Shisha
Производственная компания
Ақтілек Құттыбай
В восторге
Рахмет сізге көп көп, клиенттердің барлығы сіз сияқты болсын😀бізге келіп тұрыңыз, вип клиент боласыз))
КА
Куралай Акежанова
В восторге
Жандос – өз ісінің нағыз маманы. ПВХ терезелерге арналған аксессуарлар мен фурнитураларды бізден тұрақты түрде алып тұрады, әрдайым сапаға мән береді. Клиенттеріне тек сенімді, тексерілген материалдармен жұмыс жасайтыны көрініп тұр. Жауапкершілігі жоғары, уәдесінде тұратын, жұмысты тиянақты орындайтын шебер. Осындай маманға сеніммен тапсырыс беруге болады! Клиенттеріне дұрыс кеңес беріп, жұмысты ұқыпты орындайды. Сенімге лайық шебер!
EB
Elya Bulatbekova
В восторге
Заказывали москитные сетки.. Всё было сделано оперативно и качественно.
MS
Muhammed Serdaly
В восторге
Өте сапалы түрде жұмыс жасайды. Разымын. Кәсіптеріңізге сәттілік!
B
Boranbay
Помагает хорошо
Арман Амангелди
В восторге
Жігіттерге рақмет. Терезелері сапалы, барлығын уақытылы жасап берді. Жұмыстарына тиянақты екен. Осы жігіттерге хабарласып тапсырыс бергенімен еш өкінбедім. Спасибо ребятом за работу. Все на высоком уровне, все сделали своевременно. 🔥🔥🔥🔥🔥
ЖА
Жандос Акиш
В восторге
Осы жерде жұмыс жасаймын, бұл менің кәсібім 🙋♂️
ЛЛ
Линара Лунёва
В восторге
Меняли дома стеклопакеты. Очень довольна работой мастеров! Всё сделали быстро, аккуратно и качественно. После работы всё убрали. Окна как новые. Фото до и после
Айдана Токтасынова
В восторге
Өте керемет, жоғарғы сападығы пластик өнімдер. Терезеге тапсырыс берген едік, уақытынан бұрын жылдам әрі сапалы түрде жасап, орнатып берді. Жұмыстарыңызға табыс пен береке тілейміз…
D 👻
В восторге
Все быстро и качественно сделали бонусом свою резину добавили рекомендую 🔥
Abay Kabzhanov
В восторге
Керемет пластикалық терезелер! Сапасы да жақсы, уақытында жасап берді. Алла разы болсын. Еңбектерің жана берсін 👍✊👏
AT
Aitkazy Temirbek
В восторге
Отличные пластиковые окна! Качество на высоте, монтаж быстрый и аккуратный. В квартире стало тише и теплее. Рекомендую!
ТЖ
Тоты Жаканова
В восторге
Хочу выразить огромную благодарность установщику Жандосу пластиковых окон за профессиональную и качественную работу! Всё сделали аккуратно, вовремя и с большим вниманием к деталям. Окна установлены идеально, нигде не дует, фурнитура работает безупречно. Очень довольна результатом. Рекомендую всем!
Димаш Берікұлы
В восторге
Заказывал пластиковые окна — остался доволен. Приехали вовремя, всё установили аккуратно и быстро. Окна качественные, тепло держат хорошо. Цена нормальная, сотрудники вежливые. Могу смело рекомендовать.
TT
Torgin Tolegenkizi
В восторге
Жаңа үйімізге осы жігіттерден алдық, терезелері ұнады. Орнату мерзімінде дәл уақытында келді. Терезелері сапалы, ашып-жабылуы ыңғайлы. Көп рақмет! Осындай сапаға жұмыс жасайтын отандық кәсіпкерлер көбейе берсін! Қарапайым халыққа сапалы әрі қолжетімді бағада болсын!
ВЧ
Вячеслав Чистяков
Хорошие мастера. Очень добросовестные. Спасибо
Ержан Парахатов
Жасик братан 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Nursultan Kalizhanov
В восторге
Жандос деген кісі келіп, өлшеп, сетка орнатып берді. Жылдам, артық әңгімесіз. Бір терезеге 7000 ₸ екен.
Abbaszan Maudinov
В восторге
Сервис хороший понравился и два года бесплатного обслуживание
BS
Bakytzhan Sadykov
В восторге
Жігіттер рахмет кәсіптерің алдыға бассын, Алла берекесін берсін!
SZ
Serik Zhiyenbay
В восторге
Очень качественная работа,сами приехали замерили,сами доставили ,сами установили при этом меня не было дома ,остался очень доволен
Nurym Kadir
В восторге
Ребята молодцы оперативно работали, окна поставили не дует, шумоизоляция отличный, ещё будем заказывать, баня хоз постройка и.т.д
MГ
MIIS Гаухар
В восторге
Багасы колжетимди, качество сы жаксы, жумыстары аккуратный, тез тез жасап битирип кетти, жасап кеткен жигит оте карапайым озинин жумысына жаксы
AT
Aidar Taimas
В восторге
Рахмет жұмысы жақсы тез бітіріп берді осындай кісілер көбие берсін
MK
Mira Kulmatova
Совсем не понравилось
Почему трубку не поднимаете?? Задаток взяли и пропали.
ZA
Zhandos Akish
Ең бастысы сапалы
ЕД
Ерасыл Джарасов
В восторге
Очень отличный и качественный сетки у ребят очень организовано работают
Кристина Гришина
В восторге
Отличное качество обслуживания. Всё сделали оперативно. И цены приемлемые.
КТ
Камшат Тлеубердинова
Совсем не понравилось
Заказали москитную сетку, не установили и еще деньги не хотели возвращать, поэтому не советую.
МӘ
Майя Әділхан
Совсем не понравилось
Хотели заказать москитную сетку для окон в этом магазине, и опыт оказался разочаровывающим. Прождав почти две недели после заказа, нам так и не установили сетку. Крайне недовольны их профессионализмом и отношением к клиентам. Не рекомендуем!
ЖА
Жасулан Акиш
В восторге
Качество и срок очень понравился
Диляра Жакан
В восторге
Бізге өте ұнады рахмет сіздерге! Істерің алға бассын!
8 посещений