Бал Сапар
Частный детский сад
ТОО Бал Сапар
M0
Mse 02
Новый, чистый, яркий детский сад ❤️ Ребёнок ходит с удовольствием, воспитатели чудесные,Айша апайға рахмет, тамақтарыда жақсы👍
SK
Symbat Kazhymuratova
Хороший садик 👍
KС
Karlygash С
Жақсы балабақша.
Айгерим Сейдахметова
Очень хороший садик❤️у меня племянник ходит 👍🏻
SD
Sary Domalak
Керемет садик
Сауле Сарсенова
Отличный садик,дети мои с удовольствием ходят
Жаннати $
Очень классный садик и ни грамм не жалею , что отдала своего сына Алихана именно в Бал Сапар. Алихан прям открылся и всегда спешит к своей апайке, играется с детьми. И как администрация садика готовится к каждому мероприятию профессионально😍 огромное спасибо за такой садик и за предоставления возможности детям открыться🙏
kaussi
“Бал Сапар” ұжымына көп рахмет🫶🏻 Айша Жомартқызына балаларымыз асыға барады, жақсы көреді білікті маман❤️ Басшысы Айя Ғаниқызы жүзінен нұр шашып тұр, келген ата-аналарды да балаларды жылы жүзбен қарсы алады, рахмет🫶🏻
TB
Tahmina Batyrbek
Не ведитесь на фотки! Там все ужасно! Нормально не кормят! Бьют детей! Не ведитесь на фотки ДОРОГИЕ РОДИТЕЛИ!
17 февраля 2025, официальный ответ
Уважаемые конкуренты, прошу работать честно, не нужно распространять ложную информацию! Только наши…
Назым Сатыбалдиева
Балсапар балабақша ұжымына соның ішінде Балдәурен мен Балбөбек тобының тәрбиешілері Айша апай мен Асель Гулсара апайларына алғысымыз шексіз! Осы балабакшаға Зейін мен Заңғар ұлдарым қуана барады.Сәуір айынан бастап балабақшаға ұлым кіші топқа барып жүр. Балабақшада барлық жұмыс түрлері жоғары деңгейде ұйымдастырылады. Ұжымда өте білікті, білімді мамандар жұмыс жасайды. Бастысы баламызға білімдерімен қатар балаларымызды өнерге бейім етіп,тәрбиені жоғары деңгейде беріп отыр. Кіші топ екеніне қарамастан әр сабақтары, танымдық жаттығулары керемет ұйымдастырылады. Үлкен ұлым тәрбиешісін жақсы көреді, Айша апайым мен ылғи айтып отырады❣️балабақшаға барамын деп жылайды, ұнайды деп айтады, күнде жаңа нәрсе үйреніп келеді, билер , әндер, тақпақ. Балабақша басшыларын да қалдырып кете алмаймыз,әсіресе Айя Ғаниқызы мың алғыс Сізге балабақшамен ғана шектеліп қоймай әр ай балаларға ерекше назар аударып сыртқы қоршамен таныстырып кинотеатр,саябаққа, неше түрлі құршақ театрларың шақырып отырады,балабақшада тәртіп бар мықты, тап таза , развозкасы бар Ғани ағай Гулшат апайымыз балаларымыздың қөңілін таба біледі, еркеліктерін көтеріп балабақшамызға үйімізге аман сау әкеліп жүр🤭балабақша ұжымы бастысы балаларға жылу қарым қатынас жасайды💯❣️
Динара К
Самый хороший садик👍😍нам повезло что мы попали именно сюда ) начиная от заведующих и заканчивая поваров все доброжелательные и отзывчивые. Для детей всегда проводят интересные кружки, соревнования, концерты. Огромная благодарность и процветания вашему садику❤️
Бота Байжомартова
Өте керемет балабақша. 1 государственный 2 частный балабақшаға барып, ұнатпай. Осы балабақшадан мектепке шығарып салды. Ая апай мен Айша апайға мың алғыс. Осы балабақшаны таңдағанымызға 1 рет болсада өкінбедік.
SM
S M
Самый лучший детский сад 😘
MБ
M Б
Ен кушти садик 2 жыл барып жур балаларым !! апайларын жаксы 😍 Айя апайы ответственная !!
Акгул Кажыхамит
Тусинбедім !! Орын бар деген хабарласып бардық. Вопше орын жоқ деп кіргізбей қойды. Қиын екен
MR
Madina Ramasheva
Очень даже отличный сад, ходим 2-3 месяц. Ребенку нравится, любые сложности решают сразу, выходят на обратную связь. Что едят, пьют всеми делятся. Нас все устраивает!
Aselya Zhakupbek
Маган бари унады, балаларым кунде куанып келеди. Апайлары ашык жузди, балаларга подход жасау биледи. Директор Айя ханымга рахмет! Бизге бастапкы куннен бастап барин тусиндирип, корсетип келе жатыр! Рахмет!
Сабирова Эльмира
Редко делюсь отзывами, но наша воспитательница Аружан апай просто любить очень детей. С удовольствием хотим в сад, качественные игрушки, много досуга одним словам сокровище. Спокойны мои нервы, с развозкой. Огромное спасибо всему коллективу
МҚ
Мадина Қанатқызы
Специально зарегистрировалась чтобы написать отзыв!!! Очень хороший сад, подход к детям, воспитатели молодцы, заведующая вообще супер!! Столько всего оригинального придумывают!Сразу нашли подход к сыну!!! Успели поменять сад и рада что попали в Бал Сапар!!!! Пришел очередь в гос сад решили остаться здесь!!!)))
Aigerim Aitymbetova
Керемет балабақша,апайларының подходы әр балаға ерекше,қызым бірден үйреніп кетті,Аружан апайымызға ерекше алғыс Мединанын мамасынан!
БА
Бала Али
Керемет бала-бақша! Тәрбиешілермен көмекшілер әр балаға жеке подход жасайды, күн сайын жаңа нарселер үйретеді, дамытушылық ойындар ойнатады 👏🏻👏🏻👏🏻
Айнур Беймбетова
Напишите пожалуйста контактный номер данного детского сада?) 1.с какого возраста принимает детей? 2.цена?
16 марта 2023, официальный ответ
Добрый день! Мы принимаем с 2-х лет Можете оставить телефон или позвоните на номер 87474480125.
СА
Сабина Ауельханова
Отдала ребенка в младшую группу в сентябре месяце и не пожалела! Детский сад на казахском языке, что я и хочу привить своему ребенку☺️ Каждый день новые занятия на развитие детей. Родителям отправляются ежедневные победы наших малышей , так же есть Инстаграмм страница где все это можно посмотреть. Воспитатели и няни все очень чуткие к детям это заметно сразу невооруженным взглядом. Заведующая профессионал, на вид и в делах женщина строгая нооо как дело доходит до детей сразу становиться мягкой 🥰 Я со всей искренностью советую этот садик, ребенок ведь все чувствует и с удовольствием ходит туда. Благодарю вас, за ваш профессионализм и любовь к детям❤️ Мама Ауельхан Касымхана💕
Спасибо огромное ❤️
Бати Абишева
Маған бұл балабақша ұнайды. Себебі менiң қызым күнде қуанып барады және қайтарда кеткiсi келмейді. Тәрбиешiлерi сыпайы, балаларды жақсы көрiп, түсiнicтiкпен қарайтыны көрiнiп тұр.
Сеніміңізге рахмет❤️
ЖК
Жадыра Керимтай
Жетістіктеріңіз көп болсын Алда Филиалдарыңыз ашыла берсін Тәрбиеші Гүльнур Аманкелдіге Алғысым шексіз Бізге Бұл жолы Тәрбиешісімен жолымыз болды ❤️