Aisha duken
ИП Aisha duken
3.8
km
kathe mi
Почему не можете ответить на звонки или на ватсап сообщение? Вы сами говорите связаться с вами, но не можете ответить. Я оставляла у вас платье на подгонку🥹
Алия Идрисова
Обслуживание на верхнем этаже просто отличное, девочки молодцы. Но на цокольном этаже уже второй раз захожу к ним , а мне консультант говорит что не заходите к нам мы только что протерли пол и что вам нужно мы принесем, но мне надо посмотреть на платки вблизи поэтому 3 звезды .
super улица
Өте жақсы дүкен .Орамалдары керемет
AD
Akmaral Duissebayeva
Жақсы магазин Киімдері сапасы өте жақсы 👏👍
Nursaule 💋
Очень шикарный магазин Ма Шаа Алла большой выбор 😍
Baubek Salamatov
Обслуживание өте нашар. Бағаларын төмен айтып тұрып төлем жасайтын кезде басқа бағаны айтады. Лучше Текемет ішіне кірген жақсы сразу
Шынар Бастанова
Дүкен нарықта 16 шы жыл. Дүкенде отандық өндірістен бөлек Туркия, Гуанжоу тауарлары бар. Киім сапасы - матасы, тігістері жақсы. Кешбэк жұмыс істейді - 5-10 % бонустар бар. Онлайн сатылым да қарастырылған. Нарядный көйлектерден бастап, күнделікті киімдерге дейін сан түрлі киім үлгілері бар. 5000-6000-10 000 тг жеңілдікті сөрелер бар. Клиентке барлық жағдай жасалған. Жаздың аптап ыстығында сап салқын кондиционер жұмыс істеп тұрады. Дүкен іші заманауи үлгідегі сөрелермен жабдықталған. Сатушы менеджерлер көмектесуге әрдайым дайын. Қажетті размеріңіз табылмаса желі бойынша басқа дүкендерден тауып береді. Ең жоғарғы бағалауға лайық дер едім!
ИА
Инкар Абдигали
Очень классный магазин Продавцы очень вежливая. Выбор прям много Цена очень хорошая
ГО
Гулнара Омирзакова
Оте керемет жаксы дукен ,киымдерынын сапалары жаксы ен бастысы ,продавецтерыде жылы жузды барынша конылындегы киымды тауып беруге тырысады😍👏👏алгысым шексыз
ET
Elmira Temirbaeva
Вещи качественные, приятная цена
G A
Ассаламу алейкум, сегодня (25.09) была на цокольном этаже , смотрела шарфы. Ужасное обслуживание! Консультант в бордовом платке и в очках вела себя так, будто делает одолжение, словно я пришла брать вещи бесплатно. Я спокойно смотрела шарфы, на вопросы «подошло» отвечала «нет», но она начала швырять вешалки и шарфы на стол, при этом раздражённо ОФкая. Первый раз сталкиваюсь с таким отношением в мусульманском магазине.
Алия Лирова
Продавец Зейнеп очень вежливая, помогла подобрать под образ и платок и аксессуары.
Аяна
Магазин то хороший, хороший ассортимент. Обслуживание отвратительное, не могут нормально объяснить бонусную систему, грубо отвечают, нет уважения к покупателю. Просто пропадает желание дальше заходить в этот магазин. Надеюсь хозяева увидят, и будут более избирательны к найму персонала.
SB
Sandugash Bolat
Ваши продавцы не умеют правильно работать с жалобами. Да, магазин продаёт действительно очень хорошую исламскую одежду — к этому претензий нет. Но продавцы пишут мне в личные сообщения и пытаются оказывать религиозное давление, ограничивая мои мысли, и это очень плохо. Ладно, написали в личку — можно было бы спокойно поговорить, выслушать человека, и я бы сняла жалобу. Но они общаются неправильно, не слушают меня и даже внесли в чёрный список. Это очень неприятно.
Shugyla Maqsat
7.09.2025 ж концултанттар ужсс дұрс жұмыс жасамайды мінездкрін айтпайақ қойдым Айша дүкен басшысы консултанттарды дұрыстасаңыз
s r
продавцы не помогают, зачем таких брать?
NU
Naruto Uzumaki
Кыздары сондай жаксы как звали его Зере или Зейнеп умытып калдым айткан еди атын жаксы тандап берет орамал жугирип журип.Не издединиз комек керекпе деп турып Машшаллах кыздар жарайсыздар оте сыпайы кулип ойнап тауып береди сураганынды сондай конилди кыздар 5 шакты органза тандасуга комектести .😘😘😘
Катюша Цибенко
Очень обходительные продавцы, все чисто, выбор большой. Ассортимент прям на любой вкус и цвет. Обязательно приду еще! Отличный магазин. Спасибо
nedlws ⠀
клиентоориентированность на нуле, находить компромисс с клиентом тоже не умеют, продали бракованный товар и не соглашаются сделать возврат, даже не было никакого пути решения тупо обвинили в том что не померили в магазине хотя они сами же не разрешают, где у них логика не знаю
Жадыра К
Цены хорошие, но меня смутила одна вещь, они продают пакеты)), тоесть если ты купишь одежду и откажешься купить их же пакет которые должны они предоставить, то унесешь одежду на руках, все просто))) кстати свои же пакет они продают за 100тг, гениально,лучше не придумаешь
Хаджар Сакен
Өте керемет, орамал шарф скафандра көйлек бәрі табылады 🫶🏻😚
Aktilek Bogenbay
Айша дүкен, әрқашан да таңдау көп, кірсең міндетті түрде бірдеме алмай шықпайсың. Сапа да жоғары. Аяулым сатушы қыз нағыз маман, шаршамай, тек қана күліп жүріп қызмет етеді😘
Amina S💕
Орамал сататын Саулет деген консультантка Алла разы болсын,самый лучший консультант,очень вежливая и помогает во всем😘😘😘😘
Соньчик 💜
Такой большой и уютный магазин! Доступные цены! Еще бесплатно можно подкоротить платье! Очень советую! Консультанты милашки!😊💜
Меруерт Акбаева
Ассалаумағалейкум! Айша магазині өзіме ұнайды. Алдында бардым, Ардақ есімді қыз, жақсы көмектесіп, жақсы киім таба алдым , рахмет. Ісіңе береке берсін. Қыздар өте жақсы , күлімдеп тұрады. Жақсы қарсы алып, жақсы көрсетіп бәрін, жүгіріп жүреді 🥰🥰🥰 Орамал таңдағанда да жақсы көмектесті . Қыздарға риза болдым. Негізі әйел адам болған соң, өзіме көңілді баруымыз керек. Оларға да жақсы сөйлесек , жақсы жауап аламыз. Соны ұмытпауымыз керек. Кейде қараймын, қыздар жүгіріп көмектесейін десе , өзім аламын деп мінезін көрсетіп жүретіндер де бар. Жоқ емес. Сондықтан әркез ол қыздарда өз жұмысын жасап жүрген соң, оларға да жақсы көңіл күй сыйлап кетейік
СО
Салтанат Омирзакова
Салематсздер ,бугин Айша дукенинде Сауда жасап кайттык,кыздар жаксы бирак олар кассада Юбкамнан магнитын алуга умытып кеткен(я очень сильно расстроилась
II
Iphone Iphone
Была в магазине недавно, купила платок шелковый. Хотела высказаться по поводу консультантов или кто это там у них… очень немотивированные, абсолютно ноль внимание на покупателей, пока сама не подошла два раза, эта женщина даже не посмотрела на меня. Остальные два консультанта решили обсудить мой внешний вид между собой, думая, что я не слышу. Ужасные, нахальные продавцы. Вот из-за таких как они портится все впечатление от магазина.
Aigerim Myhtarova
Жақсы дүкен іздегеніңді табасың ,қыздарда молодцый особенно Мегатутағы қыздар мықты тез тез тауып береді ақылды қыздар , бонуста береді алған заттарыңа , рахмет Айша дүкенінне.Сосын Трикотаждан бөлек шалбарлар болса жақсы болушы еді ☝🏻😀🤪😍
ZD
Zhanar Dinasilova
Өте керемет ❤️
Акнур Курбанбекова
Ееең күшті мусульманский магазин қыздар😍😍 Качествалары да жақсы екен, орамалдарымның качествасы😍😍😍
Amina Saif
Хороший магазин мусульманской одежды! Но на многих вещах нет бирки с ценником!! Во первых очень неудобно, нужно постоянно искать консультанта, чтобы узнать цену. А во вторых я не доверяю консультантам, говорят цену из головы… чтобы не было вопросов и подозрений приклеивайте ценник на каждую вещь, пожалуйста!!!
LN
Lailya Nurgalieva
Бұл магазинге екі уш рет бардым Зейнеп қызметі өте ұнады жақсы жарасатын орамалдарды киімдерді көресетіп таңдасып берді рахмет Алла разы болсын 😘
Saya Zhalgaskyzy
Қыздарға үлкен рахмет алғысым шексіз❤️ Обслуживание на высшем уровне 👍🏻🔥
Алихан Алихан
Салемесіздерме!!!қыздарға көп рақмет !!!тез арада керек көйлегімді жүгіріп жүріп тауып берді обслуга на выщем уровнее.Настроением түсіп келіп едім настройымды котеріп қуантып жіберді,не жарасады не жараспайды тіке айтып ашық айта біледі.Aisha dukeni өркендей берсін
ДШ
Дамир Шалтыков
Шариғатқа сай өздерін ұстамайды, өтірік жалған ақпарат жабады өзіңе, консультанттар дөрекі, әдепсіз
27 мая 2025, официальный ответ
Өзіңіздің осы жазып отырған әрекетіңіз шариғатқа сай ма? Адамның кемшілігін жеке өзіне айту ол данал…
Айбек Мейрамгалиев
Ужасный магазин, нахальное отношение, ужасные консультанты
Айзат 💛
Ассаляму алейкум Мұнда көрсетілген кері пікірлердің көбісі Бір сәттік эмоциямен жазылған деп ойлаймын. Айша дүкенде жұмыс жасап жатқаныма 6 айдан асты. Басшылық тарапынан, қызметкерлер тарапынан ешқандай негатив,жауапсыздық, ешқандай кері қарым қатынас көрмедім. Және әр келген клиентке біз ерекше, және жеке қарым-қатынас жасаймыз. Барынша клиент қалауына сай жұмыс жасауға тырысамыз. Айша дүкен жұмыс ұжымы да басшылығы да жоғары деңгейде жұмыс жасайды.Әртүрлі адам әр түрлі қаладан келіп шағын отбасы болдық(ұжым).нәпсі қалауларыңыздан ойларыңызға келгенді жазу қажет емес. Әр компанияның ішкі саясаты болады, ішкі жұмыс жасау ережелері болады. Айша дүкеніне рахмет. Түсіністік үшін.Жоғарғы жалақы))) және керемет коллектив үшін.
Oralova Ayaulym
бірнеше киім киіп таңдап қарап жүрсем, 5 киімнен артық киіп көруге болмайды дейді, егер алмасаң 5еуінде, сонда қалай таңдап алуға болады? Нақты бір затты көздеп барсаң жарайды, бірақ мысалы просто тойға көйлек немесе летний образ деген сияқты киім іздеп барсаң, жарасатынын размері келетінін қарап көресің ғой, салыстырып, а вдруг басқасы лучше келіп тұрады мысалы. 5еуі де менің размерім и сырттай ұнаса да, киіп көргенде онша емес болып қалса ше? Например бір көйлек менің размерім болды, бірақ кигенде иығы біртүрлі тұр, бір көйлек менің размерімнен 2 размер үлкен, бірақ иығы әдемі тұрды, но жүргенде былай үлкендігі білініп тұр,енді сол үшін өз размерімдегі әдемірек тұратын көйлек іздеп көрген дұрыс қой, көйлектер тола, выбор көп, самый келетін ұнайтын әдемісін лучшийын хочется же алуға таңдап қарап. Неге клиенттерге ондай мүмкіндік жоқ?
26 мая 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз! Сіз жазбаңыз бойынша анықтық шаралары жүргізілді. Біріншіден, Сіз 5 киім емес 15 шақты к…
Оразхан Каримжан
5 киімнен артық киюге болмайды екен, консультанттар одан кейін қолыңнан жұлып кидіртпейді, очень низкое качество обслуживание, бір звезда қоюдің өзі жалко, кисең сатып алу керек деп обязывают без право выбора как будто. Низко, очень низкий маркетинг👎🏻
Арушка Мұхаметжанова
Посетила магазин с мамой,в надежде приобрести себе хорошую вещь. Но консультанты дают примерить одежду лишь пару раз, а после этого настоятельно уговаривают брать то, что ты мерила ! Отношение к клиентам не нулевое, а в минус!! Работают одни хамы, и люди без образования ! Никогда и никому не посоветую данный магазин, а хозяевам нужно пересмотреть свой подход к клиентам и принять меры по отношению к персоналу!
Adilet Tileumurat
arman gubaidullin
Ұнады
RU
R U
Рядом с айша дукен,есть ателье (в этом здании он почему то не указан) Так вот худшее ателье ,женщина швея высокомерная и грубая,мало того берет дорого за свою работу ! Я попросила укоротить мне платье на 15 см,она взяла и отрезала 18 см (на первый взгляд можно подумать что там чуть чуть разница)! Но в одетом виде вышло ужасно коротко!!!!
17 апреля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз! Бұл ательенің бізге ешқандай қатысы жоқ. Алдағы уақытта Өзіміздің клиенттерімізге арнал…
Дмитрий Самойлов
Очень понравилось, брал вещи для мамы, рекомендую. Цены приемлемые
❤.
❤️ .
Я всегда покупаю в этом магазине, уже много лет. Раньше здесь продавали одежду, а теперь только платки. Магазин работает до 20:00, я проверила в Instagram там тоже указано это время. Но сегодня, 17.02, я пришла в промежутке 19:03–19:05. Девушки сказали, что магазин закрыт, я даже не успела зайти они просто заперли дверь. Я ничего не сказала и ушла, но это неправильно. Если вы закрываетесь в 19:00, тогда измените график работы.
18 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Раньше цокольном этаже одежда и головные уборы были. Данные время одежда на 1 этаже, а…
Анита Алдекова
Ассаляму алейкум, Сіздерге көп рахмет айтқым келеді! Алғаш орамалға осыдан 4 жыл бұрын келгенмін. Тек сіздерден киінемін. Кіргеннен амандасып, ойларын айтып, жақсы көңіл күймен іздеген кимімді, орамалдарымды сәйкестендіріп алып кетемін. Және бағалары да кей магазиндермен салыстырғанда әлде қайда қол жетімді👍
21 января 2025, официальный ответ
Уағалейкумассалам! Сізге ұнағанына өте қуаныштымыз. Бізде тұрақты клиенттерімізге бонустық жүйеміз…
Aigul Suleimenova
рахмет все как всегда на высшем уровне влюбляюсь💝
Мадина Дандыбаева
Самый лучший магазин ❤️