Azat Service
Толағай Рүстемұлы
Маған үнады
Д
Дана
Зат алманздар качество нашар мен айфон зарядкы алғам шуныры копке де шыдамады качество оте нашар вобшем не советую
МГ
Мадина Гайсинова
Фиговый мастер , ничего не умеет час Полтара смотрел телефон в итоге взял денег.Телефон так и не починил🤦🏻♀️ просто не ходите сюда если не хотите без телефона остаться ! Лучше в аэровокзал ехать ! Недобросовестный!
KA
Kymbat Askerbek
👍
Almat Kunshibaev
Мен телефонынымды истеи бере алмады биртеши рет емес оздерлеринин жұмысын истей алмайды
ЖУ
Жазира Умирбаева
Бүгін Бағдат деген жігітке екі телефон жасаттық. Бағдат өз жұмысының білікті маманы екен. Алла разы болсын өзіде ақ көңіл бала. Қасындағы Шыңғыс есімді балада жұмысын жақсы жасайды рақмет! Алла істеріңізге береке берсін🙏🏻Біз бұл жерге біраз телефон жасаттық. Бәрі жақсы жасалды!!!!
Фарида Ким
Отличный сервис
Гульмира Ерболкызы
Отлично сделали мои телефоны Всё супер 👍 осталось довольно 🙂
Асел Кисалиева
Керемет уиды касында тез жасайды алдамайды өз ысынын мамандары адамгаершылыктеры мол жыгыттер жұмыстарын алға баса берсін
Anna Alexandriyskaya
Отлично все сделали, дисплей все работает! Теперь чинить будем только здесь 🔥
Aselai Shamshi
Уақытында ашпайтыны жаман
Мырза М
Шыңғыс мастер качественно жасайды рекомендую, от КИПЧАК деп барсандар 10% скидкамен жасайды
ЛГ
Лео Галанте
Мастер жигиттерге рахмет,ноутбугым истемей калган еды,ремонттап зор кылып берды,порнуха жазып берды ишыне
Т
Толик
Спасибо пацанам. Чуть долго но хорошо сделали.
Аружан Турсун
Телефонымды жаксы жасап берді ремонт киын турлерін барін жасайды👏🏻👏🏻
ӘЖ
Әлімхан Жұмабек
Ноутбугымды жасап берді. Ссд жақсы істеп тұр. Рахмет.
Динара Мансурова
Реклама шыгып кете беретин. Жасап Берды Рахмет.
Х
Хансулу
Капец там очередь. 2 парня не успевает. Но, мой телефон сделали вовремя)) спасибо Амир. Ты лучший.
Айша Бейбытхан
Телефонымды күшті жасап берді. Гарантиясымен. Рахмет көп көп
Akilzhan Karazhanova
Уақытылы ашпайт
NurZhigit Nurik
Каншада ашылад ози
Марал Мыктыбаева
Керемет жасап берды. Узак жасасада сапалы жасап берды. Рахмет. ООО калага сандалмай. Барлыгын жасайды екен. Жаксы жасаганнан кеин адамдара коп екен.
Aiba M
Риза болдым. Каланын талай жерине караганда ен жаксы жасайды екен. Самый главный алдамайды
Д
Дамир
Договорились что он починит телефон в определённый день и час, но его не оказалось на месте. Безответственно. Ради этого я отправился с работы.