Поиск
Положительные
Отрицательные
Аяжан Сагимбаева
4 отзыва
Өте нашар садик балаларды ұрады😒😤 1 жұлдызда қоймайтын едім 👎🏻 үстілеріне арыз жазылған! Камералары өшірулі ! !
СИ
Сабира Ибрагим
5 отзывов
Сағыныш апай керемет менін ұлым барады 3 жаста болсада біраз зат үйреніп алды аз уақытта басқа садиктерді көріп шоке болдым Күншуақ балабақшасы жақсы екен деп қалдым❤️
СБ
Саягул Бактыбаева
9 отзывов
Куншуак балабакшасына 1 жылдай болды барганымызга, тәрбиешілері жақсы, ұлым барлық апайларын жақсы көреді, Айгерим, Сағыныш тәрбиешілеріміз балалармен керемет қарым қатынаста👍 өз істерінің маманы!
АЖ
Асия Жанаберген
1 отзыв
Күншуақ АН балабақшасына рахмет.Биыл менің ұлым бітіріп шықты ұжымға алғысым шексіз Бәрі жақсы деңгейде өтті Бекзат апай рахмет сізге көп көп Балабақша келетін болсам іші тап таза ойыншықтары көп балаға ойнайтын.мерекелерге күшті дайындалады Медбикесі бар Камшат апайға да көп рахмет балдардың денсаулықтарына қарап отыратын💞🤗🤗🤗
AK
Aidana Kerimqul
3 отзыва
1.5 жастан бастап барып, биыл балабақшамен қоштастық! Маған қатты ұнайды! Бұрынғы басшылық кезінде де қазіргі жаңа басшылық кезінде де бәрі керемет! Жылдан жылға тек оң өзгерістер болуда. 4.5 жылда менде 1 де бір рет жалобы не претензия болмаған. Мұғалімдері де балажан, сабырлы. Қызым да с удовольствием баратын. Қазір Бекзат апайды сағындым, маған грустно деп жүр🥲😅
КС
Камшат Салижанова
2 отзыва
Менің қызыма садик ұанады, тамақтары дәмді, әр түрлі ойындар ойнатылады керемет
Aйя Нурдаулетова
5 отзывов
Не 22 февраль да жазылған пікірлердің бәрі өтірік охват үшін ғана емес шынайы болса бәрі
Cs
City spirit
2 отзыва
Балабақшаның басшылығы толық ауысқан, содан бері жақсы жағына өзгеріп, дамып келеді. Басшысы осы істің адамы екені көрінеді. Жалпы ұжым маған ұнады. Балаларым да қазір қуана қуана барады. Балабақшада біршама өзгерістер болып жатыр. Ішкі тәртіп, тазалық бәрі реттеліп қалды. Күнде балаларымды апарғанда бақылап жүремін. Керемет өзгерістер болып жатыр. Дами беріңіздер. Сәттілік сіздерге!!!🌷🌷🌷
БА
Болат Абылханов
1 отзыв
Балабақша жақсы жаққа өзгерді,меңгеруші ауысқалы жақсы өзгерістер болып жатыр. Мейірбикелері де тазалыққа қатты қарайды екен. Тазалық бар жерде баланың денсаулығына уайым жоқ. Баланың дамуына барлық жағдай жасалынған. Ағылшын тілі де,ән мен би,логопед бәрі бар екен. маған ұнады 5 жұлдыз берем. Солай алға баса беріңіздер.
Kamilam Asylkhanqyzy
4 отзыва
Балабақша дамып келе жатыр, бізге ұнайды осы жана жылда оформление кушти болды 😍
1 посещение
Отзыв подтверждён
КМ
Камшат Мырзабекова
3 отзыва
Керемет бақша👍👍 кәзіргі кезде бұрынғы басшысы ауысқан, жаңа басшы, жаңа қызметкерлер, өте керемет даму үстінде, 100%сеніммен айталамын. 100% сенніммен келіңіздер.
1 посещение
Отзыв подтверждён
Kama Nurlybekovna
7 отзывов
Уважаемые родители и гости Наш детский сад с радостью принимает детей в возрасте от полутора до семи лет. Мы хотели бы ответить на вопрос о том, почему многие родители оставили отзывы в один день. Мы попросили наших родителей поделиться своим мнением о детском саде в 2 ГИСЕ, и они с радостью откликнулись, выразив свои мысли и впечатления. В этом нет ничего плохого – каждый отзыв отражает их личный опыт и мнение. Наш детский сад работает уже много лет, и мы гордимся нашими квалифицированными и дипломированными воспитателями. Мы приглашаем вас лично убедиться в нашем профессионализме, посетив наш садик. Также вы можете оставить свои отзывы и комментарии на 2ГИС, чтобы помочь другим родителям в выборе детского сада. С уважением, Руководство детского сада КУНШУАК-АН
EK
Ekaterina Kim
1 отзыв
Интересует одно, почему все отзывы в 1 день почти все 22 февраля?
Salta 🤍 NUR
12 отзывов
Не дозвонился и не достучалась
ZN
Zhenis Nurlybekov
6 отзывов
Самый лучший садик в Каскелене, дети с радостью ходят. Воспитатели професионалы в своем деле.
RY
Rinat Yespaev
2 отзыва
Өте керемет балабақша👍өте жаксы ұжым Жазира махмудкызы керемет воспитатель❤️❤️❤️
RY
Rinat Yespaev
АК
Айман Кошакова
1 отзыв
Наш любимый садик! Мои дети с удовольствиям ходят, многому научились. Спасибо нашим воспитателям 😍😍😍
Айгуль Омиралиева
6 отзывов
Ең күшті бала бақша. 😍🥰🥰😍
SU
Sberid User
1 отзыв
Жаксы садик еки балам барады👍👍👍 Разия Тириболовнамен Жазира Махмудкызына мын алгыс 💐💐💐
МА
Маржан Абдыгалиева
5 отзывов
Супер детский сад.всем советую.
SS
Symbat Saadat
3 отзыва
Өте күшті садик мне нравится👍🏻🫶🏻🫶🏻
АТ
Айсулыу Тажетдинова
1 отзыв
Куншуақ садик жақсы менің ұлым барады, тәрбиешілеріне мың алғыс мықты мамандар, әр бала мен жеке жеке шұғылданады, СУПЕР Күншуақ-АН балабақшасы
АА
Альмира Алимжанова
5 отзывов
Наш любимый садик🫶 дочке очень комфортно, а мне спокойно) Воспитатели очень чуткие и конечно есть помощницы , очень хорошие❤️
ГК
Тигр садик
ДБ
Динара Баймолдаева
2 отзыва
Куншуак балабақшамыз #1😍Балаларым 1 жас 4айынан бастап барып жур, әлі де с удовольствием барады🤗 балабақша ұжымына, әсіресе тәрбиешімiз Жазира Махмудкызына рахмееет💐
Cs
City spirit
2 отзыва
Балабақша – барлық тәрбие мен білімнің ең алғашқы баспалдағы іспеттес. Мұндағы тәрбие мен білім балалардың табиғи мінезін, қабілетін ерте жастан дамытады. " Күншуақ- АН" балабақшасына мың алғыс, балапандарымды 2 жастарында беріп, енді міне биыл мектепке дайындық үстіндеміз. Тәрбиелі, білімді ұрпағымыздың болуы осы балабақшаның нәтижесі , мектепке дайын шәкірт болып шығады. Мұның бәрі балабақша басшылығымен, тәрбиешілері мен бала күтушілерінің, методист апайлардың арқасында, тамақтары тоқ, ұйқысы қаныңқы, қолдарынан жасаған түрлі қол өнерлері де бар, КЕРЕМЕТ балабақша👍👍👍
НР
Назым Рысханова
4 отзыва
Менің балам барады бұл садикке, бізге ұнайды👍👏
Айгерим 🌏
Наш любимый детский сад ❤️
Амина Маратова
5 отзывов
Бул садик бизде катты унады,Апайлары жаксы карайды,балалар куана барады 🥰👍🏻👍🏻
ЭА
Элеонора Ахметова