Швейные ателье
АЕ
Айнур Ермекбай
Айсулу ханымга коп коп рахмет уакытынан ерте заказымды тигип берди кушти жумысыныз алга баса берсин осы ательге барып заказдарынызды жасатсаныздар болады окинбисиздер
Н
Наз
Обучалась в этом ателье.Айсұлу очень классно преподает.научилась многому.советую.
Atabek Absaliev
кушты кушты
Ерке Бастаева
Ателье өте тамаша😍😍 өкінбейсіздер өз жұмысын тиянықты өте жақсы орындап береді барлығыңызға кеңес беремін!!🔥🔥🔥
22 декабря 2025, официальный ответ
Ерке, жылы лебізіңізге рақмет. Очень приятно, келіп турыңыз✨🌸
Медина Мейрбек
Бұл ательеге үлкен алғыс айтқым келеді. Тапсырыс берген сәттен бастап маған деген қарым-қатынасы өте керемет болды: сыпайы, мұқият, әр детальға мән береді.Жұмыс өте әдемі әрі ұқыпты орындалды, өлшемі дәл келді. Барлығы тез жасалды, нәтижесіне толықтай риза болдым. Бұл ательені шын жүректен ұсынамын!
22 декабря 2025, официальный ответ
Медина, рахмет! Сіздің оң пікіріңіз біз үшін маңызды. Келіп турыңыз✨🌸
ZA
Zhaisan Aldan
Өте сапалы керемет жасайды екен Айсұлу апкеге үлкен рақмет 😍😍😍🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
16 декабря 2025, официальный ответ
Zhaisan, сізге де рахмееет, келіп тұрыңыз✨🤍
Aiymka 🧸
Маган оте унады, тез тыгып берды Айсулу апке 😍
12 декабря 2025, официальный ответ
Айым, ұнағанына қуаныштымын, келіп тұрыңыз✨🌸
Умида Халмурзаева
Хочу выразить свою благодарность этому ателье! Потрясающий сервис и внимательный подход к клиентам. Мне идеально подогнали одежду, учитывая все мои пожелания. Работа выполнена качественно и быстро, все детали учтены. Особенно хочу отметить вежливость и профессионализм портнихи🫶🏻
11 декабря 2025, официальный ответ
Умида, БлагоДарю вас за доверие и приятный отзыв! Очень приятно✨ Буду рада видеть вас снова🤍
Анель Умирзакова
Была у мастера всё сделала аккуратно, быстро и ровно так, как я хотела. Очень внимательная и приятная в общении. Обязательно приду ещё раз✨
6 декабря 2025, официальный ответ
Анель, благодарю вас за доверие и такие приятные слова🌸 Мне было очень приятно с вами работать! Буду рада видеть вас снова✨
Icy 🧊
Керемет ателье. Тігіші өте өз ісіне ұқыпты әрі адал кісі. Ескі көйлегімнен әдемілеп тұрып юбка тігіп, ал шалбарымның белін дәл өзіме сай келетіндей қысқартып берді. Көп көп рақмет🥹🫶🏼
5 декабря 2025, официальный ответ
Рахмееет✨ Ұнағанына қуаныштымын. Келіп тұрыңыз🤍
Щавель Голубой
Шыны керек, киімімді жөндеймін деп одан артық құртып тастағам, түзеуге келмейді деп ойласам да тігінші мінсіз жөндеп берді. 🥰 Все очень аккуратно, а главное надежно. Болашақ уақытта көйлегімді еш уайымсыз кие аламын, өте сапалы тігілген. Оған қоса адам ретінде де осы тігіншімен жұмыстан ләззат алдым, алда міндетті түрде келетін боламыз!
4 декабря 2025, официальный ответ
Рахмееет жылы лебізіңізге, келіп тұрыңыз🌸✨
Мариям Алиайдарова
Керемет👍 Айсұлу ханым жұмысыңыз алға баса берсің😻 Үйіміздің көркі болып тұр😊
Сая Болаткызы
Айсұлу апай өз ісінің шебері екен және комфортик кісі🥺💗Әңгімелеріде күштіі.Барлығын күшті етіп қысқартып берді.Рақмееет сізге💗
Fatimashka📸 .
Айсұлу әпке өз ісінің шебері екен🔥көп рақмет
Saltanat Doszhanova
Очень хороший мастер, всё сделала красиво и аккуратно. Нам всё понрпвилось.И сама девушка очень красивая и приятная🌹💐
30 августа 2025, официальный ответ
БлагоДарю вас за ваш отзыв✨ Очень приятно💛
ЖЖ
ЖАЗИРА Жози
Айсулу Исине береке берсин, бииктерден корин, тигиси ,Керемет идеясымен адеми койлектерди акелди. Келиниздер, Окинбисиз. Бир созбен, бари унады Супер, удачи
30 июля 2025, официальный ответ
Рахмеееет Жазира✨ Очень приятно🤍
П
Патима
Айсұлу саған көп көп рахмет, костюмым өіме ұнады, келесіде бұданда шебер болуыңызды алла тағала нәсіп етсін. Қолың дәрт көрмесін.
ТТ
Тоғжан Т
Өте күшті етіп, әдемі көрінетіндей қылып қысқартып берді көйлегімді. 😍😍
Бибізайнап Балуанбаева
Өте керемет тігінші. Аурасы тым керемет. Көйлек фасонын өзгертуге барғанмын, денсаулыққа қатысты осознанность алып қайттым. Осыншалықты ғажап адам болуға болады екенғой. Рақмет. Мен қалағандай юбка, бұл киім мені ең ерекше етеніне сенімдімін. ✨
АЖ
Ақбота Жеменей
Айсұлу рахмет жаным, қолың дерт көрмесін, сеніп тапсырған көйлегімді ойымдағыдай тігіп бергенің үшін, өте тамаша!!!, 😘
BU
Balzhan Ubaidan
2 ші рет келіп тұрмын. Айсұлу ханым өз ісінің шебері, уақытылы және әдемі етіп жасап берді. Маған өте ұнады👍🏻
Айжа Амир
Ісі сапалы, бағасы тиімді, өзі ақ көңіл жайдары жан екен, еңбегіңнің жемісін көр! 😘😘
18 мая 2025, официальный ответ
Айжан Рахмееет жылы лебізіңізге✨ Келіп турыңыз🤍
🪷 💕
Выражаю искренние слова благодарности за качественно проделанную работу, за Ваш высокий профессионализм и за упорные старания, за креативный подход и эффективный результат!
20 декабря 2024, официальный ответ
Ваш положительный отзыв делает наш день еще лучше✨ БлагоДарю вам за доверие и поддержку🌹
ГЕ
Гульнара Ергашева
Случайно познакомилась с дизайнером одежды Айслу. То что я ей заказала превзошла все ожидания. Очень довольна-это мало сказано. Теперь знаю кому заказывать и с удовольствием буду рекомендовать её подругам. Айслу, бахытты бол, колын дарт кормесин, алладан нур жаусын
26 апреля 2025, официальный ответ
Рахмееет.Очень приятно.Келіп турыңыз✨❤️
ЖХ
Жансезім Хамидуллина
За два дня успела сшить 3 заказа, профессионал своего дела, шьет очень аккуратно
23 апреля 2025, официальный ответ
БлагоДарю, очень приятно✨
KM
Kamilla Mels
Өтеее керемет маған қатты ұнады
22 апреля 2025, официальный ответ
Рахмееет жылы лебізіңізге, келіп тұрыңыз🥰
АЖ
Алтынай Жашенова
Айтылған уақыттан ерте , жұмысын ұқыпты әрі сапалы жасайды екен ! Тек осы отельеге келетін боламыз . Көйлектерімді тез арада ойымдағыдай жасап берді, очень аккуратная , вежливая девушка !
22 апреля 2025, официальный ответ
Рахмееет Алтынай, унағанына қуаныштымын✨
Раушан Сариева
Айсулу ханымнын жасаган дуниеси оте оте керемет ,. Жогаргы сапада.
aktolkyn serik
Өте керемет, өз ісінің мастері екен Айсұлу ханым😍 Балағы ұзын шалбарларды тура өзіме шақ етіп қысқартып берді аз уақыттың ішінде🙌 Тағы да болашақта міндетті түрде келем☺️
3 апреля 2025, официальный ответ
Рахмееет✨ Сізге унағанына қуаныштымын❤️
Y
Yuna
Очень довольна работой ателье! Все выполнено в срок с учетом всех моих пожеланий, роскошно и очень качественно! Когда увидела прекрасную девушку у меня не осталось ни капли сомнений что все будет так как я ожидаю. Чувствуется любовь к своему делу, опрятная, идеальная работа.
22 марта 2025, официальный ответ
Мы ценим ваше доверие и рады, что смогли вас порадовать. БлагоДарю вас за ваш отзыв✨
спасибо! очень качественная одежда мне все понравилось приду еще👍👍
Еркежан Акбанова
Айсұлу апай өз ісінің маманы😍 Маған қатты ұнады, шалбарымды өте әдемі, ұқыпты етіп қысқартып берді. Жауапкершілігі мол кісі екен. Жылдам әрі сапалы жұмыс жасайды🔥🔥🔥 Ісіңіз берекелі болсын!!!❤️
24 февраля 2025, официальный ответ
Рахмееет Еркежан🌹✨
Togzhan Sebep
Өте ұқыпты қылып тігеді , маған қатты ұнады 🫶🏻
21 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет, унағанына қуаныштымын✨✨✨
FB
Furugh Bahromzoda
Отличное ателье! Работа была выполнена в срок и в полном соответствии с моими пожеланиями. Мастер очень внимательная, учла все детали и сделала всё на высоком уровне. Осталась очень довольна результатом, обязательно обращусь снова!
Мира Мир
Айсұлу ханым өз ісінің шебері екен! Бағасы тиімді, бастысы сапалы, әдемі етіп киімімді қысқартып берді! Қаскелеңдегі ең керемет тігін маманын ісдесеңіз, смело Айсұлу ханымға барыңыз деймін. Бәрі ұнады! Рақмет көп-көп! Клиенттеріңіз көп болсын!❤️
24 января 2025, официальный ответ
Әмин,Рахмееет✨ унағанына қуаныштымын, келіп турыңыз🤍😘
Torgyn K.
Хочу выразить огромную благодарность😍Работа выполнена идеально ,с вниманием к деталям и аккуратно.Отдельное спасибо за профессиональный подход и доброжелательность. Очень довольна результатом ,буду обращаться еще и рекомендовать друзьям!🪄
ждон
очень милая девушка, идеально укоротила талию штанов. 🥹😍🩷
21 января 2025, официальный ответ
БлагоДарю✨ Очень приятно☺️ Приходите к нам еще🌹
Алма Алимкул
Иә Айсұлу ханым өз ісінің маманы екен. Сенімім ақталды. 1 сағат уақытын бөліп, бізге осындай әдемі киімді тігіп бергеніңізге. Үлкен рақмет. Алла ісіңіздің берекесін берсін.
Aigerim Kusbek
Айсулу ханым мастер своего дела ! Сшила быстро и качественно! 👏🏻👍
Наз Т
Айсұлу ханим өте керемет тігеді кимды и кім тікдірсеңіздер дизаинд кушти оиластрады 🤗сенім артуға болатын кушти мастер 👍Айсұлу ханым жумысңыз жүрсін ризамын сізге 🥰
Жибек Берикова
өтееее күшті апай🥹бәрін тез, качественно и вообще мен қалағаннан да күшті жасап берді😭🩷рахмет көп көп!💘💘💘
SS
Sanimkul Sultangazieva
Айсулуга улкен Рахмет ! Бир емес еки койлек тиктирдим😍 Оте унады. Ардайым кулип карсы алып, кулип шыгарып салады. Шагын жерде жумыс жасаса да оте сапалы, адеми жасайды.10 жылдан аса жасап келе жатыр екен, койлек те куртка да баскасын да тиге береди екен. Улкен Рахмет кызым,енбегиннин жемисин кор!
12 декабря 2024, официальный ответ
Рахмееет сізге✨ Очень приятно🌹
АО
Ая Омарова
Айсулу Рахмет Жаным ❤️ОТе сапалы тыгылген ❤️
Ainagul Kusmanova
оте керемет истеп берды. тез оте адемы. маган катты унады🫶😘👍 заказ бериниздер👍👍😘 Курстанда оттим. оте доступно тусындырып берды. оз исинин маманы. сенип тапсырсаныздар болады👍😍
30 ноября 2024, официальный ответ
Рахмееет, унағанына қуаныштымын✨
SD
Samal Dossymbetova
Өте жақсы мастер, баланың шалбарын жақсы етіп жасап берді, кеш келгеніме қарамастан түсіністікпен қарады👍
АЕ
Асем Ержанкызы
Айсұлу нағыз өз ісінің маманы👍🏻 Өте ұқыпты, тиянақты, уақытылы жасайды жұмысын. Өзі де, болмысы да жағымды, жүзі жылы❤️ Үлкен алғыс!!!
ЖӘ
Жазира Әділ
Ателье оте жаксы, Оз ісінің маманы,қызым екеумізге көйек тіктірдік өтеее керемет қатты унады Мастер Айсулу сізге үлкееен рахмет жумысыныз алға баса берсін🌹🌹🌹
26 октября 2024, официальный ответ
Рахмееет, унағанына қуаныштымын✨✨✨
Перешили платье по размеру, очень быстро и качественно! Приятные мастерицы, хорошие люди. Помогли, подсказали, все детально измерили и подшили! Спасибо большое, однозначно вернусь еще раз. Всем советую 💯
Assylbek Azipov
Біз мамамызға көйлек тіктіргенбіз, өте әдемі болып шықты👍 үлкен рахмет
FS
Frotan Soraya
Она очень крассиво все делает