Рубин Дент
AJ
Azhar Joldybayeva
Ужас стомотология
30 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Вы на приеме не были!
Ясмин Я
отвратительный тайм-менеджмент, не умеют попросту вести ни расписание, ни диалог с клиентами
Sherkhan Arysbekov
Ужасно мужчина жестокой и не комфорт не советуйте не ходите
Sezim Nurdaulet
Тісім ауырып қымбатка тазалап бломбы сап берген ол бир айдан кейн түсіп калды кайта салып берген бирак бломбы салынғвн тістерімнің кызыл иектері ісіп ауырып баска стаматология барсам кайта ашып жасады болмайд деп дұрыс жасалынбаған деп
Арайлым
Стоматолог Бахыт - профессионал своего дела, который действительно умеет найти подход к каждому. Лечимся у него всей семьёй. Очень доброжелательный,ответственный человек! А самое главное все делает качественно и цены приемлемые! Я осталась довольна.
Prince Strongest
Очень хорошое обслуживание хорошо лечит зубы долго держится пломбы и тд
DК
Dilnar К
1жыл бұрын жақын болғандықтан тісімді жасатқанмын! Керамика деп арзан пломба салып берді! Одан кейін ол тісім ауырып жүрді! Полный👎🏻👎🏻👎🏻 сенім білдірмеңіздер!
Айжан Батыркызы
Отлично получается что отзывы накручиваете через знакомых, самой вам не стыдно? Верните женщине 150 тысяч, вы уже в тиктоке популярны даже, вроде взрослач женщина, а солидарности нет😨🥲байгус апкешканын тісін курттыныз и еше уялмай баска отирик отзывтар жазгызып жатрсз уят кайда маскара екілік врач деуге де киын гой сабагыгызды кайта окисызау саууатсыздыктан сиздин уже человек страдает морально и финансово😕😕😕😕😕😕
MT
Makhabbat Tomanova
Безответственный врач там, у сына зуб болел, минимум 30-40 минут его ждали там, а он пришел, звонил а у меня было занято оказывается и просто ушел, звонит и говорит что вас не было и ушел не дозвонился, а мы в машине сидели чтоб не мерзнуть. Мы его пол часа ждали а он не мог позвонить несколько раз или подождать пока не дозвонится🤦🏻♀️ была так зла! Так как и ребенок сидел плакал что ему больно, зря время и нервы потратили!!!
Ақ Бота
Хорошие врачи. Мне понравилась
Алматы Казахстан
Саламатсыздарма мен бугин куйеумиз екеумиз брикет салдырдым тисимиз керемет шыкты жумысына тыйанакты от басымызбен караламыз пломбо салдырдык жаксы жумысын аткарады конилимнен шыкты
UU
Ulpan Ulpan
Неадекватные. Даже нормально по телефону разговаривать не умеют
AG
Ayazhan Galymzhankyzy
Мне понравилось хорошо сделали удалили зуб
Асем Жұмаш
Тісімді пломбалап берді. Пломбалаған тісім ақырындап ауырып тұрады. Бүгін пломбасы босап қалды. Жасағанына 6 ай ғана болды. Гарантия 3 ай ғана дейді. Өте ұзақ емдейді. 50 мың ақшам ауаға кетті.
AD
Azna Darkhan
Хорошая стоматология, цены тоже приемлимые!
DN
Didar Nurmukhanbet
Ойланбай барсаңыздар болады, өзім жасаттым, 2 апта ішінде керемет нәтиже шықты! Тазалық жағы өте жақсы. 1 емес 8 тіс салдырдым, жақсы өзіме ұнады👍🏻👍🏻👍🏻
ГА
Галым Абдрахметов
Тисимди емдетим врач стаматологиясы жаксы емдеиди екен Оз исинин маманы ауыртпай емдеиди тисимди!
ЛА
Л А
2 раза сходила . Было закрыто 1 раз , кажется санитарка говорит я ушла по делам . 2 ой раз сказала врача нет . Бог меня спас 🙏🏻.
8 февраля 2024, официальный ответ
Здравствуйте! Мы всегда открыты! Работаем! Когда вы пришли?
НА
Назым Аскаркызы
Каронка салгыздым тысымен косып тусып калды енды имплант салгызу керек Бахыт типа врач дурыс каронка салмаган ушын тысыз калдым 150 мынга жасады обидно тысыз калдым Алла салдым Бакыт балан бекерге ауыру емес мен сиакты талаи адамды каксатын екен сол балдарын аркалы тесып шыгватр булда аз одан хуже тесып шыксын елдын коз жасы жыбермиды сены Алладан корк мены блоктан шыгарп акшамды каитар баска жерге барып имплант салгызаиын каронка саламын деп тысыз калдырдын Менен кашып кутылсанда Алладан каргыстан кутылмаисн букыл жамандыкты тылимн мынг жерынден шыксын буыйрмасн тек жамандык болсн сенде омырн тозак болсн
30 января 2024, официальный ответ
Саламатсыз ба! Менин приемыда болмадыныз! Сиз кимсиз? Осы создеринизди штрихтап алдым адвокат сизден…
Жомарт Балабек
Ассалаумағалейкум!Бармағандарыңыз өте дұрыс Тазалық жоқ,бағаға сапа сәйкес емес!ақиқатын айтқан айыбы жоқ шығар.
29 декабря 2023, официальный ответ
Тисинизди жазып бергенине рахмет айтпайсыз ба!
ГУ
Гани Усенов
Бугин тисимди емдеттим врачтар оте профессионалды екен тисти ауыртпай емдеди врачтарга рахмет
Арай Усейнова
Тісімді емдеттім, все отлично и чисто👍🏻
Меруерт Асылбек
Здравствуйте! Я не советую ходить в эту клинику . Мол хвастаться что у неё опыт большой и портить человеку здоровья это вообще не возможно объяснить. Испортила зубы ,грубо разговаривает деньги не возвращает. Адамның денсаулығына немқұрайлы қарап, зиянын тигізеді, нақты жұмысын аяқтай алмайды, қолынан келмесе неге жұмыс жасайды, өте нашар клиника. Денсаулыктарыныз сізге манызды болса барманыздар
НН
Никита Никита
Отте нашар емдиды гигиенага жауап бермиды быр тысымды быр аидан асты емдей алмаиды Бахыт Оразгалиевна. 14 жыл стаж барекен Стажы болганмен былымсыз не ыстеп жатканын озы былмиды багалары кымббат акша алуды быледы тыс емдеу былмиды не рекомендую окынып каласыздар
Dina Musaeva
Бахыт Оразгалиевна тысымды куртып тастады колынан тук келмид Мен опытныймын диды бырак ученица сиакты 150,000 кзт бырден толедым каронка салгызу ушын каронка ушын бары тысымды кырп тастады кыргана жараса каронка орнына дурыс келмиды 5 рет алып салып тагы 5 рет кырды олда орнынан тусып калды акшамды каитар десем каитармаиды каита жасап берем диды мен енды жасаткым келмид онсызда баскада тыстерымды оиып шукып тастады бугын каита алдына бардым устымнен кулып ха ха озы тысын кисыкои каронка турмаиды деп отыр енды сол кисык тысты тузеу ушын 150,000 кзт берген жокпнба Аллага салдым 🤲
Вббббчттлыжю
Болат Толеген
Зачем пишете что круглосуточно! Ещё я звонил до выезда сказали что работает!! Ребенку 2 года всю дорогу плакал. Просто так съездили!!!!!
QA
Qaz Almatu
Дети лечились все нормально не плакали даже
AN
Arman Nazar
Обходите стороной эту клинику, ребенка мучили час не смогли удалить зуб в итоге отправили в челюстно лицевую. Если не хотите что б ваш ребенок мучался не ходите сюда
Alizhan Qo
Нормально.
Aigerim Aitkuzhanova
Стоматолог очень хороший . Профессионал своего дела . Качество супер . И цена отличная . Кабинет чистый . Все для лечения зубов есть . И самое главное врач профи
Yerbol@t Qaratamir
Еще не ходили. Какая цена для лечения зубки ребенка?
Аяулым Нуралы
Бахыт Оразалиевнаға рахмет, ауыртпай бәрін таза емдеп берді😍👍🏻 Мықты маман екені көрініп тұр!