Гулсарай
Сеть лагман-центров
3.9
Восточная и европейская кухня!
Посмотреть меню
3.8
Мөлдір Омарова
Лагмандары ұнайды өте дәмді,
Bilal Azamat
Сюда больше ни ногой. Внутри как в сарай грязно. Посуда не мытая . Принесли стакан а там остатки еды . В одной палочке шашлыка 4 мяса в другой 3 будто шашлычник съел сам. Короче полное га мно
АО
Асия Оразбек
Куырдак классный , но с оплатой беда , перевод только
ИА
Индира Амандыкова
Вкусно. Вежливые официанты! Приветливая администратор очень приятная девушка.! Спасибо за комплимент от заведения😊 было очень приятно😊😊😊😊😊😊
Гулсим Калилаева
Тармақтары дәмді.обслужбаниесі жақсы .тармақтары мол
РР
Рысты Рысты
Администратор неадекватная , если хотите работать нормально то с начало научитесь уважать посетителей.
Erasyl4ik😉
Өте дәмді емес екен😂😂😂😂
ЖС
Жумат Сегизбайев
Оте жаксы дамхана тагамдары керемет обслуживание высший администратор приятный кысы
ШЮ
Шынар Юсуповна
ҚАЙЫРЛЫ КЕШ БАРШАҢЫЗҒА ОРАЗА ҚАБЫЛ БОЛСЫН ЖАННА АЛИХАН ХАНЫМ Ораза Айында Мен Туралы СІЗГЕ Аузыма Келгенді Билмейді Әдептілікті Білмейді Деген екенсіз ОСЫЛАЙ Өтірік Сөйлегеніңіз үшін Аллам Сізді Кешірсін Сіз Брон жасаған 10адамның Тапшанына Жалғыз Өзіңіз Отырмақшы болдыңыз Мен сізге Өтініш айтып бір орынды Ұсынған едім Жұлынып Шығып кеттіңіз Сізге Өмірде Сәттілік тілеймін
ZA
Zhanna Alikhan
Сорлы заведение. Администраторы үлкен жастағы әйел адам әдептілікті білмейтін. Оразада ауыз ашуға жұмыстан шаршап келген адамдарға аузына келгенін оттады. Әкімшілік тарапынан шара қолдануыңызды сұраймын. Адресі Магистральная 13. 10.03.2026 жыл сағат 17.30
Baxit Mambetniyazov
Тамактары сондай дәмді кызымет көрсету сапасы да керемет админларыда кішіпейіл екен официантры жылдам бәрінізге совет берем
5 посещений
Bope
Тармақтары сондай дәмді қызмет көрсету сапасы керемет админстатор сондай кішіпейіл жұмысшыларына мың алғыс
BG
Bekdurdy Gochmedov
Ардақ дурған қи ға дұрыс сөйлесмейді
СЕ
Сандугаш Есенбекова
Армысыздар Ардақты Қазақ Елім Гулсарай орталығының ұжымына біз кеше 25 баланың ауызашарын жасап тамақтарына тәнті болып керемет тағамдарды жеп өте жоғары көңіл күйде қайттым әр бір келген кісінің көңілін таба білген Шынар ханымға ерекше Алғыс білдіремін ,бессаусақтарынан бал тамған аспазшыларға мың алғыс бәрі молынан тойымды өте дәмді тамақтары жасай беріңіздер ,өркендеп өсіңіздер Әр бір атқан таңдарыңыз қуанышпен батқан түндеріңіз тыныштықпен болсын Ерекше Алғыс сіздерге aruai_brand басшысы Сандуғаштан Ризамыз сіздерге
5 посещений
Меди🤍
Ооооте дамды, администраторыда оте кушты, официантка апайда оте куштыы порцияларыда үлкен,10/10 придем еще!
РМ
Рамазан Мустафа
Ауыз ашарга тамак заказ бергем 15минутта дайын болады деді 15минутта барып алып кеттім 2минут отпи карасам суып калган еще лагманын бөлек пакетке салып берген😤
AI
Asem Isanova
Дәмді, тойымды,бағасына сай,тез дайын болды
ГМ
Гулшат Менсизбаева
Мне очень понравились всё персонал вежливый рекомендую👍🏻
КА
Кулнар Алиева
Өте жаксы , іші таза , тамактарыда жаксы , дәмді екен , рахмет келіңіздер көріңіздер жаксы отырып кайттык багасыда кол жетімді
Жанарыс
Я брат и папа покушали папа крепкий орешек оказался а мы с братом какали весь ночь поносом я думал что я писал а оказалось что это панос я как будто попой посал
PA
Pirnazar Aytjanov
Фуууууууууу фууууу
NR
Neil Rian
Раскулова Петрова гулсарайга рахмет тамактары дамды енбектеринз сине берсін осы жерден ужымына рахмет
СА
Салтанат Амантаевна
Супер все вкусно спасибо большое
…. ….
Оте қатты ұнады қызыммен келдім порциялары өте жақсы официанттар жақсы тамақтары өте дәмді
Ердос Жексенбекулы
Бұрын жақсы еді
НБ
Нұрдәулет Болатқанұлы
Обслужка өте керемет тамақтары дәмді
АО
Анель Осанова
Гулсарайдың тамактары өте дәмді, администратор Шынар апай өз ісінің маманы, куліп кутіп алып шыгарып тастайды, бірнеше жылдан бері тамактануга барамыз, персоналдары да өте ұкыпты,ыдыстары да таза👍👍👍
DA
Dina Asankyzy
Шынар ханым үлкен рахмет Алла разы болсын өте керемет жан тамақтарыда дәмді тойымды уақытында дайындап береди жұмыстарыңызға тек сәттілік поварларынада рахмет 😘😘
ZS
Zhansaya Syrmantaeva
Гульсарайдан неше жыл Үй ішімізбен тамақтанамыз Тамақтары өте дәмді Администратор Шынар ханымның Тәртібі Өте Мықты Рахымет сіздерге
𝙀𝙍𝘿𝘼𝙔𝙇𝙀𝙏 𝙀𝙍𝙂𝘼𝙇𝙄
Ассалаумалейкум мұнда Гульсарайдағы Админстратор Апай ӨтеКремет кісіекенСырттан күтіпалып шығарып салып Даяшыларының Тәртібі Өте Керемет Тамақтарыдәмді өте. Мол Сәттілік тілеймін
as
aizhan satarbaeva
Шашлык не свежий жесткий жира много посуда грязная обслуживание ноль вообщем не очень так что кафе уже не то как раньше
Газиз Жамбыл
Тамақтары дәмди Ғазиз повар жақсы жасайды екен😘❤️
Miras Danabaev
Админ айкайлап турад залда тамактары не очень Админ шыгару керек жумыстан
Балжан Еркинбек
Өте нашар екен бірінші туалеттен бастау керек сосын лағман жеген едік олда еті піспеген алдын басқа Гулсарайга барып журк бірақ на жаққа келмейак қою керек жеке пікірім
Jado N
Рақмет ♥️
Zhakо Х
Сотрудники грубые, лагман тесто недоваренное, когда сказала об этом админше, она меня повергла в шок😱🤢🤣пришла и взяла с моей тарелки тесто прям руками и начала есть🤦♀️потом сказала что все нормально, но я настояла чтоб поменяли, так как был вечер и дальше ехать не хотелось😬больше даже близко не подойду к такому заведению 🥴
Armashka 🌹
Заказал по их словам "СУПЕР ПЛОВ" а принесли не плов, а какие то обьедки, ещё и ждал пол часа, а людей не было, по вкусу не лучшее чем кошачий корм, весь холодный, а люля пересоленный слишком, мне вобще не понравилось, больше никогда не посещу эту туалетницу
GS
Gulmira Seitkazieva
Тамағы арзаны жақсы, бірақ іші салқын, әжетханасы лас, суы істемейді, дәрет алуға ыңғайсыз, Гулсарай деп естіп, керемет екен деп барған едім
мавлуда Базарбаева
Өте жақсы дамды лағманхана тамақтары дамиды киздар менен барғанбиз өте керемет унады 😘 самый вкусный шашлык 👍👍👍👍👍👍👍👍
Aisara Kaldybek
Поехали исключительно ради лагмана, лагман действительно был вкусным, но официанты были рассеянными, заказали Ташкентский чай не добавили мед или кристалический сахар, попросили добавить но официант исчез, другие даже слушать не хотели. В итоге пили не вкусный мятный чай.
Акмарал Жанболат
обслуживания супер 👏🏻 спасибо официанту Балжан ❤️❤️ очень вежливая девушка прям приятно было вся еды вкусная советую ❤️❤️ дайте девушку премию
БЖ
Берекет Жарылкаган
Нурдаулетпа сондай бала бар жаксы жумыс жасайды сөйлеу мәнері өте жаксв
Минжасаров Алихан
Шашлык просто г———-но🤦🏻
JJ
Jjj Jjj
Самыйййй ужасныйййй лагманхана не советую вообще ужас просто это капец грязные бокалы и ложки🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢-0000000000000
Самат Аязбаев
Администрация өте нашар адаммен сөйлесу білмецді
Beka Tynyshtyqbayev
Крайне не рекомендую это заведение. Ждал минут 20-25, а принесли это (курица под сыром). Чтобы вы понимали тут курица варенная остывшая, сверху слой майонеза толстого, сверху холодный сыр. Долго обслуживают, грязно, не рекомендую
АЖ
Айгул Жакыпберди
бәрі дәмді порциялары молынан
Асии 💋
Администраторы не очень вежливые еда невкусная готовят слишком долго. Остались неприятные впечатления
Санжар Алишев
Ма Ша Аллах базар жок мыкты екен бешбармактын еті қамырыдан көп , Алматыда 8 жыл жүріп бундай көрмедім . Рахмет көп көп үлкен Жұмыстарыңыз жүре берсін енді көп келемін
kdns .
Были здесь 19 декабря Впечатления очень плохие. В еде попался волос это вообще ни в какие рамки. Заказывали обычную колу, принесли салам колу,ничего не объяснив. Брали цомян и шашлык вкуса ноль С обслуживанием тоже беда официантка Дамира смотрит свысока, общается неприятно создаёт ощущение что мы ей мешаем. Настроение испортили полностью 🥲