Шолпан
Салон красоты
narqyz duisenova
В восторге
Аягөз мастердің жұмысы😍 қыздар всем советую, аккуратно әрі тез жасайды, уақыт үнемдейсіңдер . Келсеңдер өкінбейсіңдер. Қанша мастерлерге барсамда , осылай маникюрдан риза болып шықпағам🥰
Аселя .
В восторге
Аягоз апайға рахмеет! Маникюр өте қатты ұнады.Бағасыда тиімді. Качестваға жұмыс жасайды екен советую қыздар 😍🔥
Частый гость
Moldirr 🇰🇿
В восторге
Мастер Аякөз әпкеге рахмет үлкен! Қолы өте жеңіл, әрә өте ұқыпты жасайды екен😊Бүгін бірінші рет жасаттым, өте әдемі шықты тура ии-дағыдай. Жұмыс орыны, столдын үсті, инструменттері өте стерильно👍🏻Барлық подругаларыма кеңес беретін боламын🥰
Аселя Сарибаева
В восторге
Кушти жасайд топ мастер Саида трнак қас кірпік жасаттым қолы алтын 😍💋💋💋
Аркагул Сарсенбай
В восторге
Салон Шолпан Мастер Аягөз 😍😍😍 маған қатты ұнады Ұқыпты таза істиді 👍🏻 Әнгімеде күшті айтады☺️🫶
НН
Нигара Нигара
В восторге
Мастер Аягоз,оте кушты маникюр жасайды.Маfaн унады.Конылымден шыкты.
malika mendigazieva
В восторге
очень красивый маникюр!! приятный мастер, цена приличная все очень классно!!! все понравилось
Арайлым Умбет
Девочки бегом 😍😍😍мастер красотка Аягоз❤️🫶🏻очень красиво и аккуратно ❤️❤️❤️❤️
Әнуар Жадыра
В восторге
Аягөз ханымға көп көп рахмет.Тез әрі өте әдемі етіп жасап берді.Проф екені көрініп тұр❤️
Еркем Ташбалтаева
В восторге
Аянөз апайға рақмет,күшті қылып жасап берді!!! ойымдағыдай шықты🥰🥰😍
Alfiya Medetkyzy
В восторге
Мастер Аягөз на высшем уровень! И цена классная и делать аккуратно очень понравилась🤍
SK
Shahnoza Koshbakova
В восторге
Аягөз тате прям идеально жасайды жұмысын, өзіме катты ұнады
ИД
Инабат Даулетхан
В восторге
Аякөз мастерге рахмееет!!!сложный дизайнды әдемілеп, аккуратно жасап берді😘
Аяулым Нәшен
В восторге
мастер очень хорошее именно Назира тате советую.Мне понравилось этот маникюр классигі просто супер😍🤗❤️❤️
Алімбек Захаров
В восторге
Шынболат шаш мастеріне рахмет өте жақсы алажы 3жыл болды соған келіп жүргеніме сәттілік бауырм ✊️✊️✊️✊️ Номер :87051138989 Инста shynbolat_8993
Zhaina Akzholkyzy
Мастер Аягоз😍😍😍
Serik Bekpauov
В восторге
Шынболат, Рахмет за стрижку! Өте керемет! Всем рекомендую.
Zhanelya Kumisbek
В восторге
Очень довольна работой мастера Сайиды! Всё чисто, аккуратно и профессионально. Маникюр держится отлично, форма и цвет — просто супер! Рекомендую 💫
Аяулым Шарипова
В восторге
АЯГӨЗ апайға көп рахмет😍 Бүгін бірінші рет келіп жасатып тұрмын Өз ісінің шебері Бәрін ұқыпты таза жасайды Бағасы тіпті қолжетімді болды🫶🏻 Тұрақты клиент боламын Тура менің қалағанымдай күшті болып шықты😍 Алла жұмысыңызға береке берсін🫶🏻❤️
Azamat Smaiylov
Шымболат маладес. 2012 бери алдырам 87051138989
НЖ
Нурбану Жуманова
Назира тәте зор қып жасап берді 1 сағатта🥰
Аида turarbek
В восторге
Аягөз татеге рахмет өте тиянақты жасайды өз жұмысын күшті істиді рақмет көп сізге!😊🎀
Жулдыз 🗽
В восторге
Өте күшті, өзім қалағандай точь в точь жасап берді,Аягөз деген мастер😍👍🏾
бакось .
В восторге
Топ мастер Саида ханымға көп көп рахмет,өз ісінін шебері әрі уақытылы сапалы жасайды! Келуге кенес беремін🥰.
Абеновна 🦋
В восторге
Была у мастера Саида, все сделала аккуратно и быстро, хожу уже месяц с ноготочками и все нарадоваться не могу спасибо мастер Саида❤️
Айнура Таласпаева
В восторге
Мастер по массаж и по шугарин Айнура га рахмет оте катты унады посттаяно келем жаксылап жасап береди Массажды 1сагат диди бирак 1сагаттан асып кетеди.Ал шугаринг болса тез жасайды🫣😄рахмет коп коп сизге😘😘
GA
Gulnur Abildayeva
В восторге
Салтанат ханымды Барлығына ұсынамын! Жұмысы сапалы, таза әрі әдемі. Қолынан шыққан шаш үлгісі ұзақ сақталады. Өте жауапты шебер 👍қарым қатынас жайлы атмосфера енді керемет 😍😍😍😍😍
Aizada Rumbai
Совсем не понравилось
Сәлеметсіздерма?! Салон Шолпан-2 ге келсеңіздер болады. Маникюр педикюр т.б. Сайда деген мастерге келсеңіздер жақсы болады Өз жұмысын ұқыпты жақсы жасайды келсеңіздер өкінбейсіздер🥰🥰🥰🥰🥰
Жансая Жанұзақ
В восторге
Мастер Аягөз апке өте керемет жасайды Прям идеально и аккуратно😍всем советую кыздар өкінбейсіңдер,бағасыда тиімді калта көтеретіндей💕
Арайлым Каирбек
В восторге
Маникюр өте ұнады. Аякөз апай Шебер өте ұқыпты жасады, тырнақтарым әдемі болып шықты. Рахмет, міндетті түрде тағы келемін
КТ
Керей Толеухан
Наращивание көңілімнен шықты😍😍😍мастер маникюра Аягоз❤️
Erke Saduakasova
В восторге
Аягөз мастер тырнақтан топ топ өз ойымнан да зор шығарып берді 😍😍😍😍
g.
galiyushhaa .
В восторге
Аягөз ханым прям идеально,аккуратно жасайды.Өте қатты ұнады
✷ -
В восторге
Мастер Аягөз өз жұмысының шебері! Керемет!🥹 Жұмысы өте қатты ұнады, ұқыпты және таза
М/
Мади /
В восторге
Шынболат ойдагыдай алып берди, рахмет!
КЕ
Султан Нуртаев
Ен Керемет Салон Адамдармен Жумыс ыстеу вообще топ ризамыз
Adeka U
В восторге
Отличное место мне все понравилось! Делала маникюр мастер Аякөз, вежливая и добрая!🤗🥰
Nagilya Balmahanova
В восторге
Сегодня была у мастера Сайда, давно к ней хожу, хороший мастер, также работы держится хорошо, смело могу проходить 2 месяцев без отслоек, рекомендую всем девочкам, данного мастера по маникюру, лучший мастер, сейчас тем более найти хорошего мастера трудно 😌
Айнур Туманкызы
В восторге
Мен Айжанға рахмет айтқым келеді , қашан да барсаңда , жылы қарсалып, шашымды , жуып әдемілеп қиып , жақсы причёска жасап береді , өте мейірімді жан 😘🫶
пусс ин бутс
В восторге
не первый раз делаю ногти у мастера Аягоз😍 всегда все на высшем уровне, даже сложный дизайн всегда выходит суперским!
Айзере Р
В восторге
Доброжелательный и тёплый: Спасибо большое за чудесный маникюр! Всё сделали аккуратно, форма и покрытие — просто идеальные. Мастер внимательная и вежливая, обязательно приду ещё ❤️ Особенно мастер Аягоз❤️
Ділок Рахманова
В восторге
Мастер Аягөз прям кушті етіп тырнақ жасап берді🥰 Рахмет улкен! Маған өте қатты үнады😍 Егер сіз де әдемі тырнақтар жасатқыңыз келсе Мастер Аягөзге баріүіңізді үсынамын!!
Asem Khuzhanazarova
В восторге
Спасибо огромное за прекрасную работу! Аягоз маникюрщица профессионал своего дела! Сделала все качественно, красиво,Большое спасибо! Рекомендую.🔥🔥🔥
Дана .
❤️❤️❤️
A❤
Aizhan ❤️
В восторге
Аягөзге үлкен рахмет! Маникюрды өте аккуратно жасап берді 💅 Цветі, форма бәрі супер! Рекомендую ❤️
ГП
Гулжахан Пазилбекова
В восторге
Сделала маникюр, получилось отлично, спасибо, рекомендую Аягоза, топовый мастер
DZ
Daulet Zhunisbekov