Барбершопы
s~
saidjon ~
Нурзад братан красавчик 🔥 Мастер своего дела 👍
Erasyl Ertai
Емәә ақшасы қол жетімді бар ғо шашты да әдем қып әпереді екен
aidosik :/
👍🏿👍🏿
A
Adylbek
Маған шаш алғандары ұнады , бағасыда ішіндегі адамдада жақсы екен
Peiil Muqametali
Маган шаш алу өте катты унады. Келыныздер. Тагыда келп турамын. Оз багасына сай жасап береды
ES
ED Seisengaliev
Все четко! Отдельное спасибо мастеру Нурзату Внимание даже до мельчайших деталей 😌
AQ
Aqtylek Qarqyn
Қызмет көрсету сапасы өте жоғары Жұмыстарына көңіл толады
AI
Abdu Irismatov
Очень доволен работой! Нурзад Мастер внимательный, аккуратный и действительно понимает, что подойдёт клиенту. Атмосфера комфортная, обязательно приду ещё. Рекомендую!
Eraly Sarsenbay
Нурзад братан нифегово стеди
🌚 🍃
⭐⭐⭐⭐⭐ «Нұрзат» барбершоп маған қатты ұнады. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, шеберлер тәжірибелі және сыпайы. Шашымды сәнді етіп, ұқыпты қылып қиып берді. Бағасы да қолжетімді. Барлығына ұсынамын!
ME
Marat Erzhigit
Барбер лері мықты әр қайсысы өз ісінің маны маған ұнады 👍🏻
Alisher.
делал завивку,очень понравилось,тема просто, советую
Sova Sova
Огромное спасибо Нурзату все сделал четка без лишних вопросов! Кратко просто ПРОФИ 💪
MJ
Margulan Janbirkhanov
Нурзад деген жігіттің жұмысына риза болдым
AE
Alikhan Ersainov
Нурзад барбер 👍👍
M1
Medeubay 1
Нурзад-отличный барбер, он хорошо меня постриг. Вообще мои волосы сложно стричь, поэтому теперь буду ходить только к Нурзаду Рақмет✊
orazbek ongalbek
керемет
DK
Duman Kairat
Жандос красавчик өзі жумысынын шебері ✊🏽✊🏽✊🏽
Akhmet -
Отличный барбер 👍 Нурзад настоящий профи своего дела. Сразу понял, что именно я хочу, всё сделал аккуратно и со вкусом. Работает уверенно, без спешки, внимание к деталям на максимуме. Атмосфера в кресле комфортная, чувствуешь себя спокойно и уверенно Однозначно рекомендую к Нурзаду хочется возвращаться.
СА
Нурзад братан,вообще красавчик 🔥🫂
Kazybek Serikov
Хорошие мастера, 10 из 10 👍🏼
Айнура Нигматуллина
В этом барбершопе были впервые у мастера Нурзада - отлично подстриг двоих мальчишек-подростков, очень понравилось 👍 будем ходить
RZ
R Z
Хорошо подстригли
CRAZY CR
Четко
Нурислам Калмуханбет
Нурзад мастер шашты оте адемы алады, шашымды коп мастерлар ала алмайтын еды, бырыншы рет келдым, айттым, корсеттым тура солай алып берды
Асанали Таипов
Нурзад мастер🔥🔥🔥
Almas
Нұрзат-Жандос шашты күшті алады, Дәл суреттегі қалағаныңдай алып береді Екеуіне де алдырып жүрмін🔥🔥🔥
Sula Baimukha 🥷🏻
Жандос и Нурзад — лучшие барберы. Всегда чётко, аккуратно и со стилем 💈
NA
Nurzhau Arapov
Хочу сказать спасибо барберам Жандосу и Нурзаду. Настоящие мастера своего дела: всегда внимательно, аккуратно и с душой. Стрижка держит форму, атмосфера топ. Лучшие в своём деле 🔥
27 января 2026, официальный ответ
От души ага. Уважуха🔥🔥🔥🔥🫂
B🫦
Bekon 🫦 .
Барберлері өте Керемет сервис зор жігіттер жақсы унады.Нурзад бауырымыз өз біліктілігін көрсетті базар жоқ керемет бөлексің ✊🏻✊🏻🔥
27 января 2026, официальный ответ
От души брат🔥🔥🔥🔥🔥🫂
Erlan Niyazbek
Жандос красавчик мастер 2 жыл болды осы мастерге алдырамын !! Өз ісінің маманы!! Топ
E0
ERAKOSH 07
Топовый барбершоп 💈 С первого раза сделали именно так, как хотел. Видно, что мастер опытный, работает внимательно к деталям. Чисто, уютно, дружелюбная атмосфера. Один из лучших барбершопов, где я был!
Аян Толепов
Жігіттер красавчик. Сервис өте керемет, өз істерінің мамандары. Рақмет жігіттерге. Бәрі ұнады.
Нурдаулет Қуанышбек
Барбершоп очень хорошая. Цена соответствует качеству работы.отдельный рахмет Саяту🔥🔥🔥
НЕ
Нурасыл Есболган
Барбершоп супер исправил прическу на отлично 👍👍👍 Нурзад просто супер барбер👍
Айбын Иманкали
Нурзад✊🏻🔥– профессионал barber. Әр детальға мән береді, не сұрасаң соны дәл жасап береді. Сапа да, сервис те жоғары деңгейде.
Айсултан Даулет
Барбер Нурзад дерзкий 😈 самый лучший барбер вернусь братка
Абду Мажид
Понравилось как они относятся к клиентам
AM
Beksultan Abdisamadov
Супер браво
HA
Hayat Abdisamadov
Нурзад мастер өз ісінің маманы сәттілік
ГА
Гайрат Абдимажитов
Брат просто слов нет я бы сказал бы это N1 Barbershop всем рекомендую
Nurtore 🦦
Нұрзад барбер🔥 сервис, стрижка, все четко
Altunbek Karim
Приятное музыка,вежливый,выгодный цена, чисто
Kuandyk Ussenov
Нурзат мастер - топ 👍✊Рақмет за стрижку+воск+маску и массаж головы. Стоит своей цены 5000 тг.