Кама
Ателье
Г
Гульшат
Камшат ханымның көмегіне жүгінгеніміз бірінші рет емес. Әрдайым өз ісін тиянақты, әрі сапалы орындауымен қуантады. Үлкен тапсырыс берсек те, әр киімді сондай ұқылыптылықпен тігіп береді. Өз ісінің нағыз шебері деп білеміз. Өзіңізге алғысымыз шексіз.
Жанара Жарменова
Супер швея Камшат рекомендую,не первый раз заказываем.Качественно шьет.Весь класс дети и родители в восторге.Спасибо.Сшили жилетки и юбки на выпускной 🔥🔥🔥🫶🫶🫶👍👍👍
Майра Маханова
отте керемет тігінші менің сүйікті тігіншім
МН
Махаббат Нурбекова
Өте ұқыпты тігілген!Жоғарғы дарежеде!Рахмет!Кәсіптеріңізге береке берсін!🙏🏻🫶
Гульден Акимбай
Качественно тігеді. Камшат тәте🤌🏼👍🏻👍🏻
ГМ
Гулмира Молдахметова
Тікен жекетері өте жоғары деңгейде
ДН
m✨
mmm_moka ✨
Өтее керемет👍👍
Asel 🐆
очень мощно мне понравилось спасибо!!✨🔥
РТ
Рахима Тлеукеева
Камшат өз ісінің маманы. Тамаша жан ❤️😘😘😘 Өзіме Ұнайды 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
ЖБ
Жулдыз Башек
Камшат супер 👍 оз исинин шебери советую барып тиктириниздер
ГА
Гаухар Алиева
Өте жақсы ателье! Камшат өз ісінің шебері,бізге тіккен костюмдері өте сапалы,барлықтарыңызға кеңес беремін👍👍
Мадина Абузярова
Профессиональный подход. Все во время сшили. Платье село идеальное с одной примеркой. Спасибо большое ❤️
Ибрахим Аскар
Камшат отте керемет тигинши, бир созбен айтканда оз исинин маманы 👍👍👍 жолдасымда , озимде Камшатка барамыз👍👍👍бизге катты унайды жумыстары. Только алга Камшат🌷🌷🌷🌷🌷
Гулистан Есимбекова
Пользуемся услугами ателье КАМШАТ Очень довольна качеством выполненной работай.Пошив очень качественный и быстрый.
Айгерим Тусупова
Өте жақсы ателье! Ойланбай баруға кеңес беремін! Тігінші қыз керемет жан! Өз ісінің шебері! Камшат очень качественно и быстро шьет! Мастер своего дела!
ЖА
РТ
Рахима Тлеукеева
Рахмет Камшат 👌👌👌👌 қатты ұнады сапалы әрі әдемі👍😘😘😘
Руслан Сабуров
Вообще безответная не советую шьют очень долго месяц лежала форма завтра завтра так и кормила завтраком и в конце испортила форму НЕ СОВЕТУЮ МОЖЕТ ОДЕЖДУ ИСПОРТИТЬ.
КА
Кама Ателье "Кама"
Very Huge если вам заказ не сделали, значит вы не оплатили или торговались!
Very Huge
Без ответственные люди, две недели ждал и то не сделали, так что не советую
Ayazhan Kuderinova
Тапсырысымды тез арада дайындап берді. Орта мектеп-гимназияның формасын тіктірткенмін, тез әрі сапалы тігіп берді👍
Айым
Очень хорошее ателье, Камшат берется за работу любой сложности, выполняют заказы быстро и в сроки, цены приемлимые.
КЕ
Кума Еренчинова
Супер отелье!😘😘😘
SB
Samal Bilyalova
Өз ісін жаксы білетін маман 👍
Aza Sama
Заказывали костюмы в школу, очень качественно и стильно
ИЕ
Индира Ергешова
Ателье өте күштіі өз ісінің шебері жұмыстары сапалы
ЖМ
Жулдыз Мырзалиев
Самый лучший мастер👍 очень нравится ее работа, все аккуратно и качественно. Всем советую ✅
Альбина Байтаева
Камшат ательеге барып жургеныме 7-8 жылдай болды,оз жумысынын шеберы, жылдам ары укыпты жасайды жумысын, конилимнен 100% шыгатын ателье
KO
Kuralai Ospanova
Біз отбасымызбен Камшат ательесіне барамыз. Себебі: ✓кваливикациясы жоғары; ✓өз ісінің шебері. Тіккен киімінде жіп, ештеңе таппайсыз; ✓ұқыпты, тігісі жатық. ✓берілген тапсырыс кейде айтылған уақыттан кеш боп жатады. Себебі, клиенттері өте көп. Түсіністікпен қараймыз. Менің жолдасым осы ательені жақсы көреді. Енді юіз шалбар тапсырыс беріп қойдық. Дайын болғанда тағы фотоесеппен бөлісетін боламын!!!
ГЖ
Гулшат Жандаулетова
👍👍👍👍👍 кушты
ББ
Багдат Бекболатова
Я заказывала внучке костюм, нам очень понравилось. Качество материала, пошив. Видно , что вложена Любовь. Поэтому решила заказать всем своими внукам и порекомендовали друзья. Успехов Вам Камшат. Круто