Castrol-Eurol
Ғани Андасұлы
Хорош Красавчик парень все знает советует 👍🤝
АЕ
Алибек Еркинулы
Бари кушти жигиттер красавчик барин корсетип тусиндирип скидкасын жасап куантып жиберди👍 жумыстарын журе берсин жигиттер 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Ерканат Абдижан
Быстро
Айбол Ашимов
Ребята молодцы показали как что делать масло качественно
Руслан Гайсин
Классный сервис!Всем советую,ребята опытные!И масло посоветуют правильно и заменят как надо!6 лет только там меняю
Askhat Muratuly
Өте керемет жер жақсы қызымет көрсетеді Алла разы болсын істеріне береке берсін
ОЖ
Орынбек Жаксылык
Асалаумалекум сервис просто топ всем советую всё устраивает масло все оригинал заливают!!!
Erkesh Baurzhanuly
Осы жақында мопедмның майын ауыстырғам,бәрін чётко жасап берди,жігіттерге от души✊🏼
Almas’s 02
Издеп издеп именно осы жерди тандап келип едим,барлыгы ойдагыдай болды.ешкандай косяксыз барлыгын идеально ауыстырып берди, тегин диагностика жасап берди еще,жигиттерге от души👍👍👍
Алишер С
Өте керемет, жігіттерге рақмет! Майды тез, әрі сапалы ауыстырып берді!!!
GT
Gulmira Tazhiyeva
Рақмет жігіттер, за оперативность!
ЛА
Лана Адильбек
Спасибо, заменили мне масла🤪 благодарю за оперативность 🤝
Мадина Жанахметова
Уже 3 года обслуживаюсь здесь, всегда довольна😌 Замена масла быстрая, качественная, без лишних навязанных услуг. Отличный сервис, рекомендую👍🏼