Okna Plast Kz
Торгово-монтажная компания
Алибек Садырбаев
Фурнитура качественная, замена стеклопакетов прошла легко.
Глеб Жарков
Менеджер всё подробно объяснил, монтаж прошёл быстро и чисто)
СБ
Сергей Баранов
Работа без выходных – удобно для занятых людей, спасибо команде!
Мария А
Заказывали замену стеклопакетов в две комнаты. Замер сделали в тот же день, монтаж занял пару часов, работа аккуратная, подоконники установили ровно менеджер всегда на связи что важно
Назерке 🌸
Терезені ауыстырдым, бәрі уақытында жасалды, қызметкерлер іскер әрі сыпайы, нәтиже өте ұнады, рахмет😊
Санжар Бекебаев
Заказал замену стеклопакета, приехали в срок, мастер сделал аккуратно, благодарю очень доволен результатом
Роман Жарков
Менял ручку и уплотнитель, мастер приехал быстро, объяснил что нужно, сделал аккуратно и чисто ещё оставил гарантию
Марина
Устанавливали подоконники и отливы, аккуратно всё вырезали, выглядят красиво, спасибо установщикам за внимание к деталям
Наида Балтаева
Терезелер өте жақсы орнатылды, өлшем де тегіс, рахмет баршаңызға, қызметкерлерге рахмет
Сұлтан Шкода
Поставили окна быстро, замер пришёл вовремя, доволен очень работой и качеством
Роман Лазарев
Окна заказали, всё быстро и качественно. Персональный менеджер помог с замером.
Ботагоз Ерғалиева
Үйдегі терезелер қатты ескірген еді, нақты түсіндіріп өлшем алды, кейде кешігулер болды бірақ алдын ала хабарлап, монтажшылар емін-еркін жұмыс істеді. Подоконниктер мен откос жақсы орнатылды, москитная сетка да керемет, жалпы ризамын
Шынар Есенгельдиева
Терезелерді ауыстырғанда қарапайым түсіндіріп, әрбір кезеңді көрсетті, материалдарына сертификат бар екен деді. Балконды остеклениеде шетінен барлық отлив пен откос орнатылды. кейінгі сервис те жақсы сияқты
Стас Георгиевич
Менял двери и окна у них. Демонтаж прошёл аккуратно, новые окна поставили быстро, проверили герметичность и дали рекомендации по уходу. Нравится что есть персональный менеджер и можно в любое время позвонить по мелким вопросам, без навязчивой рекламы
Артур Г
Мы поменяли стеклопакеты в квартире целиком, процесс прошёл спокойнее чем ожидал. Демонтаж старых рам сделали аккуратно, монтажники проверяли каждый створ, регулировку сделали идеально, уплотнитель заменили, теперь тише в квартире и теплее. Приятно когда без лишнего пафоса и с реальной гарантией
Айгуль
Рахмет жігіттерге, ескі терезелерді алып тастап жаңаларын орнатты. Орнату кезінде балконда барынша тазалық сақталды, материал сапасы көзге бірден ұнады. Уақытында келіп өлшемін дәл алды, кейбір жерлерде аздап ойылып қалған болатын бірақ бәрін реттеп берді!
Жанель Сибагатова
Көңілім тоқ, пластик терезелермен қанағаттандым. Монтажшылар кешкі уақытта келіп бәрін жинап тастады, ескі материалдарын шығарды. Кепілдік бар екенін айтты 10 жыл, бұл сенімді
Павел Р
Менял стеклопакет в одной комнате. Мастера пришли точно по времени, заменили быстро, старое вынесли и мусор убрали, окно работает тише чем было раньше, доволен качеством и общением с менеджером
Ксения
Хорошая работа, делали установку окон в доме, все подходит по размеру, всё сделали без шума и пыли.
Наташа З
Сделали окна быстро и аккуратно. Подоконники просто топ, качественно установили.
Болат Ташкенов
Терезе орнаттық, Жұмысты уақытында бітірді, бәрі таза подоконник сапасы 🔥
Зухра Абдуллаева
Барлығы жылдам жасалды, еш артық шаң-тозаң қалдырмады. Подоконник та супер болып тұр. Ұнады, ұсынамын!
Аружан
Терезелерді өте тез әрі ұқыпты жөндеп берді. Подоконниктері сапалы, орнатуы да мінсіз. Рахмет, сервис топ! 👍
Назгүл Садырбаева
Тез жасап берді өлшем тегін екен рахмет қызмет сапасы да жақсы
Харитон Попов
Пластиковые перегородки поставили за один день и анимально красивым дизайном и все прошло удачно.
Лейла
Поменяли оконные ручки и заменили уплотнитель, мастера приехали вовремя всё сделали аккуратно и быстро, после проверки окна норм работают. Связь с менеджером удобная, пояснили про гарантию и дальнейший сервис
Фариза Майрашева
Жұмыс сапасы ұнады, москитная сетка да орнатылды, подоконник қалың және берік, ескі қызмет көрсету кейін де жылдам жауап берді рахмет
Айгуль
Заказала окна на балкон, замер пришёл быстро, ребята вежливые, сделали аккуратно
Лейла Рахметова
Жаңа терезе орнатуға шын көңіліммен жақсыларды таптым. Команда өте кәсіби, оларға бәрі оңай көрінді. Олардың көмекке келгендері үшін мың алғыс.
Николай Марченко
Компания дала керемет жұмыс. Установка окон была очень быстрой и без проблем. Рекомендую всем, кто ищет надежных специалистов.
Э
Эльмира
Мен осы компанияға есік орнату үшін бардым, және мен болжағаннан да жоғары сапалы қызметті алдым. Барлық қызметкерлер көмек көрсетіп, қисынды баға ұсынды. Мен күткеннен де асып түсті.
Рашид Бекенов
Слава богу, что нашел эту компанию! Установка идет намного быстрее, чем я думал. Слышал много хороших отзывов и теперь сам могу сказать, что они свои планы выполняют на отлично.
Шолпан Омарова
Сапасы мықты және қызметі тамаша. Кез келген мәселеде қолдау көрсету үшін өте көмектесетін адамдар. Дверді орнату жеңіл болды. Ия, мен тағы келемін,асибо!
Саида Бердигулова
Мен жаңа москітті желімді дбаймен досымнан естіп, осында келіп қарап шықтым. Шамамен бір сағатта барлығын орнатты. Сапасы жоғары, және бағасы да қолжетімді. Рахмет!
Матвей Старостин
Отличная команда, они сделали все очень быстро и качественно. Я остался доволен, так как ожидал большего времени на установку, а они справились за считанные часы. Теперь окна прекрасно смотрятся.
Макпал Нартаева
Окно очень красивое, было приятно увидеть результат работы. Олар менің есіктерімді орнатуға келісті. Арише жпрытшм мннтмж! Барлық адамдарға ұсыныс беріледі.
Софрон Золотарёв
Надеюсь, что эта компания будет и дальше поддерживать такой же уровень качества. У меня были некоторые проблемы со стеклопакетами, но сотрудники быстро провели замену и все исправили, за что им спасибо. Очень доволен.
ЛН
Лейла Нурсеитова
Менеджер маған көп көмек көрсетті. Окно таңдағанда менің тілектеріме де жағымды айналдырды. Сервис өте жоғары, ауызша талқылау мен орнату процесі өте жылдам өтті. Мен бәріне ұсынамын осы компаниямен жұмыс істеу.
Фёдор Коротков
Когда искал пластиковые окна, наткнулся на эту компанию. Качественный сервис и при этом цена приятная. Мне очень понравилась работа менеджера, который помогал с выбором. Окна установили быстро и аккуратно, теперь они стоят у меня почти год и никаких проблем не возникло.
Нуржан Тұрар
Рахмет сіздерге. Менің үйімде заманауи терезелер пайда болды, несіздермен жұмыс істеу жеңіл және жағымды. Жақсы кәсіби команда!
Тамара Мухтарова
Жалпы қызмет көрсету сапасы жоғары. Мен алдым тамаша терезелер, тағы да рақмет, егер қажет болса, мен қайтадан жасаймын!
Қанатбек Бекенов
Терезелердің бағасы өте қолжетімді, сонымен қатар 0% төлем шарттары бар, мен осы жерді таңдауға өте қуаныштымын
Жанель Болатханова
Окна мені өте қуантты, бәрін жедел әрі сапалы орындады. Қызметкерлері де өте көмектесуге дайын болды, ризамын
Меруерт Бекмухамедова
Маған осы ұйыммен жұмыс істеген өте ұнады. Олардың қызметкерлері сауатты және мейірімді. Орнату уақыты да өте қысқа болды
Нұржан Эсенгалиев
Біздің балконымызды остеклид щотан кейін ол өте әдемі көрінеді. Кәсібиліктері үшін алғыс, мен барлық таныстарыма бұл жерді ұсынарым деген
Бека Ермеков
Сапар, мен терезелерді ауыстырған кезде өзімді ете жақсы сезіндім. Қызметкердің көмегімен, мен өте жақсы және сапалы терезе алдым
Светлана
Установка окон прошла без нареканий и задержек. Особенно приятно было общаться с менеджером, он действительно знал своё дело и подсказал, что выбрать.
Gulzhan Tulegenova
Всё прошло хорошо, установщики профессионалы своего дела. У меня стояли старые окна , теперь у меня красивые пластиковые, благодарю
Сырым
Сделали работу быстро, с установкой остекления балкона справились всего за несколько часов. Теперь пью кофе с видом на город, всем советую
Аделя
Была приятно удивлена уровнем сервиса. Бесплатный замер и быстрая установка, все очень понравилось! Буду рекомендовать всем знакомым!