Ляззат
Салон красоты
Моляя 💋
Очень классно, идеальная стрижка просто вау😍
Айнур Оней
Супер прическа и макияж
Асель Бахтияркызы
Перманентный қас жаратқан едім, өте күшті болып шықты ракмет
Rusik
Советую суда
Ali .
Лучшая парихмахерская Советую!!
Мадина Берикбаевна
Тате Рахмет шашымды керемет кылып бояп бердиниз 🫶🫶🫶🫶
ШТ
Шахнур Таубай
тәте әдемі алып бердің шашымды
ЕН
Ерлан Нұржанұлы
👍👍👍
Nigara Kabi
Просто шикарно ходила на стрижку очень понравилась🥰❤️ спасибо Ляззат татешке ❤️ руки золотые❤️
Диля Авутова
Отте керемет шашымды бояткан едім күшті шықты ❤️
IA
Inabat Asanova
Апам сал біртүрлі бұл салондағы
CZ
Caid Zairov
Өте керемет салон. Шашты күшті қиып, әдемі бояйды. Макияжыда керемет. Бағасы қолжетімді. Шынайы отзыв
Ирадам Коммунарова
Макияж, причёски супер делают, всем советую приходите👍👍
Маншук Ашбаева
Адеми жасайды Маган унады 3 рет келип турмын! Макияж прическа адеми жасайды екен! Жане баска жактан арзан жасайды! Советую
A
Aizere
Парикмахер знает свое дело, очень внимательная, чуткая. А самое главное чисто и уютно, по-домашнему. Очень понравилось, будем ходить) рекомендую.
Sabina Khalniyazova
Мне очень понравилось, мастер собрала быстро и красиво. Спасибо ей большое ❤
GP
Gulnaz Perdebai
Өте керемет ашық жарқын супер ұнады
Айзош ❤️
Ляззат тәте прям кушты жасайды шашты, 1 жыл болды тек осы кысыге жасатамыз👍👍🔥🔥🔥
Айдана Болесова
Лязат апай өз ісінің маманы, сложное окрашивание әркімнің қолынан келе бермейді, темболее қарайым бағаға) жұмысы жаксы тиянақты өте ұнады!
Айзада Сарсемхан
Өте лас, шашқа арналған айна мен керек жарақтарды тазалап қойса тіпті жақсы болатын еді
Айгуль Аскарова
Ләззат тате молодец,шашымды осы кісі ғана от души бояп береді,жасай алмаймын или сенікі шықпай қалады демейді,всегда довольная шығамын🫰
Асия Караева
Постоянно келеміз,мастер өз ісінің маманы❤️
GN
Gulstan Nagima
Өте керемет ,адамдар мен жақсы қарым қатынаста бола алады және де ең бастысы өз ісін жақсы біледі , барлығы ұнады .Көп рахмет!!
Indira Esimbaeva
Лаззат мастер своего дела, всегда ходим к ней всей семьей, и женщин и мужчин облагородит🤪, мастер своего дела🥰🥰🥰
hayat1m hayatım
Спасибо за красивую прическу , очень понравилось )
Aknar Serik
Өте керемет макияж 💄 причоска жасаттым өте қатты ұнады кімге не ұнайды айтқызбай сыразу біледі ❤️ Өйланбай келсеңіздер болады
kenar serik
Күшті,макяж.да күшті,ише суйкымды мысык бар
Акниет Нурбек
Кышкене куатын адам жумыс жасайма бырдеме🤣🤦🏼♀️ Жасагысы келмесе просто айта салса болады гой 😏
AB
Akerke Bekbergenova
Ляззат татеге үокен рахмет🥰 жұмысыңыз берекелі болсын😘 өз жұмысының шебері. Ұнады шашымды әдемә дасап берді 😋🥰🥰🥰
Amikoshh ❤️
Оте керемет қылып фотоссесияга макияж жасап бербі Ляззат ханым,прическа калаганмдай шыкты,оте стоикий макияж жанеде прическа,колыныз дерт кормесін❤️💕
Aizere Onggarova
Стрижка өте күшті жасайды.Қатты қандым бүгін осы мастерге келгеніме.Шашымды ойдағыдай етіп қиып берді,өз жұмысының шебері☺️😘Бағасфда қол жетімді,қымбат емес.Сәттілік тілеймін !!!
BB
Balnura Bakitzhanova
Талантливый и креативный мастер на все руки буквально! Очень качественно всё делает. Сам салон красиво украшен гирляндами, цветами как искусственными, так и настоящими, сделан приятный глазу ремонт и даже есть трехцветный милый котенок — вместе с потрясающим и добрейшим мастером крайне уютное и комфортное место. Хожу только сюда и каждый раз выхожу с прекрасным настроением 🥰
Almaty Almaty
Керемет салон! Шашымды өте жақсы бояп берді! Біз үнемі осы жерге келеміз! Қызмет көрсету сапасын жақсы! Ашылғаннан бері тұрақты тұтынушымыз! Өз ісінің маманы👍
Инжу Жужу
Мне очень понравилось! Результат бомбический, рейтинг не зря такой высокий! Словами не передать как это красиво получилось! Спасибо вам большое! Всем советую❤️
MA
Maira Ahmetzhanova
Отличный салон! Быстро и легко подстригли меня и моих детей, все очень довольны стрижкой. Также здесь профессионально мне сделали перманентный макияж бровей, очень понравилась форма бровей, цвет и интенсивность окрашивания. Всем рекомендую именно этот салон
БО
Ботагоз Омирбекова
Стрижка отлично получилось 👍🏻
Адильбек Мусатаев
Мужская стрижка понравилась. Спасибо
miao 🐱
Our family likes to come here to have their hair cut, and the service is also great !💕🥰❤️🔥
ГИ
Галия Искакова
Ляззат ханым укладканы да макияжды да өте тез жасады Көңілімнен шықты 👍 Рақмет үлкен💐 Жұмысыңыз алға баса берсін!!!
БК
Бейисхан Курмет
Жақсы салон тез алады👍👍👍👍👍👍👍
Аселхан Калман
Қызылордадан келген қонақтармыз бізге жақсы қызмет көрсетті ұнады.екі күн қатарынан макияж причёска жасаттық👍🏻 жақсы тұрады екен.👍🏻👍🏻👍🏻
𝐾𝑜𝑧𝑜𝑐ℎ𝑘𝑎 💘
Салон работает? Номер не доступен
Ануар Гаппас
Шашты жаксы алады !
🦅 👍🏻
керемет ойымдағыдай алып берді ұнады советую
akjol ll
Ляззат тате шашты жаксы алады!оз жумысынын маманы,келеберыныздер👍👍
Мастер просто супер! Красила свои волосы в течении 3х лет беспрерывно в черный цвет. Ляззат мастер своего дела! За один раз вывела меня с черного цвета в пепельный. Мне все очень понравилось! Обязательно вернусь еще❤️
Мадина Кашаган
Сложни окрашивание жасаттым ойымдағыданда жақсы жасап берді бағасыда қол жетімді рахмет келіп жасатсаңыздар өкінбисіздер өзім армандап жүрген түс шықты
XAN D
Очень качественно и профессионально делает свою работу. Спасибо и рекомендую.
Tonsil .
На выпускной Причёски и макияж хорошо делают. Спасибо вам большое
Мирас ْ
Шаш тараз өте жақсы алады екен бағасы тиімді толка досымды тоқыр ғылып алдырған да жақсы болар еді, былай күшті екен