Qaisha
4.4
ЖК
Жазира Касабекова
В восторге
Анар, өз ісінің шебері! Керемет шаштараз! 2001- жылдан бастап осы кісіге келемін. Бұрын қалада стилист болған👍👍😘😘😘😘 Ол өзін мақтап, жақсы отзывтар жаздырғанды ұнатпайды.
ДБ
Динара Бейсебай
БА
Балжан Албекова
Совсем не понравилось
Жазсан жауап берп блмит отзыв коре кояйн деп инстаграмн сурап едым зыркылдеп жауап беред м&а&л кусап
ай’м асик🏌️♂️ .
ВОУУУУ❤️🔥❤️🔥
Ernur Masimhan
В восторге
Хайша салонының мастерлері өте керемет жәнеде өз ісінің маманы барбердегідей 2-3 сағат отпай сразу келдің 5-15 минта қидыртың кеттің керемет👍😍
Акгул Калтай
В восторге
СТРИЖУСЬ у мастера Кайша 12 лет хватку не потеряла, скажу больше,продвижение в перед в современное мастерство по стрижки идет только в лутшую сторону СППСИБО БОЛЬШОЕ ВАМММ.
Салауат Орысбеков
адемы жер екен зор
Музарт Музарт
В восторге
Кайша тате профессионал своего дела👍 Хожу на стрижку к ней уже более 10 лет, все быстро и четко🔝
БJ
Бакыт Jolaev
В восторге
Барлыгы керемет!Кайша апкеге ерекше разымын тура ойымдагыдай шыкты!👍🔥
Алишер Сарбас
В восторге
Тима дитын жыгыт шаш жаксы алад
ТР
Темирлан Рамаш
В восторге
Өте керемет, мастерлер өз ісінің маманы 😍👍🏻👍🏻
Совсем не понравилось
Өте жаман ұзын шашымды қасқартып тастады мен малет деп қанша ай өсірдім бірақ ол тыңдамады ноль вопще
Еркебулан Малаев
👍👍👍👍👍👍
77mkdn ;
Не понравилось
постоянный клиент едим,жаксы жумыс жасайтын.Бирак,декреттен шыккан адам навыгын кишкене жогалтады по идее,челкамды быт шытын шыгарып еще кулип еще мени киналагандай болды.Ундемедим,еще келип алып 1-2ай журе тур дейдыгой жарты жылда али оспеди.Бул жолы челка ушин емес постоянно кестиретин адамга келип филировкага келип едим бурынгыдай шаш утиктеп сосын шашты жукартудын орнына быт шытын шыгарып жукарта берди я думала нормально энергия экономдап жатырма деп ойлап едим ишимнен.Уйге бардым,басым кыши берди.Суйте шашымды ер адамдыкындей такырлатып алып тастапты.Еще челкам толык оспеген,нервыма тиып ткр деп тагы кескилеп тастады.Что за безобразие?Бала екен деп басыну кашан коясындар?Издеваться еткенде баледей
Ais Rus1ankyzy
Понравилось
Так хорошо стригут мне понравилось но очередь бешанная хоть я вошла первой пропустили людей после меня а меня постригли последней было если честно обидно
Адиль …
Не стоит своих денег.
хх
ха ха хдд
Не понравилось
Сама Кайша хорошо стрижёт. женский мастер - середнячок, стрижёт хорошо, красит плохо, мужские мастера новички, то хорошо, то плохо, даже не знаю, наверное больше не будем ходить, так как хозяйка сама редко бывает
Фари Б.б
Бір күндік настроениемды куртты, не макияж не прическа жасап білмид екен 0
A
Abdulla
Понравилось
негызы оз багасына турарлык жер,бырак сал тындамайды айтканды барберлар бырак темирлан жаксы алады
Ербол Каратаев
В восторге
Өте керемет шаш үлгісін келтіріп , қиып береді Қайша тәте ең үздік,жигиттерде керемет шаш үлгісін жасайды !
А0
Арсен 077
В восторге
Qaisha Шаштараз.Қызмет өте жоғары деңгейде! Шаштараздар өз ісінің мамандары – не қалайтынымды бірден түсініп, дәл солай орындап берді. Жайлылық пен таза орта, кәсіби көзқарас қатты ұнады. Міндетті түрде қайта келемін. Ұсынамын! Термірлан🤝 жарайсын🫶🏻❤️
ҚИ
Қуандық Иргизбаев
В восторге
Қайшаға шашымды алдырғалы 15 жыл болды өте керемет маман талғар көлемінде бірден бір плащадка алатын мастер 3 минут та алып тастайды.
MA
Moldir Amirkul
В восторге
Мастер маникюра Жадыра очень очень понравилась её работа😍
Arsylan Kanapiya
В восторге
өте жаксы салон Темірлан деген жігіт жаксы алады 🔥 соо балаға ризамыз
Алмас Алмас
В восторге
Қайша тәтеге шаш алдырсаңдар өкінбисіңдер,шашымды 10 жыл бойы алып келе жатырмын😍👍👍🏻👍🏻
MK
Moldir Kairatbek
Мастер по наращиванию ресниц Жадыра 👍👍👍
bako .
❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Максат Сатыбалдиев
Совсем не понравилось
Өңшең жас балдар ешқайсы шаш қия алмайды.
tA
Zhans 🦥
🔥🔥🔥🔥👍👍👍👍
Асел Мырзабаева
В восторге
Қайша салонының қыз жігіттері өте білікті, әр клиенттің ойынан шығатын мастерлер деп білемін. Алғысым шексіз! Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін
Ернар Бегалы
В восторге
Здравствуйте! Всем советую это место. Стригусь тут уже более 5 лет. Нигде больше не нашел лучше. Всегда вежливо, аккуратно, чисто стерегут. А еще после стрижки помоют голову и сделают укладку волос. Владелец Кайша тате сама стрижет, еще все ее команда также профессионалы как сама Кайша тате.
МӘ
Мұхаметәлі Әнуарбек
В восторге
Қайша салонға келсең өкінбейсің. Шәш қиудың сан түрі осында . Нағыз сұлулық салоны
Ақнұр Ораз
Совсем не понравилось
Здравствуйте! Была на наращивании ресниц, мастер Ена. Ужассныйй мастер.ресницы толстые, полная склейка. В процессе вырывала ресницы. В салоне антисанитария. Жарко! Душно! Везде грязно! Дешевые материалы. А цены-то какие. Руки мастера потелииии, потом этими руками мое лицо трогала😩😩😩😩😩 Сразу сказала, что не нравится. Но ничего исправлять или решать не захотели. Вообщем фу фу фу фу фууууу) не ходитеее
Mansur Anuarbek
👍🏻🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Асан Ажиханов
В восторге
Быстро, аккуратно и главное как классно постригся
Э
Эльмира
Совсем не понравилось
Ужасно не советую мастеров нет все ученики инструменты не обработаны услови нет