Центр шашлыка
Жанар Рахымбаева
Вкусный шашлык особенно баранина, и кебаб 🫰ужасный Лагман не заказывайте
ІK
І Keldibayev
Ең күшті кәуаптар осы жерде!!!
Мухамеджан Кудайберген
Я шашлык заказывал у них администратор вапше высокомерный человек за 16тысяч Я заказываю он на место человека не видит вапше тел не берет на ватсап тож конкретна не отвечает не заказывайте из Центр шашлык лучше на другом месте кучаите не советую проста ужас
ZE
Zarina Ernazar
Тамақтары күштті😍 күніге барып жим😍🥰
ОС
Олжас Саудабаев
Оте нашар шашлык бугин алып едим! Баранина кап катты кари кой еще туси кокшил, окорочка вообще ети жок
DM
Dastan Maksatov
Өте нашар жер екен шашлық дәмсіз енди бармайм қонақтар апарып едім ят болды
Balzia Asankyzy
Неге ұзақ алып келеді ужас 35 мин күттік
ГМ
Гульназ Мукаманова
🔥
ЕЕ
Ербол Ешимов
Балықтары шашлигі өте керемет келсеңіздер өкінбейсіздер
ЖА
Жадыра Ауесбаева
Нам очень понравилось! Очень вкусно! Заказали утку и окорочка! Отвечают үа ватсап, сразу приняли заказ, вовремя забрали сами! Советую всем
MN
Makpal Nurlanbekkyzy
Сұмдық қой мынау😡🤬балықтың бастарын беріп жібергендерің мүлде дұрыс болмады, ауызашарға сонша күткен балықтың түрі, үйде де осылай қуырып ешкім жемейтін шығар
Замира Садвакасова
Отличное место, рекомендую, очень вкусные шашлыки, куырдак, салаты как из лучших ресторанов. Обслуживание быстрое и вежливое, хозяева очень гостепреимные❤️❤️❤️
Ерик Балабеков
Классная кухня,цены приемлемые всем рекомендую! Хозяин Марат вообще классный мужик,просто песня!
Аскар Б
Желаю вам БЛАГО, нам очень понравился шашлыки и жареная рыба, а сервиииис на высоте. Рекомендую всем если захотите не думая заказывайте 👍👍👍
Ерсинкуль Далибаева
Шашлык очень вкусный Куырдак отменный Порций очень большие Рекомендую
Ержан Салыкбаев
Шашлыктары өте дәмді,кеңес берем алуға суперр💯💯💯💯
Центр шашлыка, кафе
7 марта 2026, официальный ответ
Рахмет Ас болсын
Касым Ауесхан
Всем рекомендую,очень понравилось
ЛК
Лаура Кашаева
Шашлык супер!!!! Заказали сразу 30 штук. Доставили в течении 30 мин. Горячим, ароматным, аппетитным!!!! Все на высшем уровне, спасибо!!!! Всем рекомендую!!!
Nurlan Tastanov
Шашлык очень вкусный ,обслуживание хромает
Калтай Оспанбеков
спасибо большое, всегда с женой и с мамой прмезжал, живу далеко от вас в орбите, решил заказать доставку, не пожалел, было так вкусно! басым айналып кетті. рахмет. лучше любого донера и бургера. ещё раз рахмет!
Айдос Тунгатар
Өте жақсы кеше ғана барып жеп кайттык дәмдііі ғой
Sezim❤️ .
Просто ужасный сервис! Кто обслуживает онлайн просто не дружит головой. Сначала учитесь общаться с клиентами, ответственность ноль! За свой косяк не можете даже отвечать А потом еще умудрились просто заблокировать 😂
Айгуль Абилданова
Ораза айы ауыз ашар уакытына специально ертерек берген шашлыкты с собой алып кететін 40 мин кейін барсақ әлі дайын емес деп күттіріп қойды((Звандап заказ берейін десең до конца тыңдамайды ресепшндағы қызды ауыстыру керек заказ қабылдайтын!Барып сұрасаң жауап беруге киналып отырады ондай жұмысшылар тек минус алып келеді жұмысыңызға!
ГК
Газиз Кенесбай
Шашлыктары дамди әрі тез әкелді заказды
Zharkyn Makhambetkul
Туалетты кым тазалап отсада мын жасасын Оте керекмет иысы тап таза😅
ГА
Гулзархан Абибуллаева
Жаксы кафе багалары кол жетімді қызмет көрсетулері тамаша салаттары өте дәмді шашлык өте жұмсақ әрі тәбетті 👍🏻🤗🤗🤗🤗
D/N ❤️
№1 центр шашлыка обслуживания 🔝 еда вкусная 👍🏻👍🏻
Частый гость
Акторгын Турлыкожа
Маған ұнады өте дәмді қалауымдай пияз көп уксус жақсы қосқан 👍🏻🥰Маған ұнады рахмет
Айхан Токсанбаева
Тамақтары дәмді қойдың етінен қуырдағы супер дәмі тіл үйреді шашлыктары аузыңда ерейді залы жыллы уютны
NN
Nurik Nurkeldi
Тамактары кушты дамды
QB
Qumar Baymuratova
Отличное место, уютная атмосфера.подача блюд аккуратно и порции большие. Обслуживание на хорошем уровне,
LV
Li Vu
Еда вкусная и не слышком дорогая. Обслуживание очень хорошее. В общем, все отлишно
Рамиль Мамедзада
Күштті кафе,шашликтері күштті,тамақтары жақсы,шашлишник күштті пісіреді бүгін дедік күштті болды мықтты кафе🤤🤤👍🏻👍🏻👍🏻
Частый гость
Guli Kenesbaeva
Кафе кушти отмасферасыда тамак шашликтерида унады жие жие барып турамыз
9 посещений
CQ
Cəbi Qurbanov
Шашлыки нормально и вкусно постаяанное пакуем и на зале по сидим хороший шашлык 👍👍👍
RK
Rasul Khoja
Шашлыктары и тамақтары өте дәмді, енді осы жерден тамақтанамыз!
YD
Yerkebulan Duissebayev
Бүгін сағат 21.00 ге өзіммен алып кетүге 2 үйрек, 2 тауық және 1 люля тапсырыс бердім. Бірақ, үйге келіп қарасам күйіп кеткен тауық, үйрек және 2 дана (кусок) қой етін салып жіберіпті, бірақ қой етін тапсырмаған едім. Жарайды, толық 2 порция болса бір жөн, бірақ екі дана ғана, біреудің қалдығын салып жіберген сияқты көрінді. Тұрақты түрде алып жүретінмін. Бүгін бірақ көңілден шықпады. Мәке, бүгінгі кәуәпшыны ауыстыру керек немесе осындай іс-әрекеттерін тоқтату керек. Мен кедей болып қалмаймын, бірақ бұлай дұрыс емес!
Центр шашлыка, кафе
17 февраля 2026, официальный ответ
Рахмет
MN
Muhabbat Nassyrova
Мы постоянные клиенты. Заказываем часто на доставку. Всегда отправляли с Бичурина. Сегодня отправили с другого филиала который находится дальше от нашего дома, чем Бичурина, соответственно доставка выходит дороже. И к тому же не предупреждают что будут отправлять с другого филиала, который не понятно где находится. Это не первый раз так делается, приходится писать чтоб отправили с Бичурина. Делайте два разных телефона для каждого филиала. И вообще про второй филиал нигде не указано. В итоге отправили заказ через час и только после того как я написала. Привезли уже холодные шашлыки, так как вовремя не передали курьеру. В заказ не положили лук. Шампиньоны очень маленького размера.
Арай Самтирова
кушти ,дәмді
RX
Rina X
Меню как во всех кафе. Цены приемлемые, Шашлык из баранины и утки понравился.
Б
Бахиткуль
Очень вкусно было гости довольны будем теперь у вас заказывать спасибо 👍🏻
GT
Gala Taj
Шалык окарачка дами дами жок жазда дамдирек болатын унамады собой заказ арен кабылдады ответ бергенин 1 сагат куттим звандасан ватсапка жаз деид не боп кеткен
Айдос Асимбаевич
Сегодня заказывал шашлык. Было очень вкусно . Заказывал с доставкой на дом заказ прищел вовремя горячи и вкусный. Спосибо
К
Ксения
Отлично, девушка замечательная, порции не маленькие, все вкусно!
nuraykaa❤️ .
новый ремонттары куштиии жасалынғааан екен😍 Всегда вкусно 🔥
КС
Клара Сагиндикова
Шашлык керемет, ари дамди. Айтылган уакытта жеткизип берди. Рахмет. Жумыстарыныздын жемисин кориниздер. Жана Жыл кутты болсын. Заказ беруге кенес беремин, еш окинбейсиздер.
Тугайбаева Камила
Шашлыктары Оте дамди, сочный, мощный, жумсак,уакытында жеткизип берди, багасы да кымбат емес. Енди тек осы жерден заказ беремиз. Барлык Туринен 1-1 ден алдырып едик. Асиресе печень в оболочке ммм дами енди керемет, коп жерлерде сухой болады ал Мында сочный екен
КА
Куаныш Абдукаримов
Шашлыктери мощный 👌👌👌👌👌постоянный клиентпин барине советую 👏
Каракат Асанова
Тамақтары бәрі керемет,үнемі осы жерге келеміз😋ең керемет уютный место😍👍🏻👍🏻
RD
Rashida Dosjanbaeva