обработали быстро и профессионально. Спасибо буду рекомендовать и всегда обращаться.
TK
Torgyn Keuekova
В восторге
Сегодня ходили записать песню в первый раз! Очень волновались как получится, очень остались довольны! Спасибо Олжасу, за терпение и труд!
Лейла Кыбыраева
В восторге
Аян сізге көп рахмет,Детально түсіндіріп ,қызметіңізді жоғары деңгейде жасағаныңыз үшін.Тек алғысқа бөлене беріңіз.
MD
Moldir Durova
Совсем не понравилось
Бұл студияның жұмысына мүлде көңілім толмады. Ақшасын алдын ала толық алып алды, бірақ уәде еткен сапада жұмыс жасамады. Әнімізді дұрыс өңдеп, сапалы етіп береміз деген, алайда нәтиже өте әлсіз. Дауыс пен музыка дұрыс балансқа келтірілмеген, кәсіби өңдеу байқалмайды. Бірнеше рет хабарласқанда да нақты жауап бермейді. Ақшамызды қайтарып бермеді. Уақыт та, ақша да босқа кетті. Клиентке деген жауапкершілік мүлде жоқ. Мұндай қызмет көрсететін студияны ешкімге ұсынбаймын. Барғанымызға өкіндік. Сіздерге де не советую. Басқа студияға барғандарыңыз дұрыс. Администраторлары да тел алмай қашып жүр Студияның ішіде өте нашар. Олжас деген жігітке вообще жоламаңыздар.