Moonshuaq
Магазин национальной одежды
Нурслан Утепов
Одежда классная, беру уже второй раз, но доставка оставляет желать лучшего, в магазине мерил и оплатил доставку в Актобе, так как был пролетом. Сказали быстро подошьют и сразу отправят - примерно через 5 дней придет заказ по казпочте. По факту прошло больше двух недель, мне еще не отправили даже, видимо шьют пиджак заново. P.s. После негативного отзыва, обратная связь улучшилась, что уже радует, но все же в магазине мне сказали при покупке что подшивка будет на следующий день, сейчас пишут будто говорили о 5-7 днях подшивки. Негативить не буду, но и покупать у Вас больше тоже не буду 👌🏿 я бы и 5-7 дней мог подождать не проблема, просто на ровном месте в заблуждении ввели и обратная связь все же хромает, пишут завтра отправим и вышлем трек номер, через три дня пишу, да отправили потом вышлем трек номер, в итоге мне выслали трек номер, только после отзыва.
Алим Куттыбек
Очень понравился магазин, жаль что забрал заказ друга, а у самого нету денег там взять Но когда нибудь я приду и куплю себе черную или красную джинсовку йоу
A Asel
Девушка очень приветливая🥰
Алина Назарова
Приятная и отзывчивая девушка на кассе💚
Жазира Актилеуова
«Моншуақ» — нағыз қазақстандық мақтаныш! Өнімдерінің сапасы жоғары, дизайны ерекше әрі ұлттық нақышпен үйлескен. Әрбір детальға мән беріп, ыңғайлылық пен сәнділікті қатар ұсынады. Жергілікті брендті қолдау – өзіміздің мәдениет пен стильді қолдау деп білемін.
Айгуля Кулжабаева
Качество материала желает лучшего, сам пошив особенно строчки
Mм
Moonshuaq, магазин национальной одежды
28 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за обратную связь. Нам очень жаль, что не оправдали ваших ожиданий. Мы…
DB
Didar Bairkanova
Өте ұнады Әсіресе сатушылары
Батырбек Толкынбек
Купил два блейзера Барыс көк двух размеров, докер и платок и очень рад своей покупке. Сидит отлично, но необходимо добавить внутренний карман и тогда цены ей не будет)
Akerke Kissagulova
👍👍
Ксения Ксения
Качественная одежда, очень аккуратно выполнены узоры. Доброжелательные ребята в магазине👍
Inkar Ibragim
Огромное спасибо продавцам за консультацию и помощь в выборе 🙏🏻 Качество изделий отменное, за такой дизайн, аутентичность и качество стоит отдавать такие деньги, не пожалеете) Первый блейзер покупала год назад, цвет, качество не изменилось, спасает в холодную погоду за счет материала пошива.
Ника Кусаинова
Очень хорошое обслуживание)) девушка помогает от всей души)
Майя Сарсембаева
Стильные жакеты и не только, но на мой взгляд дорого.
Айдана Ж
Атмосферно✨
Дильбар Х.
Керемет киім! Маиасы тамаша, магазинде қызмет көрсету сапасыда өте тамаша ұнады. Барыңыздар алыңыздар Отандық брендті қолдаңыздар! Сапасы өте тамаша кигенге әдемі күртешелер! Қаласаң тойға қаласай күнделікті киесің.
ЖМ
Жанерке Мараткызы
Киімді жай сатып алмайсың – Moonshuaq-тан алған сайын бір мәдениетті сезінесің. Ұлттық стиль мен заманауилық осылай тоғысуы керек қой! Әрбір киім – хикая сияқты. Жарайсыңдар!
ЭМ
Эльмира Мадшер
Ручная работа, авторский стиль, отличный сервис. Я в восторге от своего блейзера – он идеально сидит и подчёркивает индивидуальность. Moonshuaq стал моим любимым брендом!
Ulzhanym ❤️
Блейзер киіп шықсам, елдің бәрі тоқтап сұрайды – қайдан алдың деп. Сапасы мықты, кигенге өте ыңғайлы. Ұлттық нақышқа жан бітірген Moonshuaq-қа алғысым шексіз!
ЗЗ
Зайтун Зайтун
Сапасы күшті,инстаграмнан қызығып тапсырыс бергем😍👍👍. Жақында алдым . Онлайн заказ жасадым. Размерін түсін қыздармен сойлесе отыра заказ бергем, жұмыстарына ризамын. отандық өнімдеріміз дами берсін 👍👍👍👍👍👍 этно нақышта жасалған ,стильдері ерекше екен😍 .
НА
Нурлан Актилеуов
Қазақи оюлармен безендірілген киім болғасын ба маған қатты ұнады. Проэкт класный! Сапасы да керемет! Өнерлерің өрге жүзе берсін!
Хи Хи
Инстаграмнан көріп заказ бергем. Еш өкінбедім! Бәрі қайдан алдың деп сұрайды, ұлттық стильді жаңаша қылып жүргендеріңізге рахмет 😍
ИБ
Инкар Бегежанова
Отандық өнімді қолдайык, бастысы қолжетімді баға🙌👍
Аяна Аманбек
Рахмет маған сапасы қаты ұнаты
am
aianami mireii
Сервисы нашар жер. Барып көзбен көріп баратын жер. Ватсаптан тапсырыс бермеңіздер.Ватсаптан тапсырыс бергенде ақша жібермей тұрып дәлме дәл жауап беретін. Сосын ақшасын төлеген соң треккодты 1күнге кеш жіберді,менің жазғанымды оқып,жауап бермей. Треккодтың өзінде қате қате жазды атымды.(мен қазпоштадан бердім жеткізуді). Мен сол жерде уайымға салынып өзгертуін сұрасам(себебі қазпошта улы жер бір зат дұрыс болмаса қайта жазғызып,қайтарып жіберетін),ватсапта маған ”ештеңе етпейді” деп кесе салды. Не кешірім сұрамайды ұятсыздар. Сатып алушыға деген құрметтері төмен👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 А иә айта кететін жәйт бұл олардың тиктокта (эфир)және инстада бағалары әртүрлі. Өзіме шын айтсам қатты тиді,себебі неге олар бағалардың,жеңілдіктер бар екені туралы инстада жарияға шығармайды?тек қуана бастайсын алдым ау,жетті ау дегенде,сосын эфирде көресін жеткізу тегін ананы береміз мнаны береміз дегенде,өте жағымсызданасын.Бұл сорақысыз жәйт деп санаймын. Ешкімге онлайн түрде тапсырыс беруге кеңес бермес едім,өзімнің басмнан кешкенді айтып жатырмын.
Baq-Daulet Baq-Daulet
Нағыз қазақ жастарын қажет дүкен 😍😍😍 Киімдері сапалы әрі қолжетімді , міндетті түрде келіңіздер
ЖЖ
Жумақан Жұмабай Жұмабай
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Алмазия Алиева
Ең сүйікті киім алатын дүкенім,сапасы және өзгешілігі 🔥❤️
ГА
Гулбану Айнам
Жалпы маған ұнады! Сапасы 💯 Өзіме блейзер мен керамикалық сотуар әшекей алдым😍 8 мартқа өзіме сыйлық жасадым😅 Ой кыздар это Чудогой, жыгыттерден сыйлык кутпей ак оздеринизге алсаныздар кайф екен🤣 Сестренкаларымада сыйлықтар алып бердім. Бағалары да қолжетімді. Чем зарадан либо басқа магазиндерден алғанша ,ерекше качественный казакстанский брендтен киінгенім жақсы🤪
Akerke Omarova
Өте сапалы және қолжетімді отандық өнім, басқа еш жерде қайталанбайтын қолмен тігілген ою өнектер екен. Ассортиментте ерлерге де әйелдерге де сыйлық көп. Сапалы және жылдам қызмет көрсету. Өзіңізге немесе жақындарыңызға сыйлауға күшті келеді.
Азада Нишанбаева
Этно стиль мен заманауи моданың үйлесімі✨ Ерекше сыйлық іздеп едім, осы жерден табылды. Moonshuaq ұжымына үлкен алғыс!❤️
Сакен Муслимов
Маған қатты ұнады оюлары, екі блейзір алдым көп рақмет за качетву🙌
Азиз Магамел
Киімдердің сапасы мықты екен, қазақша брендті қолдайық👍
Madi Arystanbek
Дизайн, качество на высшем уровне! Процветания вашему проекту! 🔥🇰🇿
Erkenaz A
Киімдері әдемі, современно этно стиль😍😍😍😍
4T
4Bulan Talaspai
Блейзер алғам,сапасы жоғарғы деңгейде👍
Aina Kuzenbaeva
Друзья из Москвы купили куртки с нашим орнаментом,рубашку и украшения ,были в восторге!
Aliya Akpayeva
Заказывала подарочный бокс. Все упаковали, подготовили, счет выставили удаленно. Спасибо за симпатичную продукцию!
RS
Ruslan Sarbassov
Качество одежды на уровне, и сидит очень хорошо
Толеу Саяхаткызы
Өте керемет дүкен 😍👍🏻
Nika Shin
Понравился концепт и выбор. Но вышивка не очень, сразу после покупки нитки стали расползаться, пришлось поехать вернуть, к величайшему сожалению😢 эх…за 80 тыс. хотелось бы качественнее, а так дизайн клевый и сам шоурум уютный.
Даяна Турманова
Потрясающий шоурум, в котором всё продумано до мелочей 😍 Очень давно хотела попасть и сегодня этот день настал. Приобрела суперскую курточку 👍🏻
Ali Makarov
Вообще топ!
AZ
Akmaral Z
Осы ұлттық кіим дүкенді қатты ұнаттым. Қызмет қазақ тілінде көрсетіп, сыйлық ретінде дорба берді. Айыңыз оңыздан толсын💙 Отличный магазин с хорошим ассортиментом Urban Nomad стиля. Обслужили на казахском, дали шоппер в подарок, отлично упаковали. Очень довольна и всем рекомендую💙
Д
Дарина
Хороший ассортимент, качество отличное на высшем уровне 👍
A
Almira
Действительно качественные вещи и вышивки🔥 покупала футболки с орнаментом и осталась в восторге 😍
Чэ
Честный эксперкт
Какие классные вещи у них🤩Качество вышивки,пошив супер.Смотрится необычно,не как у всех.Огромный плюс,что есть доставка.
BB
Baga Bujo
Покупала подруге на подарок такия.Понравилось качество и ассортимент расцветок.Первый раз нашла магазин с такими вещами в национальном стиле👍🏼
ЭП
Эвелина Полякова
Очень понравился магазин) Большой выбор, качественные материалы и красивые дизайны. Обязательно вернусь за новыми покупками и рекомендую всем, кто ищет что-то особенное!
Karina Kairbekova
Очень понравилось качество одежды! Так оригинальность вещей!!! Брала несколько вещей себе,всё идеально 🔥👍🔥
. Ким
Одежда ручной работы , сшита очень качественно . Заказывала себе и брату , доставка пришла вовремя 👍 Мы очень рады !