Рауза
Сеть аптечных складов
3.6
Покупая в аптеках ТОО «Рауза-АДЕ», вы экономите деньги и время!
Лицензия № ФД64600206FAAC от 15.09.09.
Перейти на сайт
Вакансии
3.6
Asylbek Perdebaev
Клиенттермен сөйлесіп білмиді
ГХ
Гульназ Хусаинова
Обслуживание ужасное, 2 фариацевта стоят только 1 обслуживает. Возмущаются стоят
Маржан Булатова
Ужасная аптека самая ужасная !!!!!!!!
ИА
Имам Абдурахманов
Аптека может быть и хорошая но персонал это что то, не умеют разговаривать с людьми, не адекватная оскорбила и не обслужила как положено. Владелец этой точки увольняйте долго не думая😉
Айгуль Кыстауова
Клиенттермен сөйлесіп билмейди .өздерің дарини дұрыс бермеген и барып чек көрсетіп ауыстырып беріңдер десек ауыстырмаймыз дұрыстап карамайсызба деп өзімди кинали жасап қойды уятсыздар сатып тұрған адам дұрыс бермесе клиент кинали ма коздерин ашып қарасын не берип жатканын сонда клиенттер ала беретін керек емес дарини акшалары шашылып жатырма уятсыздар
Аяжан Алпысбаева
оте нашар клиенттермен сойлесе алмайды . Оздери дарини 2 турли берип жиберген ауыстырып бер десек ауыстырмайды сонда адамдар не жындыма каждый раз ала беретин акша оздери берип отырма 25000 га алганмын созим жок адам емес жумысты дурыс жасап уйренсин коздерин ашып берсин дарилерди шатастырмай сонда клиент кинали ма ?
D
Dip
Кассадагы әйелге вежливо сөйлеп үйрену керек, клиенттен айырыласындар
АЖ
Алмасбек Жастар
Бағалары арзан, қызметкерлері сияқты, сервис ноль
АУ
Акнур Уралханова
Супер аптека, всегда все есть, и все по доступным ценам👍 сотрудники компетентные, знают свое дело, спасибо🌺🌺🌺
28 сентября 2025, официальный ответ
/Добрый день! Мы рады, что вы остались довольны. Рауза заботится о Вас и Вашем здоровье!
А А
Аптекада тұрған қыз айқайлағаны нес телефонмен соңғы номерге звандаған едім
Макпал Балгабекова
Ең жақсы бағасы төмен аптека👍фармацевт қыздары да жақсы кеңес береді!білмей тұрған дәрімді тауып берді.
14 сентября 2025, официальный ответ
/Хотим выразить нашу искреннюю благодарность за ваш положительный отзыв о нашей аптеки. Мы очень цен…
EK
Esen Kiteev
Хороший персонал внимательные отзывчивое в наличии имеются мои препараты не дорогие благодарность руководству за контроль своих работников
14 сентября 2025, официальный ответ
Аксана Пономарева
Дорогая аптека, плюс ко всему не правильно дали сдачу, обманули на 100 тенге!
ГО
Гулмира Ордабаева
Өте нашар фармацевт қыздар грубьян дурыс жауап бермейді енді ол жерден сатып алмаймын ,не советую,клиентпен сойлесыуді билмейді
NN
Nurzhan Nursamet
Самый ужасный аптека клиентпен сойлесу билмейди корсеткен дари емес баска дари берип тур🤦🏻♂️
Аптеканың жұмысын жоғары бағалаймын! Әсіресе заведующая ханымның кәсібилігі мен сыпайы қарым-қатынасына ерекше алғыс айтамын. Кез келген сұраққа нақты, сауатты жауап береді, әрбір келушіге мұқият көңіл бөледі. Осындай жауапты әрі іскер басшының арқасында аптекада әрдайым тәртіп, сенімділік пен жайлы атмосфера бар. Жұмысыңызға сәттілік тілеймін!”
2 сентября 2025, официальный ответ
/Мы очень рады, что вы цените нашу работу! Рауза заботится о Вас и Вашем здоровье!
Серик Шорманов
Арзан екен 👍
ТК
Толеугазы Какешов
дұрыс жауап бермейді, не бар не жоқ екенін білмейді
Бағалары арзан екен.
TAT )
Обслуживание 0, ходят болтают по телефону стою жду с мледенцем а ей по барабану так и ходит по телефону разговаривает
7 июля 2025, официальный ответ
*Мы обязательно учтем ваше замечание.
ЖЖ
Жасулан Жарекенев
Радует что аптека прям под нашим домом. С хорошими ценами. И очень вежливые, отзывчивые фармацевты.
Акнур Кайратовна
Бәрін түсіндіріп берді, сатушы қызға рақмет 👍
DR
Deathstroke RTB
Лучшая аптека в ЖК. Самые чёткие фармацевты. Все доходчиво и вежливо объясняют. Всем советую.
Сая Мухтар
Дәрі салатын пакет сұрап едім, титімдей пакетті 5 теңгеге сатты. Құлағында Телефон өте дөрекі қызмет көрсетті. Барлық қыздар емес, арасында бір қыз бар өте нашар қызмет көрсетеді барған сайын. Қашан барсаң біреумен телефонда мәселесін шешіп тұрады. Бірдеңе сұрасаң аларып. Айналайындар біз ерігіп бармаймыз алдыларыңа, жұмыстарыңды дұрыстап істесеңдерші.
Марина Марина
Это что за аптека,где даже мы не отошли посмотрели на упаковку,говорят мы не меняем. Грубияны
Акбота Атымтаева
Продали даже глазом не моргнув препарат (ребенку до года предназначен) который давно срок истек! Хоть бы продать им! Спасибо за такое отношение клиентам и людям!
ТӘ
Томирис Әбділәзім
Керемет😍😍
гулнар султан
Цены и обслуживание 👍👍
Исаенко Мария
Зачем телефон аптеки,если он не существует??
Madina
Зачем вам телефоны ?! Полчаса звоню, по всем номерам, невозможно дозвониться
СБ
Сандугаш Беристенова
Цены ниже чем в остальных аптеках, но в других аптеках можно купить по пластинке или штучно, а в этой аптеке нужно покупать упаковку плотностью, они аргументируют тем что цены ниже из за этого не распаковывают упаковку, поэтому я не вижу разницу в какой аптеке покупать, но если нужно много тогда там выгодно
Еркебулан Илиясов
Закрыто было!!! Надо было предупреждать!!!
Марлен Каримов
Провизор неграмотный10чел стоит в очереди 2касса не работает 27 декабря время 19;31 ужас так долго ищет лекарства
Актан Сапарбеков
Хорошая Аптека, лучшие цены , чем другие аптеки . Есть всё что нужно. Хороший фармацевт , рекомендую эту аптеку ‼️^_^ Особенно благодарность Фаризу 👍🫂
ЭА
Эльвира Алдабекова
Отличная аптека. По сравнению с другими аптеками цены на много ниже
AT
Asel Torebekova
Іздегеніңнің бәрі бар өзі арзан өзі маржан апиека👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
БК
Бибигул Кизатбай
Өте керемет аптека, бағалары да қолжетімді.іздеген дәрінің бәрі бар көп көп рахмет👍👍👍👍
BK
Baglan Kusmanova
Бағалары қолжетімді. Рахмет
НН
Назерке Нысанбай
Қызмет көрсету сапасы оте жақсы . Рахмет іздеген дәрілердің барлығын таба алғаныма қуаныштымын
Нургуль Ескали
Керек дәрі- дәрмегімді осы жерден таптым .
Айгерим Талгатовна
Аптека для народа. Цены приемлимые! Персонал вежливый, найдешь все нужное! Процветания Вам💯
Айзада Ахмамбетова
Отличный сервис, цены приемлемые
MS
Meruert Salkynbaeva
Өте жақсы аптека бағалары да қызмет көрсету сапасы да жақсы
S❤
S4ast’ya ❤️
Приветливые продавцы, всегда все в наличии.все нравится 👍
ЖС
Жайна Сакенкызы
Бағалары қолжетімді, медперсоналдары да керемет жандар екен👍🏼
Алтын Сахипова
Недавно были в этой аптеке, произвело огромное впечатление чистота и уют. Еще фармацевты очень грамотные и вежливые, что для нашего времени большая редкость. Спасибо за качественное обслуживание! Сто раз по 5 звезд
РА
Раушан Айтакашева
сервис на высше уровне, аптека чистая, цена адекватные!
Б.
Балжан .
Хорошая аптека, на высшем уровне я бы сказала. Консультацию дали и здоровья пожелали. СПАСИБО! И желаю процветания вашему бизнесу и довольных клиентов
ГЧ
Гульнур Чормакова
Самая лучшая аптека,доступные цены 🌺❤️Рахмет.
Lazzat Kalzhanova
Өте күшті ішіда кең дәрілерге выбор табылады адамдарға қарым қатынасыда прям айталмаймын жақсы күтіп алады бағасыда қолжетімді ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ үйімізгеде жақын процедуры кең қолдарыда жеңіл рақмет биіктен көріне беріңіздер