Гулшахар
Банкетный зал
Andrey An
_f1ko.sh _
Вот недавно сделали корпоратив на этом ресторане всё было на высшем уровне, особенно официанты очень хорошо обслуживают, персонал просто супер и еда очень вкусная всем советую✨
Иманғали Тасболат
Офицанттар мәдениет деген сөздің маңайын да білмейді. Қонақтар жиналып жатқанда да боқтасып, тойдың үстінде бір бірімен қалай-болса солай әңгімелесіп. Аппаратура өте нашар, жетпейдә дыбысының күші. Он рет ойланып, 100 рет толғанып жасайтын жер.
Akerke Musaeva
Реально администраторы Оте нашар киси! С клиентами, гостями так не общаются! Олем ба енди Деп миндет истейтин жумысы! Сол ушин жасамайтын болдым! Работайте нормально, а не с одолжениями!
Нурик …
Офф Нурлан касыма келген сайын аузынан перегар сасып турды 🤬
RB
Raziya Baiduanova
Лестницы не удобные, высокие. Раздевалки в подвале, зал на втором этаже. Кухня не очень , сервировка стола тоже желает лучщего
Nurkhanbai
офицанттар өте нашар
Ainagul Kaskenova
Күшті
Dilnaz Askarova
мамамнын 50 жас мерей тойын истедик, бари кушти, официанттарыда жаксы екен👍🏼
КУ
Кундыз Укиева
Аккустика плохая на банкетном зале, ничего не слышно было
Aiym Nurlanovna
Администрация не очень. Из за нее теряете клиентов. С кабинета даже не выходит, приходиться самим все смотреть , никаких услуг нету . Отвратительное обслуживание, если до будет так , то во время мероприятия уж тем более . Не советую даже идти и смотреть , все равно толка нету
_SERIK_ Abylai
Тт
МХ
Мадина Халмуратова
Өте жақсы мейрамхана екен, тағамдары дәмді, мол. Сүндет той жасадық өте жақсы қызмет көрсетті. Сәуле тәтеге көптен көп рахмет.
Maiya Sarbieva
Жақсы бірақ тазалық жағы нашарлау екен. Офицанттары күшті,тамақ тәтті. Айнаны дұрыс сүртсеңіздер
Қуаныш Сейдуалиев
Өте нашар Администратор әйел Прям өте нашар! Букыл тойдын берекесын кашыратын әйел!! Сол ушын де не советую!!!
ФТ
Фархат Тастанбаев
👍👍👍👍
Даниил Краснобородкин
Хватит пускать салюты
анара к
зал красивый, и официанты норм
трикс mq
официант Магжан молодец прям😍🔥🔥
OS
On Shop
Свадьба 💒 прошла классно, по еде все вкусно.
мН
максат Нурпейсов
👍
Асем
Вся посуда битая. Мясо нарезали как слонам, без ножа не скушать. Нож естественно не дали. Стулья шатаются.
Anelya Zhangbyrbekova
Сегодня пришли смотреть банкетный зал для Ұзату, администратор грубая не встала даже с места замахивается руками, после такого грубого приёма проводить там что либо пропадёт желание !
Н
Насиха
Гүлшахар мейрамханасында 1.08. 2025 жылы 2-і 70 жас мерей тойын жасадық. Тамақтарыда, қызмет етуі де өте керемет дәрежеде болды. Мейрамхана әкімшілік меңгерушісі Сәуле ханымға алғысымыз шексіз. Келген қонақтарымыщда риза болып, мақтап кетті. Еңбектері жана берсін. Тамақтары мол, дәмді. Ұсынылған тамақтары өте өте дәмді жасалған. Алла разы болсын ! Қорықпай тапсырыс беріп той жасасаңыздар өкібейсіздер. Мейрамхана қызметіне жоғарғы балл беремін
УШ
Уния Шошаева
Очень понравился персонал официанты очень вежливые сразу подходят приносят всё. Зал чистый блюда вкусные плов отменный
Dina Batyrbekova
Все хорошо вкусно но не удобно что уборная на цокольном этаже для бабушек и дедушек трудно
ДД
Динара Динара
Кухня до этого в ноябре была очень вкусная, а сейчас вот в июне так себе, особенно тесто бешбармака была ужасная. Салаты чересчур острые.
марюш
Күшті банкет зал керемет
ГМ
Гульди Маханбетова
Ас бердік жақында. Өте жақсы қызмет көрсетті. Бастысы тамақтары дәмді.
Диас Макашев
ЖК
Жанар Кыдырбеккызы
Тамақтары дәмді екен👍
Daulet
Өте жақсы ресторан Данеля деген официант кыз өте жаксы жумыс аткарады екен!
Е. Б.
Жалғас деген офицант қызметін өте жақсы атқарған, жас бала рахмет саған👍👍
Zhakoo .
зал интерьер кушты екен тамактары дамды
EA
Erasyl Altynbek
Банкетный зал өте керемет екен өте таза заведения орналасқан жері оффицианттар өте керекмет молодцы
Ербол Мукаев
Опицаттар нашар кызмет жасаиды
КА
Куаныш Адилбаев
Оте керемет
Асыл Абуев
Салаты испорченные. Самса не свежая
Жалгас Мухамади
Жалғас деген оффициант обслужка жақсы жасайды екен👍
M&
M &
Удобный заезд
Raha Zhumabek
Керемет банкет залы😘😍👍
Айнур Сагынова
Тойхананың залы ұнады. Бірақ осы жерге той бергенімізге өте қатты өкініп қалдық. Қонақтарымыз обслуживание ноль екен деді. Ыдыстары өте нашар, сынған чайникпен қымыз құйды, фрукты салатын ыдысы да жай тарелка, конфеттері, тәттілері өте төмен. Кухнясы дәмді болғанымен, соны әдемілеп беретін сервисы өте төмен. Басқа жаққа барып подачасын көру керек бұларға, сервис артта қалып қойған
МЕ
Макпал Ешенова
Нравится все! И зал, и богатый дастархан, меню, обслуживание, особенно администратор Сауле апай 👍👍👍👍 Все расскажет, подскажет, посоветует, прям очень ею довольна. Проводили юбилей родителей, прошел на высшем уровне! Все гости в восторге! Хозяйин Максат тоже очень вежливый, коммуникабельный. Всем персоналам огромное спасибо! От души 👍👍👍👍👍
Айбек Организатор
Сауле апайдың командасы ең нашар команда. Официанттар не только той иесі , админның өзіне де бағынбайды. Порядок керек
Aziza Mukhit
Были недавно на свадьбе там,самое ужасное это туалет находился на 0этаже,само мероприятие на 2,это получается 3 этажа бегать,на столах из приборов только вилки и большие ложки,попросили ножи, по кухне все хорошо,беш вкусный и салаты
Айберік Бөкенай
Намазханасы бар жақсы екен . Көп жерде ондай ойластырлмайды . Иесіне рахмет Алла разы болсын. Кәсібі өрлей берсін
Bagdadpyn .
Өте керемет тойхана🔥🔥🔥
A
Almat
Хороший светлый зал. Все понравилось, спасибо!