MService
аа
айым а
спасибо, все сделали 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Асем Даутова
Быстро и аккуратно починили мой телефон, всё понятно объяснили. Ребята вежливые и внимательные. Осталась очень довольна,рекомендую
NuR ik
Асад Қуанышов
Хороший сервис,советую всем
JS
Jandos Sarsenbaev
Жұмыстары сапалы керемет жөндеу жеткізу қызметі жоғары сапалы 24/7 қызмет көрсету сапасы жоғары келулеріңізге кеңес беремін.
BS
Bekzan Saparjan
Керемет сервис маған ұнады бағалары тиімді клиентпен жақсы сөйлеседі,жәнеде жылдам жасап береді 10/10 баға беремін✊️👍
Balzhan Kuatkyzy
Сервис хороший, сотрудники вежливые 10/10👍🏻 спасибо большое за качественную работу
duyight 🪵
Оте керемет дукен👍🏻
Nurlan 🧃
Кара буйра балага рахмет тез ары жылдым
БS
Бека Sarsenbai
Өте керемет сервис сапалы әрі жылдам жасап береді рахмет жігіттер👍👍👍
MS
Manarbek Sarsenbaev
Өте жақсы сервис алматы бойынша кеңес беремін баруға, тез жасап береді телефондарды айтқан уақыттында,әрі сапалы, мына жердегі жаман отзывтармен келіспеймін көреалмаушылықпа әлде іші пысқан адамдарма түсіне алмадым.
Abdurrahim Yessenali
Продвцы ешаки
АУ
Абдуррохмм Уланулы
Ассаляму'алейкум Уже почти 1 жылдай болды осы Мservis Пен жумыс жасап Келе жатканыма оте керемет Мен Караганды каласына заказ беремин всегда тез берип жибереди , запчастилери де сапалы , бар Берген затым ылғида болады Жігіттерде шыныменде тез жауап береді, сапалы жұмыстарын білуші Жалпы маған ұнады !!! Рахмет жігіттерге Аллах разы болсын !!!! Әліде алда біраз жұмыстар жасаимыз Аллах қаласа ✊✊✊✊✊💪
НИ
Нұрбол Ибраев
Жұмысшылар ұзақ қимылдайды
СИ
Сталин Иосиф
Не одобряю, много врет и краденные телефоны как б/у продает
RB
NK
Nurtas Khamidullaev
Қазақстан бойынша номер 1
Tilek Abu-Aisha
МСервис алматы бойынша номер 1 Жазсан тез жауап береді, сұрағын болса ремонт телефон жайында жігіттер білгендерін айтып көмектесіп тұрады рахмет, керек запчастьтын бәрі бар 👍всё чётко
Айбек Маратов
Ali Zhaylaukhan
Отличный сервис
НА
Нитун Абай
У них очень много бракованных товаров , ещё и не принимают обратно, из за них попал на 30.000 Т. Не рекомендую
БА
Бахтияр Адилов
Отлично спасибо все быстро отремонтировали и часы доступные цены
Manas Tulepkaliev
Отличный сервис , пришел купил дисплей все четко мне нравится , советую всем
Нурболат Шакир
Телефонымды жөндеуге берсем олар 30 минуттан кейін кел дит барсам ертең келдит келесі күні келсем жасай алмадым дит босқа уақытымды құрттым (
Абдуллах Маке
Что за сервис?звонишь не берут трубку потом маячат перезваниваешь опять не берут)жесть просто
Ербол Жалгасбаев
Өте тиімді баға лар