sotzeyini.kz
Юридическая компания
Вас может заинтересовать
Гулмайра Жакупбекова
В восторге
Саламатсыз , мен Шымкент тұрғынымын соған қарамастан Мағжан есімді юрист өте жоғарғы денгейде сабырлы Алматыдан онлайн фарматта БАНКРОТТЫҚ ісімді жасап берді. +7 708 103 7540 мықты 🫱🏻🫲🏽
DT
Dinara Taraxtieva
В восторге
Сәлеметсіздер ме?!.Менің жеке есеп шотым,,сот орындаушысының заңсыз әрекетімен бұғатталған болатын.Заңгер Ардақ Молдабек ,осы істі қолға алып,ұзақ созбай шешіп берді.Өте сауатты,білімді азамат.Мен өте ризамын.Динара Астана қаласынан.
Эльвира Турсынбаева
В восторге
Банкроттық процедурасын сәтті аяқтап, қарыздарымды толықтай заңды түрде жоюға көмектескен заңгер Мағжан Дәулетжанұлына алғысым шексіз! Барлық шоттарымнан бұғаттау (арест) алынып, тыныш ұйықтайтын болдым. Өз ісінің нағыз маманы, барлығын нақты әрі заң аясында шешіп берді. Қарыз тауқыметінен құтылғысы келетіндерге осы кісіге жүгінуге кеңес беремін!»
Абай Орынбасар
В восторге
Ардак мырза ісімізді өте жауапкершілікпен және кәсіби деңгейде жүргізді. Барлық процесті бақылауда ұстап, әр қадамды түсіндіріп отырды. Клиент мүддесін қорғауда табандылық танытып, жақсы нәтижеге жетуге көмектесті. Осындай білікті адвокатпен жұмыс істегенімізге ризамын!
В восторге
Хочу поблагодарить за успешную и грамотную работу юристов , в частности Ардак. Очень отзывчивый, грамотный юрист , специалист своего дела. Решил нам не только сложную задачу, но и оказывал моральную поддержку, довел дело де положительного результата, за что ему большой РАХМЕТ. Желаю больших успехов в работе и процветания! Всем рекомендую!
GG
Gulnar Gulnar
В восторге
Я рада что у нас есть такие профессионалы. Работают чётко, грамотно и ответственно. Спасибо Вам за вашу работу.
FS
Feiruz Sultanova
В восторге
Могу смело рекомендовать компанию. Помогли решить проблему с банками. Полностью от моего лица вели переговоры с банком, чси и судом. В результате, получила лучшие условия по просроченным кредитам и открыли все счета. Спасибо юоистам- Расулу, Ардаку, Магжану. Все были включены в процесс по своей части.
Гульназа Исмаилова
В восторге
Заң компаниясының қызметі өте ұнады. Мәселемді кәсіби түрде, тез және заңды жолмен шешуге көмектесті. Мамандары жауапты, сенімді. Ұсынамын.
Fotima CR
В восторге
Жақсы заң компаниясы.Жұмыстары жылдам сапалы және адал.Барлық мәселені кәсіби түрде шешіп берді.Рахмет 👍👍
ЖЕ
Жазира Еркин
В восторге
Шынымды айтсам, сот/құжат дегенде стресс болатын. “Сот Зейіні” бәрін рет-ретімен түсіндіріп, қандай қадам жасау керегін нақты көрсетіп отырды. Хабарласқанда жауап беріп, бақылауда ұстады. Азаматтық іс бойынша көмегі өте күшті болды. Осындай сервистер керек-ақ! Рақмет сіздерге 🙌
Aki Ran
В восторге
Мен “Сот Зейіні” компаниясына қарыз өндір дауы бойынша жүгіндім. Құжаттарды тез жинақтап, бәрін түсінікті тілмен түсіндірді. Ең ұнағаны — жауаптары нақты, созбалаңға салмайды. Нәтижесінде талап қабылданды келісімге келдік/ақша қайтарылды/шешім шықты. Сенімді команда, міндетті түрде ұсынамын!
AN
Aygul Nogaeva
В восторге
“Сот Зейіні” заңгерлеріне қарыз өндіру жөнінде жүгіндім. Құқықтық позицияны сауатты құрып, дәлелдемелерді жүйелеп берді, арызды дұрыс рәсімдеді. Қызмет көрсету мәдениеті жоғары, мерзім сақталады. Кәсіби деңгейі ұнады, ұсынамын.
Асель К
В восторге
Осталась очень довольна результатом, рекомендую данную компанию.
Айдана Сабырбекова
В восторге
Қиын мәселе бойынша жүгіндім.Барлығын заңға сай,шешіп берді.Өз ісінің маманы,нәтижесіне ризамын!
DN
Dinara Nuralieva
В восторге
Жаксы мамандар хабарласып кенес алыныздар оз кызметтерынын маманы алгысым шексыз жумыстарын жемысты болсын! Магжан саган улкен Рахмет ар кашан керы байланыста болып ар кез колдап кенес барып отырганын ушын меным жумысымды 100% шешып бергенын ушын Алла разы болсын!
3 июля 2025, официальный ответ
Dinara ханым, жылы пікіріңізге көп рақмет! Сізбен жұмыс істегенімізге біз де қуаныштымыз. Сенім білд…
Q
Qazhymukhan
В восторге
Өз жұмысының маманы Аллаһ разы болсын әрқашан биік жетістіктерге жете берсін ризамын жұмысына👍🏻👍🏻✊🏻✊🏻
3 июля 2025, официальный ответ
Qazhymukhan мырза, рақмет сізге! 🙌🙏 Сіз секілді адал клиенттің жылы пікірі — біз үшін ең үлкен мот…
Олеся )))
В восторге
Отлично помогли в решении моей проблемы, выиграли суд. Спасибо большое Магжану
Aina Akishova
Совсем не понравилось
Не советую от слова Совсем . Обратилась за помощью в составлении иска . Сотрудник , не уверена , что он вообще юрист , начал хвалить своего наставника , который мол успешно проводил дела в прошлом . Доверилась большому опыту этого наставника . В итоге , взяли деньги за услугу составлении иска и протянули 2 недели с работой , каждый день кормя «завтраками» . Завтра сделаю , завтра будет готово , завтра , завтра и завтра . Пришлось повысить тон и начать требовать . Отправили , с горем пополам . Но …. Судья вернул иск . Хорошо , что вовсе не отклонил , а по человечески попросил привести его в «порядок» . Снова прошу переделать и сделать как нужно было изначально - в соответствии с нормами АППК. Сделал , снова протянув больше , чем нужно времени . Кормя завтраками . И что вы думаете , отправил мои слова , завернув своими словами . Никаких норм и ссылок на нормы . Не советую фирму вообще. Неопытный молодой человек Магжан . Очень огорчилась , потеряв 2 недели времени . В итоге никакого аккуратного иска не получила . И да , деньги соответственно на вернули . Говорят столько времени на него потратили )))) . В итоге , я виновата , что они безопытные и необразованные и бедные столько времени тратят на такие дела !
Фрэнки Пинтенджэлло
🤝🏻
Zhandos Saifulla
Өз жұмысының маманы 👍🏻. Білікті екен
Айбек Галымов
В восторге
Оз жумыстарын жаксы аткарып шыкты 👍
9 декабря 2024, официальный ответ
Рахмет сіздің пікіріңіз біз үшін маңызды!
Sayazhan Galymzhanqyzy
В восторге
Білікті , өз істерінің мамандары жұмыс істейді екен, рахмет қызметтеріңізге, өтінішім бойынша жұмыстарымды тез арада жасап берді, әсіресе Мағжан мырзаға
NS
Nyrdos Sayfulla
В восторге
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Очень оперативно, помогли в вопросом, грамотно проконсультировали!
5 марта 2024, официальный ответ
Асылтас
В восторге
Данная компания мне помогла решить проблему с которой я страдал около года! Отличные юристы, профессионалы своего дела!
5 марта 2024, официальный ответ
16 сентября 2023, официальный ответ
РИ
Рома Иля Айзере ёоу
В восторге
Благодарю проработали оперативно по обращению