Поиск
Классный садик😍😍
БИ
Багиля Исмаилова
1 отзыв
Садик отличный!❤️👌 Менің екі баламда барады Кішкентайым 1,5жастан барған тез уйреніп кетті Апайы Айман өте керемет менің балам өзі адам таңдайды сондай тамаққа да талғампаз Осы Айман апайын өте жақсы көреді тіпті апайы басқа топ алғанда менің балам сол апайының артынан қалмай 4+тобында болды өз тобыңа барағой десе"бамайм"деп😅 бармай әбден балам ес кіріп үйренгенше апайымен жүрді ерке бала менің баламдай тағы уш бала менің баламмен төртеу болып апайының 4+тобында жүрдіғой енді ғана 3+ауысты🤗😅 Тамақ жағына келсек уйде қинап ішкізетін балам садиктің тамағын суйсініп жейді🙌🥰 Садикке барғанда ымдап сөйлейтін соска бутылка мен жүретінбіз ещё жастығы болатын🤣🤭бәрін қойып анық сөйлеп екі жол тақпақ айтып ещё билеп жүр балам Очень рекомендую Эльмира апаймыз бар қызымның апайы Қызым қатты жақсы көреді❤️ апайы отпускта болғанда іздеп жылап қалған кездер бар😅
Арай К
6 отзывов
Құрметті балабақша ұжымы, ардақты тәрбиешілер! Сіздерге ата-ана ретінде шексіз алғысымды білдірем. Балаларымның балғын жүрегіне мейірім ұялатқан, алғашқы білім мен тәрбие берген асыл жандарсыздар. Әр баланы өз перзентіндей көріп, ақыл мен жылуды қатар сыйлап келесіздер. Сіздердің еңбектеріңіздің арқасында балаларым қуана күліп, балабақшаға асыға барады. Төзімдеріңіз бен жанашырлықтарыңыз үшін мың алғыс! Балар үшін жаксы мамандарды іздеп білімдерін арттыру үшін қосымша ұйымдастырып журесиздер, Айман апай мен Эльмира апайга ерекше рахметімді айтқым келеді өз балаларынан кем көрмей жақсы қарап карсы алып алады🥰 қызымнын садикке барғанына 1 апта ғана болды уже беймделип жыламай барып жылпмай қайтады, апай екеуінін ортасында ерекше махаббат 😁
Акмарал♡♡
👍👍👍
SO
Sandugash Orazymbet
2 отзыва
Ай-күнім бақшасына барып жүргенімізге жарты жылдан асты ,балам өте ерке.Соған қарамастан Айман апайымыз еркелетіп баламды бақшаға жақсы үйретті!Тәрбиешілер өз жұмыстарын жақсы біледі,баламен тіл табысулары жоғары деңгейде!
MS
Makpal Seitzhanova
12 отзывов
Ходили в этот сад около месяца впечатления очень плохие. Воспитатели, особенно Айман, абсолютно неопытные, общий язык с ребёнком так и не нашли. Сын не раз жаловался, что воспитательница его бьёт и открывают окно часто. С видеокамер не было видно, но после этого стало реально страшно оставлять там ребёнка. Режим дня странный: с 9 до 12 дети просто ходят сами по себе, воспитатели особо не занимаются. Потом обед с 12 до 12:30 дают только первое, даже хлеба нет. После обеда сразу спят до 16:00. Забираем с 17:00. В родительском чате постоянно скидывают фото «первое, второе и салат», но в реальности этого нет! Мы и так собирались уходить, а сегодня окончательно решили, после скандала в родительском чате, без каких-либо доказательств начали обвинять нашего сына, что он якобы бьёт других детей. Уровень общения и контингент родителей ниже некуда!
Nur G
5 отзывов
Отличный садик! 😍
Marco Reus
22 отзыва
Өте білікті тәрбиешілер! Пайдалы , уақытылы балалар асы, ойнайтын ыңғайлы алаңы бәрі-бәрі ұнайды. Алма ханым керемет жан🙏🏻 Балаларға деген қамқорлығыңызға рахмет!
БА
БАКЫТГУЛ А
Салеметсыз.Орыс группасы барма?
22 июля 2025, официальный ответ
БАКЫТГУЛ Сәлеметсіз бе, тек қазақ группалары
h
hidjama_massaj
1 отзыв
Феруза апай өте жақсы апай екен! Жұмысы Берекелі болсын!
Айша Нурлыка
4 отзыва
Раушан апай сіз өте керемет тәрбиешісіз алғысымыз шексіз рахмет
ГА
Галия Абдыгулова
2 отзыва
Отличные воспитатели! Спасибо вам большое за ваш труд!
10 мая 2023, официальный ответ
Спасибо 👍
Ажар Мадияр
5 отзывов
Ең керемет тәрбиешілер! Алғысым шексіз!
2 мая 2023, официальный ответ
Сенім білдіргеніңіз үшін рақмет!
AM
Aknur Myrzakhanova
Развозка барма??
Тасымалдаушы көлік бар.
ГА
Гульдана Абеуова
7 отзывов
Большое спасибо всем работникам этого детского сада 🤍🤍🤍🫶🏻Действительно лучшие👍Отдельная благодарность заведующей этого сада Абдыгуловой Алма Абдикаимовне👍📌
Сізге көп рақмет!
Лицензионное соглашение