Райхан
Асхат Шатаев
Все отлично 👍
KM
Koba Mentally
Э короче бір очкарик Кассирша жап жас, нормально сөйлеудын орнына мынқ-мынқ етіп сөйлеп турго. Обслуживание Полный ужас. Сдача берудің орнына "майда тиынды алғым келмейді" деп турго. Ужас.
Azamat Kh
бәрі жақсы но кассадағы адамдар жоққой
Akdana Erzhanova
4 касса бар неге 1 гана кассир тұрады? очередь создавать етіп, адамның уақытын аласыңдар🤦🏾♀️
Алия Куандыкова
Бәрі бар
Айя Сериковна
Мне и моей семье нравится кассир Толкын. Грамотная речь, обслуживание радует. Про остальных кассиров ниче хорошего не могу сказать. В целом магазин хороший. Кроме администратора. И не удивлена почему сотрудники часто меняются.
ару ?
Классные мандаринки 🫶🏻
rakhima akhmetkyzy
50/50
СИ
Серик Избасаров
Отлично
aimemoi
еда пратуховшая молоко и т.д персоналы грубые надо призывать сес
meka 💢
НУРГУЛ деген кассир естімейді ештеңе істеген жұмысы міндет удаленка сұрап едім менімен қырылып кетті обсулживание 0% осындай токсик адамдарды қызмет ететін жерге қай оймен алады без слов.
Б
Бахытгул
В этом супермаркете все есть
ГА
Гулбану Айтимбетова
Кушти магазин барлык мектеб куралдары арзан екен арзан багада багада заттар коб суттери бари акция да турады ардайым кол жетимди бага 10 мынга коп зат алыб шыгам .
Алия Алия
Маған унайды еше көзы көк толық қыз кассир атын умытып турмын әдемі сөйлесып досым сияқты ашық қыз бырақ но деген бар пробка тез тез болып қалады
Абадан Жуманиязова
Менің ең сүйікті супермаркетім😍😍🤗🤗
Dinara Saktapova
Выбор көп ше👍🏻
Lyazzat Sadykova
Өте жақсы шағын маркет, ішінде күнделікті қажет тауарлдың барлығы бар. Бағалары қолжетімді, тіпті әлеуметтік дүкен деп те айтуға болады. Себебі тәтті жүгері қалбыры 290тг, қолдың жұмыртқасы 620тг - мұндай бағалар базарда да жоқ. Халайық, осының барлығы бізге қолжетімді болсын деп күн сайын қаншама адам терлеп, еңбек етуде. Риза болайық. Ыңғайлы тағы бірі - каспи банкомат пен постомат бар 👍 Очень хороший минимаркет! Ассортимент довольно широкий - есть все каждодневно необходимые товары! Цены приемлемые, я бы даже назвала этот магазин социальным - кукуруза сладкая 290тг за банку, яйцо домашнее 620тг за десяток! Для меня это шокирующе дешево! Даже на оптовке нет таких цен! Многие недовольны работой кассиров. Но ничего подобного - третий месяц закупаюсь здесь и работники предельно вежливы, всегда подскажут где что лежит, уточнят цены, взвесят, упакуют! Давайте будем благодарны за их ежедневный труд и будем ценить что они создали для нашего удобства! Дополнительные плюсы это наличие банкомата и постомата каспи!
Asel Uzaqbai
🔥🔥🔥🔥
Karina 🪄
Касс 4 а открыта только одна🥱
Моля .
Товары сломаны и бесполезны, администратор разговаривает очень грубо, многие кассы не работают, на кассе есть кассир, но она не работает как кассир, она просто смотрит на вас, не говорит что касса не работает они думает что клиент вор
Азамат Жумаев
Керемет дүкен арзан әрі ішінде бәрі бар
Ray t
Ужассс клиент болып зат алып жатсан коробкасымен соғып өтіп бара жатр жумысшы қызжар жәй өтсеңдерші десең өзіңғой тоңқайып тұрған деп сөз қайтарып тұр кіп кішкентай 18жасөада толмаған қыздар тәрбие көрмеген сорлы кілеңңң адам кіруге болмаит ол жерге беттері бедреип алып сөиленп тұрад қашан қарасаң 🤦♀️🤦♀️👎👎👎👎
Adiya .
Ужасное обслуживание
Карина К
Ужасный сервис. Работники отвратительные. Ведут себя пафосно, элементарно со своей работой не могут справиться. Кассиры медленные. Просишь помочь, отказывают. Даже не могут подсказать где ряд определенных продуктов.
Ali Ermekov
👍
НТ
Нуржау Тлеубаев
Міне нравитса администратор девушка света
Tulentsova Larisa
Любимый магазинчик. Помню его ещё совсем малышом. Теперь минимаркет!
Ilias Erasil
Айгерим Иманкулова
Бәрі жаман отзыв жазады, бірақ мен Райханға кірсем үйге кіргендей боламын! Кассирлерде, продавецтерде күлімдеп тұрып амандасады, қал жағдайымызды сұраймыз бір бірімізден! Бәрі өзіңе байланысты ғой негізі! Керек затыңның бәрін табасын, бәрі свежий, бәрі қол жетімді бағада. Басқа магазиндегідей қымбат емес. Бірдеңе таппай қалып, әкеліңдерші десең әкеліп қояды! Все супер!
Арина Серикова
Өте дөрекі кассирлері🥲 Міндетсініп жұмыс жасайды ( Боқтап сөйлеседі ( Админ шақырыңыз десең өзің барып ал деп жауап қайтарады( Жалпы осы пікір қалдырғаннан пайда барма? Мына жерде барлығы жаман пікір қалдыруда кассирлерге қатысты) Өзгеріс жоқ бірақ( Кассирлерге адамдармен сыпайы сөйлесуді үйрету керек сияқты) Үйіңде жүргендей айғалап дөрекі сөйлеседі)
ГС
Гулсим Сахмантиева
Вообще ужасно кассиры грубые. Про продавцов я вообще молчу, смотрят с высока как будто в долг пришли брать. Ещё хамят они умные а мы здесь все не образование.
ГТ
Гульшат Тлебалдинова
Все продукты всегда свежие ,цены доступные. Я в восторге всегда все есть что нужно
Akzhol Mukhtar
Сатушы:Меруерт тұтынушыларга өте дөрекі сөйлейді
Куралай Толманова
Акционный товарды, 2шт каждый адамға положенный затты оптовик оптом алып жатыр, хотя им не положено олай алуға и для доказательства каждый покупательден сұрап жатыр суретке түсіріп алуға. Кассирлер де, охраникте покупательдерден суретке для отчета деп сұрап жүр. Так же не честно
isa tai
AT
Akzera Tagirova
Отличный магазин
Болат Джаналиев
Администратор без ответственный по имени Айгерим грубое отношения всегда орёт как варвор строить из себя не знаю кого
Ж
Жансая
Кассиры очень грубые
abdrazakov ._
самые плохие кассиры,не уважают клиентов,один раз надо мной даже издевались,мне чуть чек в рот не запихали,самые плохиые кассиры и ещё товаров очень мало заходишь поквпать любимые вкусняшки а их нет и придется ждать минимум 4 дня,разные цены на цениках и на кассе,газировки,сокы всегда теплые вообще не найдешь холодным
M
Maulen
Кшкентай кезымнен соган барам
Бахытжан Жусипбаев
Не следит за ценнику, кассиры не приветствует.
Askar Praliev
Қол жетімді баға,парковкасыда ыңғайлы
Адик ☠️
Кассиры хамит посетителям
Aliya Sarimbaeva
Ходила за хлебом ,написано цена в кассе другая цена и не говорят ПО сколько шт цена как написано если больше берёшь уже другая цена
Tursinay Jibedaieva
Ішіндегі жұмыс істейтін қыздары касындагы киіммен Гана амандасып общем бір турлі😀😀😀😀😀