Altair kids
Частный детский сад
Altair kids ұжымына көп рахмет әсіресе Айым апайымызға Мадина апайымызға жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін❤️
Малика Абдувалиева
Екі ұлым барады Altair kids ке Тәрбиешілер өте жақсы. Басшысы Мадина апай кері байланыс жасап отырады❤️ Кіші ұлымның апайы Ұлдана апай өте керемет. Ұлым жақсы көріп, апайға барам деп жыламай кетеді. Ұлдана апай менің ұлымның ғана емес, барлық баланың жүрегінен орын алды❤️.
Айымгуль Нурмахан
Менің 2 ұлым барады, Аяулым апай мен Ұлдана апайларға өте мейірімді, барлық апайлары жақсы 🫶🏻 Рахмет сіздерге үлкен, уже памперстен почти шықтық
Асель Сагынбай
Қызым бұл балабақшаға қуанып барады. Тәрбиешісі Айым апай өте мейірімді, балаға қамқор, әрқайсысына көңіл бөледі. Күнде өте қызықты, ерекше форматтағы сабақтар өтеді. Директор Мадина апай да барлық жағдайды жасап, ата-анамен тығыз байланыста. Осындай ұжымға үлкен рақмет! 🥰🥰🥰
КА
Казыбек Арманович
Огромное спасибо администрации детского сада, руководителю , воспитателям, нянькам. Желаю успехов в вашей нелегкой миссии, поздравляю с началом нового учебного года. Пусть наши детки радуют нас и вас своими достижениями!!!
ТУ
Толганай Уалиева
Хочу выразить благодарность директору садика Мадине и воспитателям за их внимание, любовь и терпение. Ребёнок с радостью идет в сад, а для нас, родителей, это самое главное! Еда как дома ребенок с удовольствием ест, уроки всегда разные развлекательные, развивающие. Нам очень нравится. Процветания вам❤️
GG
Gabit Gabi
Отличный садик! Первое это питание, до этого ходили в Калибри кидс, там кормили хлебом и водой, в этом садике как дома кормят это самое главное для растущего организма 👍 и большое спасибо воспитателям за теплоту и заботу ❤️
DY
Dinara Yerlanovna
Здравствуйте, хотела оставить отзыв .вот уже пол года моя доча ходит в этот садик . Первое мое требование было в воспитательнице , так как моя доча была капризная возможно и избалованная , никак не могла приучить к горшку, встретила меня Шолпан Апай , с улыбкой на лице , я ей объяснила ситуацию , сказала что без проблем сами все научим , передали нас в группу балапан, там воспитательница Аяулым няню не знаю как зовут, вот через неделю моя доча самостоятельно стала ходить делать пипи в горшок а через неделю уже по большому , мягко отлучи от памперса , сама стала самостоятельно обуваться одевать шортики. Очень рада 😁 что увидела такой результат за короткое время. Сейчас перешли в группу балбобек наша воспитательница перешла с нами, сейчас уже потихоньку проходят уроки на маторику игры разные . В целом хочу сказать спасибо всем кто работает там . Отдельное благодарность воспитательнице Аяулым. Завуя Мадина Хайруйлаевне и Шолпан Апай но ее сейчас там нет
Arai Kurman
Никому не советую этот детский садик!!Никакого присмотра за детьми нет 👎!
Altair kids, частный детский сад
20 августа 2025, официальный ответ
Нам очень жаль что мы не оправдали ваши высокие ожидания и желаем вам всех благ! Мы примем во вниман…
Айнур Дюсетаева
Гульдана апайымыз керемет алгысым шексиз😘Омарым конили котеринки кушти болып келеди садиктен осындай жаксы апайлар коп болсын❤️
MK
Madina Kudiyarova
Өте жаксы садик. Тарбиешилери сондай меиримди. Ризамын!
Aiko User
Шолпан Апай прекрасный человек.
LO
Laura Orazbaieva
Хорошие воспитатели
Amir k
Самый лучший садик!❤️❤️❤️
Медина Асхат
Думандағы ең күшті садик 😍 қызымды беруге басында қорқып уайымдап едім . Бұл садикте апайлары да өте керемет балаларды еркелетіп карсы алады. Әсіресе Шолпан апай Аяулым апайымыз өте күшті карайды фото видеоларын жіберіп отырады. Бізге өте катты ұнады. Қызымда үйреніп казір куанып барады🤗❤️❤️❤️❤️❤️ всем советую
ГО
Гаухар Озенбекова
“Altair kids” балабақшасының ұжымына үлкен рахмет! Ұжымда өте білікті, білімді мамандар жұмыс жасайды. Айдана апайға ерекше алғысымды білдіремін. Ұлым Райымбек балабақшаға қуанып барады. Балабақша көркейе берсін!
ГА
Гульжиян Ашербекова
Прекрасный садик! Выражаю огромную благодарность нашей воспитательнице Айдане Апай🙏 Хочу отметить её высокий профессионализм, чуткое отношение к детям, заботу, доброту и теплоту. Арлан и Батырхан с удовольствием ходят в детский сад, дома делятся впечатлениями, рассказывают об увлекательных занятиях. Спасибо за вклад который вносите в наших детей😘
Честный отзыв .
Требуют с родителей эцп ключ без объяснений, кто не хочет давать свой эцп ключ говорят чтобы уходили с сада . " Электронная подпись — это аналог собственноручной. Она служит идентификатором владельца. Если отдать эцп другому человеку, а он подпишет документ, с которым вы не согласны, то оспорить это решение не удастся. "
Altair kids, частный детский сад
13 мая 2024, официальный ответ
Здраствуйте, мы рады что вы к нам обратились, учтём ваше замечание на улучшение нашей работы. Подска…
Alya Sharip
Жақында қыздарымды садикке бердік! Оте керемет садик,Шолпан апайымызга рахмет,оте білікті маман,қызымды уайымдамай тапсырамын👍👍👍❤️
Шынгыс Мырзаханович
Балабақша ұлыма өте ұнайды. Іші таза, керекті материалдық заттармен толығымен қамтылған. Тәрбиешілер өз жұмысына барлық жауапкершілікпен қарайды. Әрі қарай осы балабақшаға баруды жалғастырамыз
ЖМ
Жадра Муратова
Каладагы жаксы балабакшалардын бири.Тарбиешилери сауатты, биликти мамандар!Улымнын барып жургенине жарты жылдан асты, бурынгы садигине баргысы келмей баратын еди, казир с удовольствием барады, сол куантады
Меруерт Бериковна
Сәлеметсіздерме! 2 қызым барады. Думандағы нөмір 1-ші балабақша десем болады. Тәрбиеші апайларға, басшылыққа рахмет! Келгенімізге 4 айдан асты ұнамайтын тұсын көрмедік.🥰🙌
Айсулу Абек
Балаларга оте жаксы карайды. Барлык апайлары мейырымды
BS
Begaiym Salykbayeva
«Altair kids” бала-бакшасы оте катты унайды. Сәуәр айынан бастап бара бастады екі балам. Ұлым басында бармаймын деп жылаушы еді, олан кейін өзі барайыншы деп айтатын болды. “Апай жақсы, мен апайды сағынамын” деп айтады. Екеуі де қуана-қуана барады. Шолпан апай өте мейірімді жан. Өз балаларына қарағандай қарайды.
BT
Balnur Turalbaeva
Жақсы балабақша, қызым барамын деп тұрады. Гүлнұр апайымызға рахмет😘
Балабакша бизге унайды, жалпы кызым барамын дейтинине куанамын)
TA
Togzhan Adilbek
Тәрбиешілері өте керемет,жылы жүзбен күлімдеп қарсы алады☺️👏
Анар Баймуxа
Отличный садик! Воспитательница Шолпан очень грамотная, вежливая. Спасибо ей за заботу наших детей🙌🏻
Динар Баймуха
Замечательный садик! Воспитатели Шолпан, Асель, Айым, Макпал, Аяулым самые лучшие. Советую всем!
Аяна Мутан
Кушти садик! Честный отзыв! Кызым 1,6 жастан барады, апайлары отзывчивый, кызым куана куана барады!
FB
Fariza Bokenova
Керемет балабакша 😍 еки балам 1 жыл бойы барды, кошип кеткен сон кыймай коштастык, 🥹тазалыгы, апайлары, басшысы Оте Жаксы 👍 от души советую, сенип тапсыруга болады балаларды 👍
Tolganay Abildaeva
Оте керемет садик👍 Осы садикке деин коп садиктерди карастырдык бирак кызым унатпады, жылады. Садик табу киын болды. Издестирип журип осы Альтаирды коп естидик жаксы садик деп. Казир кызымыз садикке барамын деп жылайды😄 Асель апайымызды жаксы коремиз❤️
МТ
Мадина Турсунова
Очень хороший садик🥰.Мой ребёнок ходит с удовольствием.Отличные,вежливые,внимательные воспитатели🥰.Разнообразное меню🤗
НА
Назым Арзымат
«Altair kids”балабакшасына улкен алгысымды билдиремин.Кызым балабакшага куана барады.Макпал апай ,Асель апай,Аяулым апайларына улкен рахмет!Бул балабакшага келмей турып баска балабакшага барганбыз кызыныз жылайды,ерке алып кетиниз деген сон,балабакша издеп осы Альтаир кидска токтадым.Бул балабакшага алгысым шексиз,кызым апайларын жаксы кореди!Питание да жаксы!Балабакша коркейе берсин!
Aisulu Sakbai
Altair kids балабақшасының ұжымына үлкен рақмет! Ұлым Айдын балабақшаға қуанып барады. Балабақшада барлық жұмыс түрлері жоғары деңгейде ұйымдастырылады. Ұжымда өте білікті, білімді мамандар жұмыс жасайды. Бастысы баламызға білімдерімен қатар тәрбиені жоғары деңгейде беріп отыр. Шолпан апайымыздың балаларға үйретіп жүрген әр жаттығулары керемет ұйымдастырылады. Үлкен алғысымды білдіремін. Құрметпен Балбөбек тобының ата анасы Сақбай Айсулу Рашидқызы.
АЕ
Арайлым Едильбаева
Альтаир кидске қызым 1 жас 9 айында барды. Керемет балабақша 🥰, қызымды памперстен шығарып берді , өзі тамақ ішеді. Каша мүлдем жемейтін , ал кәзір таңғы асқа каша бер деп сұрап ұнатып жейді. Тұңғыш қызымыз болғаннан кейін өте ерке және қырсық. Шолпан апайымдызды ерекше жақсы көреміз, үйде бізді мамай, апай деп айтады. Балабақшаның ұжымы өте керемет 👍👍👍 қашан барсан үнемі күлімдеп қарсалады. Сіздерге мың алғыс 💐💐💐
Ляззат Жумакадыровна
Здраствуйте меня зовут Ляззат у меня 4 деток, хотелось оставить отзыв о садике Альтаир кидс, знаете мой второй сын всегда плакал ,закатывал истерики ,ходил с трудом говорил что там плохо он не хочет в садик и мне пришлось отдать в школу с пяти лет , третьего я боялась отдавать потому что разного начиталась, наслушалась мой ребенок не сказать что он спокойный и я думала он тоже будет плакать ,но я решилась и отдала его в альтаир кидс, во 1 х рядом ,а во 2х мой ребенок уже на 3 день сразу без слез остался там играть , я вообще не думала что будет так просто. И конечно это благодаря нянечке 🧕Аяулым, и воспитательнице 👸Шолпан, большая им благодарность, мой ребенок вообще не хочет ходить в садик если нет его воспитательницы он домой приходит обиженный всегда подчеркивает что нет Шолпан апай, большой рахмет вам за ваше терпение и усердие🥰🤩👍👍🫶 Самый лудший садик,рекомендую .
MB
Moldir Bekmyrzaeva