Juparfume
Бутик парфюмерии
КО
Кунсулу Омарова
Заказала мужу, все супер спасибо!
БД
Бахытгуль Дуйсенбай
Керемет иіс сулар сапасы өте жақсы денеде ұзақ уақыт тұрады👏
BB
Beksultan Bekboltaev
Juparfurme сиздерге Рахмет 100 мл baccarat алдым кеше исі топ сатушылары жаксы тусиндиреди вам тоже советую алуга 🤩🫶🏻
ТЧ
Тимур Чукатаев
Ganymede шикарный. Очень долго держиться, и много комплементов услышал в свой адрес ☺️
Керемет. Сапалы иістер көп. Маған ұнайтыны молекула дарк керемет. Осы black papper алдым. Иісіне сындым.
Арман Алинур
Жупарфюм нын парфюмдерин сапасы оте жаксы. Сатушылар барин айтып тусиндирип козинше куып жибереди.Денеде иici душтан шыкканда да шыгып турады..Киiмде 5,6 кун турады.Выбор оте коп тандап ала берсендер болады окiнбейсiндер
АУ
Айгерим Умарова
Ваниль, ваниль, ваниль…Как я о тебе мечтала, а когда купила, не разочаровалась. Притягательный, вкусный и комплиментарный.И ценный тоже доступные 👍👍👍
BS
Baurzhan Seitkerim
Очень классные порфюмы. Покупаю только у них уже 3 год. Всем советую ✊✊✊
МТ
Медет Турсунумухамед
парфюмы очень стойкие, с шикарным шлейфом
Адиль Ахметов
Парфюм просто бомба всем советую
Adilet Umar
Пользуюсь уже пол года, качество топ! Стойкий запах
Рыскул Конакбаев
Больше 3 лет пользуюсь исключительно парфюмом от Juparfurme. Ароматы всегда ТОП
Елдар Чукатаев
Отличный парфюм, качество шикарное, а стойкость просто вау👍