Быстрое питание
Almagul
8 наурыз кыздар мерекесін осы Birzhan doner де атап өттік. Нағыз еңбекқор жігіт ашқан екен. Атмосферасы мощный, өзіміздің көк туымызбен безендіріп қойған. Патриотизм рухы сезіліп тұрды. Кеңес беремін. Келип дәмді донер,бугер жеп кетиниздер! Қалаға алысқа барып жургенше,жакын жерден отбастарыңызбен келіп керемет көңіл күй алып, дәмді донерін,бугеріннен дәм татып жүріңіздер. Айтпақшы бұл жерде тауық канаттары ерекше әдіспен әзірленген. Картошка фрилері қытырлап тұр
НБ
Неси Бимуратова
Хрустящий нежный лаваш Оте дамдииии 1000/10
ГК
Гулжан Кусыбекова
Отте нашар адамға дұрыс сөйлеуді билмиды грубый и лас
СН
Серік Нурхамитов
келмеңіздер басқасы жер болмасада қызыметі өте төмен
BD
13 октября 2025, официальный ответ
Ассалаумағалейкүм армысыз қайырлы кеш, біз барлығын туралаймыз, нақты айта аласыз ба сізге не ұнамады. +77023551600
Акбаян Дуйсенова
Очень вкусный донер! 🌯 Мясо сочное, овощи свежие, соус отличный. Готовят быстро, всё чисто и аккуратно. Обязательно приду ещё! Рекомендую.
ДР
Дидар Рысбеков
Очень вкусный Донер на Ашимова у Биржана, советую всем попробовать и насладиться с удовольствием, всем приятного аппетита.
Kadyrbaevv 077.kst
Конкретные донеры, Уважительные администраторы, Сол жактагы братан базар жок уважениясы жаксы екен ✊🏻
NURDAULET 🇰🇿
Біржан донер керемет👍
УЕ
Улзира Е
Кассадағы қыз грубая. Крылышки алғанда Біржан бар кезде чесночный соус+ сырный соус қосып беретін. Қазір жоқ. Обслуживание нашар
АУ
Айголек Утепбергенова
Ооочень нравиться здешний донер и бургер! Очееь вкусео,аппетитно и сытно)) Особенно понравилось обслуживание Куралай,как она ведет диалог с гостями впечатляет,во многих местах этого нету!!❤️
nN
noname Nur
очень хорошое место везде флаг весит 👍🏿🇰🇿
Artur Arystanbekov
Хороший донер👍
Amantayev Arman
Добротные донеры, очень вкусно 👍🏻✊🏻
6 посещений
Жазида Дауит
Донери оте дамди. Кытырлап турады. Раймнын Еркеге алып келетин донерин издесениз осы жерден табасыз 😍😋
. a
Қызметі өте төмен дөрекі сөйлейді заказды ұзақ күттіред келмия қойыңдар
BD
13 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе армысыз, қайырлы кеш, кешірім сұраймыз, сізге нақты не шағым түсіндіріп бере аласыз ба процесті ватсап 87023551600
Гулбахрам С
Іші тап-таза, донері дәмді ұнады 1,5донері үлкееен. Ең қуантатыны тәуелсіздікке желтоқсан құрбандарына осылай құрмет көрсеткені👍🏻 Туды біраз жерден көрдік, бірақ осылай банерге іліп қою, жастарға насихаттау, Ұжымына көп рахмет
НР
Нуртолкын Рахметжан
Донер дәмді😍, еті көп, овощтары свежий 👍🏼
Дина Садвакасова
Вкусный донер.
Темір Лан
В час дня всё ещё закрыт. По факту должны были в 12:00
Ермек Жукаев
Кассадағы жігіттің қызмет көрсетуі өте керемет екен
AZ
Aigerim Zhymabai
Өте дамди
Рамазан Кахраманов
Донер өте дәмді, бағасы қол жетімді! Әрі тез дайындайды. Залға келер болса өте таза бұл қуанышты, керек дүниелердің бәрі қол астыңда. Рахмет🌹
Мәке Мәке
Донерлері керемет Ең керемет шауырма Өліп тұрып жисіңғой
Nuriddin Ermakhanuli
Кассир қыз өте дөрекі сөйлеседі.Сервис 0 нашар
ㅤㅤㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤㅤㅤ
Бөлек бөлек ❤
ЖН
Жаухар Найзабекова
Донер өте дәмді, жігіттер жарайсыңдар іске сәт. Үйдің қасында орналасқан ыңғайлы.
Оналай Шорабек
😋😋😋Ммм дәмді 😋 Лаваш қып қызыл қытырлақ Донер 👍😍 Жегенде жемегенде Арманда 🫔🥰 Біржан Донерге рахмет 😘
КЕ
AJ
Altangul Jilkhaidar
Өтте дәмді донер☺️☺️
Talmash Arystanova
Еттен біртүрлі дәм шығады, тұрып қалған
АХ
Абылай Хански
Через 2ГИС мы приехали а там заведение закрыто зачем так обманывать там стройка идёт
Бахон Дудь
Super
TA
Talant Akimkhan
Самый не о чёмски сервис заказали айран нет трубочки нет соуса но за это взяли денги не советую
Мынбай Сисенов
Донер қасына бұрыш салыңыз деп 2-3 рет ескертіп едім, бұрышын салмаған, жауапкершілік пен қарауларыңызды сұраймын
bahtyar abdalimov
Донер, шаурма здесь самая лучшая! Я ель в городе разных местах но этот маленьки донерная номер 1. Класссссс..... молодцы.
Досжан Несипхан
?
После донера голова кружится
TT
Temati Tematikan
Дөнері өте дәмді 😋. Иесіне РЕСПЕКТ. Бұйырса тағы келеміз Қаланың ішінен ашылсаңыздар дұрыс болатын еді, күшті маған қатты ұнады лаваш ммма 🤗🤗🤗
alikhan
Ужасное место – Birzhan Donar. Купил 2 шаурмы – есть невозможно, мясо сухое, соус безвкусный. Бургер 2х тоже разочаровал: котлеты пересушены, булка черствая, вкуса никакого. После еды болел живот, очень пожалел, что вообще сюда зашёл. Больше сюда ни ногой и никому не советую.
Makhamet M
Порции добротные, донер и шаурма вкусные)) соотношении цены и качества супер, обслуживание тоже на высоте очень довольны остались👍
BN
Berik Narikbay
Очень хорошая донерка мне очень понравилось. Обычно в таких донерках добавлюят жилку а тут чистое мясо очень понравилось продовец очень позетивный человек
Laura Zhapbarova
Сырный соус үшін ақша төледім бірақ үйге келіп ашып қарасам соусты салмаған,білмеймін тіпті не айтарымды.Еті жартылай ғана піскен өте қатты,алуға дым кеңес бермеймін!
Кудайберген У.
Жерік асымды ауыстырып бердіңдер. Үйге барған соң қатты жылағым келді! Админка қыз кешірім сұраған соң ғана кешірдім. Әйтпесе поварларыңа жалоб тастайтын едім😠
BE
Bashan Erjan Uly
Расул красвчик колына дерт бермесын оте дамды еты оте коп👍🤤
Zhuldyz B
шаурма с курицей вообще не очень, очень много соуса, разваливается, есть невозможно. капуста там вообще не в тему, лаваш как тряпка. в общем не рекомендую.
Комета 💋
Кезынде Кушты жасайтын еды донерды, молынан бары. Казыр кайдан шыгарганын билмеймын капуста косады, и фри солып калган. Походу донершик ауыскан ба, осы Быржан донер ушын область тан келетын едым. Лавашы хрустящий, еты сочный еды. Булда бузылды. Енды баска донерка табу керек сякты.