Merci
Салон красоты
Жанерке Аманбек
Салтанат мастерде болдым жұмысы өте қатты ұнады.Жұмысына өте жауапты қарайды🫰🏻Макияж прическа өте күшті шықты
Айнур Баймурзина
Шынайы отзывпен бөліскіп келіп отыр🥰 Маған ең бірінші Томиристің қарым-қатынасы, сөйлеу монерасы, өзінің ұстауы ұнады. Как же приятно общяться с такими людьми, просто сидишь и доверяешь ей, а не потому что есть ли опыт или нет, а из-за того что она понимает что конкретно я хочу🥺 И цены тут приемлемые☺️❣️ Спасибо Томирису. Я обезательно сюда вернусь💗
Айзара Гуччигангептатвоюмать
Если вы дорожите своими нервами и внешним видом — ОБХОДИТЕ ЭТО МЕСТО СТОРОНОЙ! Это не салон красоты, а какая-то дешевая парикмахерская из прошлого века, где о слове «сервис» и «мастерство» даже не слышали. Что конкретно привело в бешенство: Руки из одного места: Меня подстригли просто ужасно! Вместо нормальной стрижки я получила обрубки и кривые линии. Мастер абсолютно не слышит клиента и делает так, как удобно ей, а не так, как просили. Теперь придется идти в нормальное место и все переделывать, теряя длину и деньги. Хамство и колхоз: Администратор и «мастер» ведут себя так, будто я пришела к ним домой в семь утра и что-то требую бесплатно. На любое замечание — закатывание глаз, дерзкие ответы и полное отсутствие такта.Итог: Испорченное настроение, испорченные волосы и выброшенные на ветер деньги. Ноги моей здесь больше не будет, и всем знакомым закажу сюда дорогу!
GK
Gulnaz Kuramysova
Томирис мастер өз жұмысын өте жоғары деңгейде жасайды! Барлығы ұнады❤️
ЖБ
Джони Мони
Мастер Тамирис
AM
Akkorkem Mahmutova
Істепіңізге береке берсін. Жұмыстарыңыздың жемісін көріңіздер. Клиенттер көп болсын
ИБ
Инара Бекжанова
Өте жақсы салон,маған ұнады қыздар жақсы қарсы алып алды,Томирис деген мастер қыз өте керемет маған қалай жарасатынын бірден түсініп жасап берді,өте кішіпейіл қыз Кеңес беремін баруға
Алия Ратбаева
Керемет Томирис деген қызға, еңбегіңіз елене берсін👏🏻👏🏻🔥
ДБ
Диана Биксариева
Хочу поделиться своим впечатлением о работе мастера Томирис. Очень приятная и открытая девушка, с которой легко общаться. Она внимательно выслушала все мои пожелания и предложила свои идеи,получилось прям идеальный образ.Все замечательно! Только положительные эмоции. Большое спасибо, Томирис, за ваш талант и профессионализм! Обязательно приду снова!
Нурай н
Томирис атты мастер топ топ падам падам қылып тема шаш үлгісін жасап берді Советую девушки😽😽❤️❤️❤️
Kausar E.
Қызмет көрсету сапасы үшін Томирис ханымға merci🫶 өте жоғары деңгейде❣️
Meruert Kaipnazarova
Осы жақында каре қидыртып едім қатты ұнады,Томирис деген мастерге рахмет өте вежливая клиентпен жақсы жұмыс жасайды екен😍🙌🏻
Albina Abdirova
Салон қызымет көрсету жағынан жоғары деңгейде, мастер Томирис сізге үлкен рахмет, қолыңыз алтын😘😘
ӘӘ
Әлихан Әблхайыр
Өте керемет, Томирис деген қызға алдыртқан, риза болдым🤝
Алтынай Байдаулет
Қызмет жағынан топ топ Мастер Томириске рақмет 😍😍
GK
Gulzhaina Koilanbaeva
Томирис очень классно подстригла, еще вернусь к мастеру!😍
Kashunaii .kk
Салон шикарнаяя🥰 прям унады шашымды тоже кушты істеп берді как я хотелаа всем советуююю😘😘 10/10 енды тек осы салонга жасатамын шашымдыыы🌝
Zhanserik 🎧
Томирис апа арқасында жігіт сұлтаны болдым, маймыл едім адам болдым. Қолы алтын кісі🤍
ЖК
Жангул Куаныш
Іші таза, әдемі тыныш. Мастерлер де өз ісінің шеберлері екендігін көрініп тұр, білмей тұрсаң, көмектесіп, ақылдарын айтып мынау жарасады деп таңдауға көмектеседі, әсіресе Томирис мастер уан лаф💘 Тағы да келемін қайта!
Farizok Khamit
Салонға барып каскад қидыртқам. Томирис деген мастерге. Прям идельно жасап берді. Кайф прям. Рақмет! Томирис өз ісінің шебері екен✨
Ayau 🤍
Жаксы жер екен, атмосферасы керемет Кызмет корсететиндер ашык жаркын, сени оз адамындай кабылдайды. Шашымды озм калагандай истеп берди, жалпы вайбы катты унады, кайта келгiн келеди 😊Мастер томирис истеди керемет катты унады❤️
Biba zh
Томирис мастерге көп рахмет.Ойымдағыдай қызмет көрсетті.Өзімнің мастерімді таптым деп ойлаймын ақыры. Клиентпен сөйлесуі де, жұмысы да, өзін ұстауы да ұнады. Осы салон👍🏻👍🏻
Farza
Мастер Томирис өтее керемеет, өз жұмысының шебері🔥🔥
M
Mitrandir
Томирис просто замечательно стрижёт, мастер не знающий себе равных!
МТ
Мейірім Тоьы
Томирис мастар👏🏻😍Өз ісінің шебері!
Арсен Ещанов
Мастер Томирис күшті стрижка істеп берді,рақмет көп көп 👍
Інжу Қайырбекқызы
Томирис деген мастер өз жұмысының маманы екенн өте кереметт күткенімдей жасап бердііі😍😍😍🥹
Анара
Мастер Томирис күшті мастер,жұмысын өте жақсы жасайды😍😍
Nazerke Taukenova
Томирис просто 🔥
ainaz bizhanova
Недавно осы салонға барғанмын, Томирис ханым өте вежливая өз ісінің маманы😍😍😍
Akgul Kaiyrzhankyzy
Все очень понравилось. Благодарю мастера Томирис👍🏻
Айсая Серикбаева
Мастер Томирис өз ісінің маманы🫶🏻🫶🏻🔝🔝
дидара 💜
Томирис мастер прическа күшті жасайды❤️ унады🥰
𝗕𝗼𝘁𝗮𝗴𝗼𝘇 𝗔𝗸𝗺𝗮𝗹𝗮𝘆𝗲𝘃𝗮
Томирис👍🏽👍🏽👍🏽
erkenaz zhumabek
Күштіі салон ұнадыы. Мастер Томирис вообще приятноо жұмыс істейді екен😻😻😻👍🏻👍🏻
Meruert Eskeldieva
Рахмет, Салон вообще классно! Мастерлар супер, оз маманынын шеберлери👍Шаш жасаттым, кирпик истеттим, и маникюр. Бари унады.♥️❤️
FM
Faruanio Mikonos
Мастер Томирис очень хорошо стрижет, спасибо администратору Динаре за отличный прием, и доброту!
Алина Балоньязова
Мерген Ибраев
Томирис мастер самый лутший
ГБ
Гульжан Бесбаева
Салон красоты мерси мастер Татьяна и администратор Динара мне постоянно хочется сюда приходить очень приятный коллектив отличная работа спасибо
Анар
Мастер Томирис 👍