Алем
SK
Shol Kuday
1жас 6 айдан аласыздарма садикке
Inzhu ✨
Садикке менің інім мен сіңілім барады.Садикте балаларға барлық жағдай жасалған,және ата анамен кері байланысқа жиі шығады,тәрбиешілері өте мейірімді,және білімді кісілер.Інім мен сіңілім қуанып қайтады әрдайым,бұл балабақшаға қояр бағам тек 5
MM
Meru Makham
В детский сад Алем у меня ходят дочь и сын. Деткам очень нравится, бегут с удовольствием, что несомненно радует и нас. Я считаю это заслугой воспитателей и их помощниц. Садик светлый и уютный, хорошая детская площадка и вкусное питание. Дети всегда приходят сытые и довольные. Еще один несомненный плюс - наличие отдельной спальни и полноценных кроватей. В других садах, которые посещали старшие дети всегда были лишь раскладушки. Спасибо руководству детского сада за заботу о наших детках. ❤
УК
Улбосын Кенжебаева
Әлем балабақшасына алғысым шексіз! Ернұр апай,Балауса және Жанар апайларға рақмет! Ұлым да, қызым да осы балабақшаға барады. Баланың көңілін тауып, мықты білім беріп отыр. Жайнай беріңіздер!
ЖК
Жансая Кулекенова
Алем садигине Биз 1жылдай болды барганымызга.Кызым бобек тобына барады.Бизге апайымыз Балауса Оте катты унайды.Кызымда апайын жаксы кореди.Мейиримди,жузи жылы аркашан жаксы карсы алады.
АЖ
Акмарал Жаксыбаева
Мы восхищаемся вашей преданностью профессии и умением найти индивидуальный подход к каждому ребенку. Спасибо вам, дорогие воспитатели, за бесценный вклад в развитие и воспитание наших малышей. Благодаря вашей любви и терпению детский сад стал для них вторым домом, где царит атмосфера тепла, уюта и взаимопонимания
СМ
Серикхан Муканов
Қызым барып жүр үнайды өзіне, мектепке дайындық сабақтары өте жақсы, фото, видеоотчет жіберіп тұрады, тамақтары дәмді, бақша жарық кең, тәрбиешілері тұрақты👍кружоктар қосымша ашылса нұр үстіне нұр болар еді
ДА
Динара Асымакынова
Қызымды бергеніме 1 ай болды. Шүкір,басында жыласа да,қазір үйреніп қалды. Күніне 3-4 рет тамақ ішсе ,чатқа фотоотчет кеп тұрады. Не ойнады,не ішті бәрін біліп отырамыз. Ақбаян апай тәрбиешісіне көп рахмет. Садиктің іші жаңа,кееең,әппақ,таза. Балаларға жағдай жасалған. Ұйықтайтын жері бөлек. Тамақ ішіп,ойнайтын жері бөлек. Садиктің ауласы да керемет кең,қауіпсіз. Әр баланың жеке шкафы бар аты жазылған. Бұрынғы садикте тамақтарын жібермейтін,уайымдап отыратынмын. Ал қазір қызым үйде де қасықты ұстап өзі тамақ ішуге үйренді. Бұрынғы садикте “ұрды,ұрысты,аш қал”деді деп жылап келген бірнеше рет,шығарып алдым. Ал қазір ондай сөз айтпайды. Бала көргенін айтады,аналар! Баланың сөзіне сеніңіздер👆🏻👆🏻👆🏻Садикке развозка бар,өте мейірімді апай әкеп-әкетеді. Ер адамдарға развозка сеніп тапсыру да қиын тем более қыз баласы((((
ZE
Zhadyra Elemesova
Садик очень хороший. Мы уже до этого меняли 4садика. Детям только этот садик понравился. И воспитатели хорошенькие. Отправляют фотоотчет при каждом приеме пищи. Поэтому спокойно на душе. А то некоторые садики совсем не дают отчеты по питанию.
Asem Kussainova
Отличный садик. Чисто, хорошо кормят детей, воспитатели проф. Ребенку интересно, ходит с удовольствием
Ач
Алем, частный детский сад