Khan
Продуктовый магазин
4.2
4.2
Динара Масанова
Гульдана , супер парикмахер. Мастер своего дела. Покрасила волосы отлично закрасила седину. Подстригла отлично. Рекомендую 👍Лучше любого мастера. Качественно и бюджетно 👍
Zhanarys s
🔥🔥🔥
Калдыбек КZ
Банянын суы дурыс емес бир калыпты акпайды
Meruyert 💎
Салондағы тәтелерге рахмееет😍😍😍 Өз ісінің шеберлері! Алия тате и Гулдана тате👍❤️
Aibo 💋
Өте кушти😍🔥
Абай Касымбай
👍
Жанболат Искендер
Супер бомба
Гоха Абди
Судың напоры өте нашар. Пары жақсы сөз жоқ. Бірақ су бірде ыстық бірде суық болып кетеді ағып тұрып.
ᅠ ᅠ ᅠ ᅠ
Что могу сказать отличный массаж и баня
ГС
Гульзат Суанбаева
Монша өте қатты ұнады, іші тап таза! Массажы керемет!