Roza Nails
Студия красоты
dinara 🤍
очень красиво,аккуратно и быстро истеп берды ракмеет😍🫶🏻
ZK
Zhanara Kultaeva
Золотые руки у мастера Розы ✨ Маникюр шикарный, всё сделано с любовью и большим профессионализмом. Очень довольна результатом! Спосибо больше Роза. ,😘
nazook ,,
Очень красиво и быстро, аккуратно ыстеп береды 😍😍😍😍
Айдана Санакбекова
Мастер Рысжан😍🫶🏻 Жұмысы ұнады❤️ Рахмет☺️
Kuanyshkyzym_ 💋
Маникюр делают очень профессионально,у мастера такие приятные руки,сделала очень быстро
NURAI 🐈⬛
Ужас просто разочарование Наращивание Мен снятиеге келгенмин Кирсем касндагы мастер екеуы отыр аяктарын созып клиент отыратын креслога 🤢 Оганда ладно дедим кагып отрдм Ортангы саусагым тырнагы сынып турган аурып тур Байкап жасанызшы Деп нормально попросила но нет ауртп и еще аурып кетти десем возмущаться етип маган айкалкап кетши болды деп жумысын аяктамай мени кууга тырысты 🙄 Клиенттин уакытын багалауды билмейды Бирншы байкаганым емес Салоннын иши кир лактар полкада шан басып тур барине Бир куралдармен колданады Дезинфекция жасау жок мулдем аркимге ар турли инфекция жуктрп Ертен жауапта бермейды ол ушин Салак, грубая хамка просто мерзость Даже одной звезды не стоит
Ayazhan Abakir
Работа хорошая,но это не значит то что можно так относиться к клиентам,Мастер Роза очень грубая,как попало разговаривает,жазылмай турып баска бага айтад ыстеткенде баска бага айтады,смущает очень грубая отношение к клиентам!
Aigerim Zadaeva
Роза өзіндік қолтаңбасы бар бірден бір нэйлмастер! Жұмысы сапалы😍2019дан бері танимын және қуаныштымын! Әрдайым қалауыңдағы, кез келген қиындықтағы дизайнды еш ойланбастан клиентке ұнайтындай етіп жасап береді! Барлық қыздарының көңілін тауып,уақыт тауып,әңгімелесіп кофесін беріп шығарып салады😍🥰
Рысжан Медетбекова
Всем спасибо за ваши отзывы, всех вас люблю❤️
ГБ
Гулдана Буремтаева
Супер
Белгісіз жан .
Роза ханымға алғысым шексіз! Өте ұқыпты, талғампаз шебер. Тырнақтарымды дәл өзім қалағандай етіп жасады. Жұмысына деген жауапкершілігі мен кәсібилігі бірден сезіледі. Ұқыптылығы мен мінсіз нәтижесі үшін міндетті түрде қайта барамын! Барлық қыздарға ұсынар едім!
Фариза Маймыева
Роза керемет мастер өзім бірінші рет барғанда көңілімнен шықты!сіздергеде баруға кеңес беремін!жұмысына сәттілік тілеймін!🥰🥰🥰👍👍👍клиенттері көп болсын!
Гаухар Сарсенбаева
Роза мықты мастер, өз ісінін нағыз маманы. Ең бірінші мастерім ең соңғысы болып қала береді👍💐
Айнура Кайсарова
Роза хороший мастер. Хожу год и всё нравится 😍
BATES ABAYEVNA
Роза өте керемет мастер! Өз ісін жақсы біледі. Бәрін қалағаныңдай аккуратно и әдемі істейді❤️
УБ
Улболсын Бекзатова
Самый лучший мастер 🥰🌸3 жыл болды Клиентымын.Маникюр и педикюр только доверяю Розе🤗
ЗБ
Зайтуна Бейсекова
Супер мастер қыздар, өте керемет жұмысы !!! Келсеңіздер окінбейсіздер
КС
Камшат Сатвалдиева
Самый лучший салон в Саялы. А Роза самый лучший мастер по маникюру.
Жайна Назарова
Жансая маникюр , педикюрдің керемет мастері жасаған жұмысы маған унайды!!
Aiym🤍
Очень красивая
Aru 🤍
Роза татеге рахмет оте аккуратно жасайды 💘
ЛМ
Ляззат Мустафина
в мкр Саялы очень сложно найти «мастера» именно мастера по ногтям и Роза 🌹 именно та самая! заслуженно,за работу,ставлю пять звезд 🪄✨успехов дорогая *
Sanxwh 🐚
Безответственность 🤦♀️ Делайте записи, записывайте куда то, ставьте будильник раз забываете что у вас есть запись. Цените время других людей тоже
А А
Розаға 6жылдан бері постоянный клиентімін.Осы уақытқа дейін ешқандай притензиям жоқ.Жұмыстары ұнайды,качество супер.А то менде жұқа проблемный тырнақ басқа жерге жасатсам түсіп қала береді.Розаға тырнақтарыңызды жасатуға кеңес беремін.Роза жұмысыңа сәттілік,еңбегіңнің жемісін көре бер🌷🌷🌷
Салтанат Кизат
Меня зовут Салтанат и я 5лет хожу именно к Розе. До знакомства с ней часто меняла мастеров по разным причинам.Но как стала ходить к Розе поняла что это имеенно тот мастер который нужен мне.Мои ногти всегда имеют ухоженный вид и красивый дизайн благодаря ей.
БМ
Балауса Момбекова
Розка, жумысын оте керемет! Каншама жылдан бери букил КЗ коретин колымды озине сенип тапсырып журмин😁. Унеми барине унайды. Осе бер! Жумысын минсиз!
Жаркынай Сериковна
Со всеми согласна) она топ мастер. Постоянно с инстаграмма что-то нахожу и говорю вот так хочу и она делает. Сестры, подруги и мама ) короче говоря всей семьёй ходим. А Сандугаш мастер ресниц тоже песня) клей аллергию не вызывает а ресницы носишь 1.5 месяца точно. Девочки процветания вашей работе. Сил вам и терпения в творение ювелирной красоты.
ХБ
Халима Бакизе
Өте жақсы жасайды, маған қатты ұнайды😍3 жыл болды барып жүргеніме, люблю делать нюд оттенки❤️всем советую
Аяулым Сарсенбаева
Роза жақсы мастер маған ұнайды істеген жұмысы 100 балл қоятын едім Саялы бойынша
Alk Srk
Всегда во время, всегда аккуратно, большая палитра цветов, все на высшем уровне делает наша любимая Роза тате.
N B
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
АЖ
Акбота Жанибек
Жансая мастердің Работасы супер👍 и качественно сделано. Ровно 8ай жасаттым 1 айдан артық тұрмаса кем тұрмайды😍
AM
Aidana Medelkhan
Жансая мастердің жасаған жұмыстары ұнайды тиянақты көңілімнен шықты👍🏼. Көңілді ашық жарқын қыз уақыттын қалай өткенінде байқамайсын🥰
Самал Нурумбетова
Мастер Роза вообще ТОП мастер своего дела очень качественно, аккуратно и быстро сделала маникюр и форму как надо . Очень довольна ее работой. Неужели нашла лучшего мастера 🥰😘 Теперь к ней смело .
Daniyarovnа Uldana 🤍
мастер Жансая вопще топп😍😍😍өте ұқыпты,тазаа жасайды.барсаныздар вопще өкінбейсіздер.Советую😘
UA
Ulzhan Almaz
Мастер Жансая өте жақсы істейді екен ,ауыртпайды мүлде тырнағым 1,5 ай болды тұрғанына түскен жоқ маған ұнады осы уақытқа дейін тырнағым 1,5 ай тұрған емес тек осы қыз ғана жасай алды ,Рақмет жоғары нәтижелі жұмыс
Ай Айй
Мастер Жансая оте жаксы маман 1 жылдан аса жасаттым не калайсын соны жасап береди дал ме дал кылып ,тырнагым келеси барганымша жаксы турады 👍🏻👍🏻👍🏻❤️ ровный и адеми болады
Маасстер Жансая куштті пряммм🔥🔥лишний өзіме ұнайд жұмыстары Әрі тиянакты өз ісінің маманы💯
Тогжан Канапьянова
Просто ужасный мастер Жансая ,советую не делать у нее .Я делала манюкир за 5500 тенге через 10 дней они выпали.и вообще не не советую салон.Я стратила и время и деньги Вам не советую
КА
Кундыз Атымтаева
У Розы я обслуживаюсь с 2018 года! Наверное для любого человека постоянство и высокий сервис на первом месте! Она очень аккуратно относится ко всему, маникюр и педикюр делаю только в ее салоне! Менять мастера не хочу, потомучто уверена, лучшего не найду
ФК
Феруза Кундакбаева
Мастер Роза мастер своего дело😍я у нее обслуживаюсь уже 4 год,мне очень нравиться как она работает 👍👍👍очень блогадарно ей😍спасибо Розкин😘😘😘😘
IJ
Indira Jumabai
Жансая мастер өз ісінін маманы ісіне пысык, жумысы таза меннін істтетіп келе жатканыма 2 жыл болды маган жумысы катты унайды 🥰
Камила Султанова
Жансая мастердің жұмысы таза👍🏻 ұнады работасы
Nuray Kanytbek
Мастер Жансая,жұмысы ұнады,жасаған жұмыстарының бәрі көңілімнен шығады.Топ мастер өте керемет жұмыстары😍😍😍
Айгерим Рустемовна
Розка молодец 👏 достаточно фото ей показать и всё сделает прям как и хотела, профи своего дела👌 спасибо большое и процветаний тебе, побольше довольных клиентов как Я….
Aida Shinva
В салон Розы я хожу ежемесячно, мастер высоко квалифицированная , так как делает она красивые ногти в городе очень мало, в Саялы она самая крутая найл стилист😘😘😘
НВ
Настя Владимировна
Нейл мастер РОЗА Прям образованная супер мастер Мастер своего дело,хожу к ней уже 4 ый год. Нарашивания 60 дней будут держатся,а так хожу к ней каждый месяц, ВСЕМ СОВЕТУЮ НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ
Ұлмекен Накипова
Роза топ мастер оз жумысының маманы колы нағыз алтын еңбегіңіз жана берсин өсе бериңіз табысыңыз арта берсин 🌹🌹🌹коп рахмет
Өте нашар салон
ФМ
Фатима Мажитова
тырнақ істеткенмін ужасно просто істеткеніме өкініп қалдым шетжақтары ашылып кетті обшм не советую