Arlan Cyber Sport
4.3
4.3
ЖБ
Жансая Баянова
Комп бағалары арзан, сервис на высшем уровне, молодцы👍👍🤗🤗
НЖ
НурМухаммед Жумабек
Комп тар зор охранасы тоже зор келіңіздер бәрі зор
ers Братан
компютеры зор охранасы кушты келыныздер советую
Рахман 04
Серик братан тигр
Нурахмет Жаркимбек
Кайф
Али Темирязев
Оператор ага красавчик наушник жогалткам соны тауп берп комектесп калай кру керегын барын корсетты в общем 10/10
ОА
Омар Азам
Хорошо
НЛ
Н Л
Это самый худший комп клуб в алмате можна сказать тот оператор еббллаа н он думают что комп ему принадлежит или что еще Мышка... 0|10 клав 0|10 когда апгрейд будеть?
К
К.А
Нашар! 1: Охранник бойы кішкентай балларға боқтап сөлейді.Тәрбиесіз! Бір күні біреуден таяқ жеп Организацияны кінәлі жасайды..! Сендерге сол керекпа? 2: Компта мышкалар дұрыс істемейді! Орындықтар сынған нашар! Интернет слабый!... 3: Операторлар өте сауатсыз! Гулзада деген қыз нормально жумыс жасайды сауаты бар орысша тусінеді клиенттермен жаксы сөлеседі.!!! Қалған операторлар өте сауатсыз кассада ырбындап отырады!!! Осы себептен 1 звезда қойдым. Персоналдарды ауыстырып,компьютерлердін мышка орындықтарын ауыстырса өте жақсы жер ойнауға болатын...
Баха Кокен
Уборщица ауыстырндаршы сасисын дит ещё боктайды чё за беспредел администратор нету что ли
DМ
Daniyar Махмутов
👍
Арыстан Бирлик
Самые убежищные компы! В вип комнате фпс в доте 60 на минималках! Персонал работать не хочет как будто не слышат людей .
Данияр Нұрбеков
Faceit не работает
Wi wi wi 🐊
Кондер істемид жазда ышы кишлак болад.
Narzhan Altay
👍🏿👍🏿 лучший
N .
ұнамады. Көп компьютер істемей тұр, наушниктердің бір жағы ғана дыбыс береді, кейбірінде мүлде звук жоқ. Отырсаң, бірдеңесі міндетті түрде дұрыс болмай шығады, Поведение сотрудника было особенно отвратительным, сұрасаң нормально жауап бермейді, сөйлесу мәнері грубый. Ақша төлеп келгесін, хотя бы бәрі істеп тұрса жақсы болар еді.
Айбол ✈️
нашар уа аллахи
MJ
Muratzhan Jumakhan
Өте кушты, ортасы унайды 👍👍👍👍👍
Prince Strongest
Хороший пк клуб, но охранник злой с друзьями приходил, он нам матерился поставил 4 звёзд а так все дёшево
Nurasyl Khandilda
Очень разочарован. Компьютеры старые, многие тормозят, интернет постоянно пропадает. В зале грязно, наушники сломанные, персонал ведёт себя грубо и не заинтересован в помощи клиентам. Цены не соответствуют качеству сервиса. Больше сюда не приду и никому не советую.
t .
Компьютерлік клуб таза, тыныш, қызмет көрсетуі жақсы。✅ Отличный компьютерный клуб! Хорошие компьютеры, доступные цены и отличная атмосфера
Арғын Тұрысбек
Мощный комп келындер джиги Аккентте лучше вариант табылмайд уакыт куртып комп издеми прямой осында келндер🤘🏽 сосын Гүльназ емес Гүльзада🙂
Нұрдаулет Жүсіп
зор советую
Disook ⠀Tenelbaev
зор✊🏻✊🏻советую
Ақжол Әбілбек
Каса охранит жақсы жумсы істиді келыңздер
qrys
Низкий уровень обслуживания клиентов, компьютер часто зависает.
MD
Muxammed Dawletyarov
Не рекомендую постоянно проблема с интернетом
Temirlan Zhaidariyev
22 қараша, коллективпен компютер ойнаға барамыз. 3-4 сағат бұрын 10 адамға вип бронь жасадық. Келсек 1 компьютер істемейді. Оны алдын ала айтпаған. 10 адамның біреуін қалай басқа жаққа апарасын ал? Өте ынғайсыз жағдайға қалдырды. бір комптың клавиатурасы нашар болып шықты. Ауыстырып беруін сұрадық. Запаста бос клавиатура жоқ дейді. келмей ақ қойындар жігіттер
ЕД
Елшат Дәулетжан
Компьютер лер жаксы, керемет кызмет корсетилип жатыр
aidyn ash
И похавал, и сыграл
yu <3
👍👍
NN
N Nurasyl
Өте кушты
Нурлан Жарулканов
Мухтар красавчик комптың любой проблесын шешіп береді екен👍🏻
Quu V
Аружан просто , профессиональный админ )
Mustafa Mellat
Әдемі клуб келіңдер вайфай әдемі істейді комптары 280гц наушник бәрі ыңғайлы идеяльный комп 👍👍👍
TK
Timur Kulmatov
Место хорошее, но большой минус - нерабочие кондиционеры. Когда садишься на несколько часов и полный зал народу - нечем дышать, потолочные вентиляторы не вывозят. Примите меры, благодарю
А/K .
Военкамат каш джиги!!!
Arman Yersin
Топовый компьютерный клуб, персонал очень вежливый, все нравится!
AC
Arlan Cyber Sport, компьютерный клуб
22 марта 2023, официальный ответ
Рахмет!
A👑 К
Пойдет )
aa
alhr a
Кушты жер касирр жаксы кыз екен
Beibarys Sadirbay
Самый худший клуб который я видел. Пришел 29 апреля поиграть, но компьютер лагал, пинг высокий. Но самое худшее обращение сотрудников. Очень грубое отношение.
Али Мукаш
Супеееер👍
Мадина М
Все работает быстро и без сбоев. Сотрудники отвечали на все вопросы и помогли с подключением
Жена Аскара Маженова
Хожу сюда не первый раз и мне все понравилось🤌Комфортные условия и всегда приятная атмосфера😍🤩😮💨🤤Главное никто не тревожит и не мешает😹
Аяулым Асан
Хороший клуб с удобными креслами, мощными компами и быстрым интернетом