roza_massage_almaty
Салон красоты
Дарига Мырзабаева
Мастер по маникюру - Рима😍❤️ Маникюр всегда аккуратный, красивый и держится отлично. Спасибо Вам за красивые ногти и хорошее настроение, каждый раз ухожу довольная 🥰 Еще у нее же делаю коррекцию бровей 🔝 Однозначно рекомендую! 💅✨
Еркежан Сулейменова
Рима тате маникюрды да, ресницыды да кушти жасайды💗 өзім барып жургениме коп уакыт болды🤗
NN
Nurdana Nurzhan
все понравилось,записывайтесь именно сюда🥰
Еркетай
Я в этот солон хожу уже пол года🙏 делать маникюр и на крекцию бровей К мастеру Рима она мастер своего дела,все делает очень акуратно и красиво 👍она еще делает реснички С ней очень приятно общатся!это не мало важно как так мы сюда приходим на часа два и даже не замечешь как время проходит🤗 Мне очень нравится и я довольна Очень рада что нашла токого МАСТЕРА🫶 Рекамендую
D
Dami
Рима өз ісінің шебері, кірпігімді әдемі жапсырды, еңбегіңнің жемісін же, рахмет. 🌹
Альвина Мырзабаева
Очень довольна работой мастера Риммы. Всегда уютная атмосфера, приятное общение и безупречный результат. Ресницы — мечта, маникюр — произведение искусства ❤️Спасибо за красоту
Маржан Батырбекова
Керемет салон екен.Қыздар ісіне өте тиянақты,Римма өз ісінің шебері екен,Роза ханым мейірімді адамдармен жұмыс жасауы ұнады.Алла істеріңізге береке берсін Рима ракмет
Жанель Нурлан
Мастер по маникюру и по наращивание ресниц 💕 Рима обожает свое дело. Делает очень аккуратно и обращает внимание на детали. А я именно это качество уважаю 💯 Глазки сказали вам спасибо ☺️
ЛС
Ляззат Самбетова
Роза и ее девочки Макпал и Фариза лучшие. Такая энергетика рук, духовность , просто нет слов! Получила массаж тела и лица курсом, осталась очень довольной, так как действительно получила результат. Одно скажу, этот курс является лечебным, ушла слабость, усталость, головные боли, восстановила здоровье. Девочки милые, не сомневайтесь, любите себя, берегите себя! Здоровье восстановить - это ваше лучшее решение! Я однозначно вернусь сюда за полным курсом через полгода! Всех вам благ!!!❤️❤️❤️
БК
Бибигуль Кыдырашева
Роза ханымның салонына бірнеше жылдан бері барып жүрмін. Қызметі әрдайым сапалы жоғары деңгейде, өзі өте мейірімді ілтипатты, ісіне мұқият және ұқыпты. Әр келген сайын көңілім толады.
Динара Молдагужина
Мен косметолог Роза ханымға үлкен алғысымды білдіргім келеді! Өте сезімтал, зейінді, сауатты маман. Ол процедураларды егжей-тегжейлі түсіндіреді, ең бастысы - нәтиже шынымен қуантады! Чистка, массаждан кейін бет терісі айтарлықтай жақсарады. Қабылдау бөлмесінде жайлы атмосфера, әдемі музыка. Сіздің кәсібилігіңіз және жағымды қарым-қатынасыңыз үшін рахмет!
ЖЖ
Жулдыз Жумадуллаева
Римма өз ісінің маманы! Маникюр, сонымен қатар наращивание кірпік жасайды Жұмысына жауапты, клиенттерге жайлы. Тек осы мастерге сенемін!
Ақшолпан Базарай
Рима тәтенің маникюрі өте күшті, кәдімгідей мастердің жұмысы❤️өзіме қатты ұнады тағы да баратын боламын😍
Айгул Ибраимова
Добрый день. Я хотела вырозить свою благодарность Массажистке Розе,большое спасибо за то что она поставила меня на ноги ,у неё золотые руки, когда приходишь всегда приветствует с улыбкой,такая приятная и очень добрая,спасибо Родителям воспитали такую чудесную Дочь
Ю
Юлия
Хочу выразить огромную благодарность Розе за великолепный массаж🌸 Была несколько раз, так и хочется часто оказаться у нее на кушетке. Это не просто массаж, поверьте А целая терапия 🫂😘🌸 Все подскажет, советы полезные даст 🫶🏻
Ақтоты Бейсеуова
Сделала чистку лица у мастера Розы — осталась в полном восторге! Кожа стала чистой, гладкой, а массаж головы… это был просто кайф! Такая забота и нежность в каждом движении. Спасибо большое, вернусь обязательно! 🌸
СБ
Сона Байрамова
Я свое лицо и брови доверяю только Розе .Мастер своего дела, Уже лет десять только к ней 🤗 Спасибо тебе Роза 🥰🌹
Роза ханымга өте ризамын жұмысына өте тианақты.Массажды және кірпікті жасағаны өте керемет.😘😘😘😘
МЗ
Меруерт Зулпыхарова
Роза ханым, сізге көп рақмет. Сізге қай уақытта болсын хабарласып запиське жазылу еш қиындық тудырмайды, отзывчивая. Қай уақытта хабарлассам да үнемі тездетіп кері байланыс беріп отырасыз. Ісіңізге , табысыңызға Алла береке берсін!
СН
Сая Н
Я получила не только шикарный массаж но и лекцию о здоровье 😁😍 все так хорошо объяснили и рассказали 🙏 спасибо большое ☺️🫶
БШ
Боранкуль Шыналиева
Массаж дары кушті
ЖД
Жайнаргул Даулетжар
Роза өте керемет өз ісінің маманы, жайдарлы, сыпайы.кішпейіл . Жұмысыңа сәттілікккк. 🥰ЖК Шугыла City, Шугыла City, микрорайон Шугыла, 340/4 к6 👍👍👍👍
ФИ
Фариза Истанова
Роза ханым еңбегі адал, өз ісінің маманы…1 жылдан бері танимын… сенімді косметолог массажист керек болса Роза ханымды сенімді түрде ұсынамын…Рахмет!!! 🥰🩷🩷🩷
ФА
Фарида Ахметова
Роза Ханым коп Рахмет 🙏 Алла разы болсын саган, колын дерт кормесин 🤲🤲🤲 Ози де , колы да Оте Шипалы кыз 👍 озим саган келгенде Кушти демалып каламын 🙏 Каншама кыз келиншектын сауабын алып, ризашылыгын алып журе бер жаным 🤲🤲🤲😘😘😘
ЗБ
Зауре Ботабекова
Мастер Рима күшті маған жұмысы ұнады ,жаным Рахмет 😘😘😘😘😘😘
Асанали Ашимов
самая худшая стрижка у меня была именно здесь,именно мужская стрижка,перед важной встречой испортили все,женщина парикмахер слабоумная какая то ничего не знает,бережно укладывал и отращивал в итоге она все испортила,не давайте ей в руки машинку
D 01
Осы күнге дейін бетіме чистка жасап көрмеппін, қорқып бетімді құртып аламын деп. Бірақ сол қорқынышты жеңіп, 10 жылдық стажы бар Роза ханымға келдім. Барлығын әдемі әрі толық түсіндіріп, 8 этаптан тұратын бет чисткасы мен +бас массажын жасап берді. Өте қолы жеңіл бір сөзбен айтқанда күшті өз ісінің маманы екен.Роза ханымға алғыс айтып, рахмет дегім келеді🤗 Енді мен сіздің постоянный клиентіңізбін ин ша Аллах!❤️
Алия Мустафа
Рима мастер маникюра рахмет, бізге ұнады, өз ісінің шебері 🫶
Saule Saule
Очень понравилось работа мастера ногтевого сервиса Римы. Рекомендую!
ӘР
Әсімхан Риза
Шүғыла салонға разымын .Массаж керемет жасайды ауылдан апкем ауырып келген еді массжан кейін жайнап кетті , қолдарыңызға қуат берсін ! Косметолог Роза тоже мықты маман Алла разы болсын сіздерге 🤲
КТ
Ками Тимурская
Мастер по ногтям Рима просто молодец ))) Мастер своего дела!!!
Ademi Shaimaganbet
салеметсіздерма. мен бұрыннан барамамын осы салонға. қазір 3 ай болды басқа мастер маникюр келгеніне . мастер Рима өте аккуратно жасайды екен.үлкен рахмет.
Айгерим Базарбаева
Өте керемет орталық! Орталық іші таза,ыңғайлы. Маған ұнады! Клиенттеріңіз көп болсын!
Venera ♡
Наращивание ресницы жасаттым Роза тәтеге рахмет клиентпен сөйлескені ұнады өз жұмысының нағыз маманы келдіңіздер, Роза тәте жұмысыңызға сәттілік табыс тілеймін 😘
Жанна Искакова
Педикюр сделали, но большие пальцы даже не почистили. Вросший ноготь не убрала мастер. Полотенце грязное, несколько раз на пол падало, но его не поменяли, им же ноги вытерали. В общем девочка не опытная совсем.
Алтош 🤍
Роза салонға риза болғандықтан шынайы отзыв жаза кетейін. Роза ханым сіздің алтын қолдарыңызға Алла күш қуат берсін. Бетім сәбидің бетіндей теп тегіс болып ,жылтырап свежий болып қалды. Туылған күн кешімде біраз құрбыларымнан комплиментте алдым 🥰 Массажист қызғада рахмет қолдарына Алла күш қуат берсін ,арқамның тырысып бүріскені кетіп жеп-жеңіл болып қалдым.🥰😘 Шашымда ойымдағыдай болып шықты . Айтайын дегенім сіздердің қызыметтеріңізге алғысым шексіз.💖💕 Мендей көңілі толатындай клиентеріңіз көп болсын.🤲😘🕊
Динара Динара
Бастарында біраз ақауы бар қыздар жұмыс жасайды, осымен екінші рет көзім жетті, біріншісінде шаш бояп берем деп запись жазып сосын ары бері ану мастер мынау мастер деп лақтырып, оқыры 10дағы записым басқа салонға ауысып 13:30да бірақ қабылдады, ал бүгін шаш кесіп бере аласыңдарма деп звандасам иа келіңіз деп, барғанда звандамадың деп тұр, ақауы бар адамдар болмай енді не? Бұлай жұмыс жасамайақ қойсаңдарш, не ойыншық ойнап жүргендерің? Сөз жоқ
Ержигит Жарыс
Мәнира мастар очень классная всем рекомендую. Отличная работу сделала. Волосы оживляют
УМ
Улпан Мурат
Хорошое место, стало лучше после парикмахера👍👍👍
Sima .
Недавна была на маникюре у мастера Гулнур, сделала все четко и аккуратно☺️ и девушка сама приятная) Одним словом я довольна работой🥰
??
???? ?????????
Полная х*йня пацаны не приходите сюда , д*лбаебы а не парихмахеры , тупо лишили меня красивой стрижки
Керемет жақсы мастерлер жумыс жасайды !молодец
Bibigul Kuataykizy
Админ мен мастер бірлесіп жұмыс жасамайды, адммн 20 мин күтіңіз деді 40 мин күттім мастер кеттім деп тайып тұрды, 40 мин бостан бос отырдым, ешкім ерігіп жүрген жоқ уақыт алтыннан да қымбат, өте нашар салон, обслуживание ноль
МЭ
Мика Эргалиева
Мастерлер өте керемет жумыстары таза.Перманентти жаксы жасап берди мастер Мика)
TA
Torgyn Astambaeva
18.03.2023 года покрасили все волосы в один тон! Просто кошмар, переделали краску, волосы выпали на 60%. Просто ППЦ какой то!!! Не за что больше не пойду в этот салон и вам не советую! Мастер Сымбат делала окрашивание! Ноль профессионализма!
Alibek Sarsenbaev
Есть один "недопарикмахер". По нему и не сказать, что мастер, будто с улицы первого попавшего взяли. Стрижет ужасно.
ГИ
Гулдин Иса
Кушты салон 👍👍👍
B
Bala•Show
Четка алат жас бала🔥🔥
Сания Сарапова
Күшті салон! Мастер Сымбат шашымды әдемілеп бояп, қиып берді! Маған ұнады!
GM
Gulnur Madiyarova
ОТЕ НАШАР! ТУК АЛА АЛМАЙДЫ! КЫЗДАРЫ ВООБЩЕ АЙТЫП КОРСЕТИП ТУРСАН ДА АЛА АЛМАЙДЫ ШОЛТИТЫП ТАСТАДЫ! ПРОСТО УЖАССС🤦♀️🤦♀️ КЕЛГЕНИИЕ ОКИНИП КАЛДЫМ