Saf Resort
Санаторий
Маханов Серик
Өте керемет демалыс болды, үлкен рахмет асханадагы персонал қыздарға үлкен рахмет бари дамди тамагы мол Жақсы күндерде жолыкканша тағы ораламыз бари Тамаша
Mariyam Saduakassova
Хочу выразить искреннюю благодарность всему коллективу санатория. Особенно сотрудникам кухни — высокий уровень сервиса, вкусные, внимание и доброжелательность.
Malika S
В инстаграме так все красиво, а на деле дно. Написала по ссылке в шапке профиля и получила полный игнор. Когда благо ответили, оказалось нет мест, но есть через 5 месяцев. Хотела забронировать, но и тут мне написали пару тройку умных слов будто я все должна сама знать. Полное дно ваши менеджеры 👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼 никакого даже намека на сервис нет, ведь даже элементарно не могут ответить на вопросы
Алем Бесимбаева
Хочу выразить искреннюю благодарность санаторию SAF Resort и всему персоналу за прекрасный отдых. Здесь работают очень добрые, вежливые и внимательные люди, которые создают по-настоящему комфортную и тёплую атмосферу. Обслуживание на высоком уровне, номера всегда чистые и уютные, питание вкусное и разнообразное. В целом в санатории царит спокойная и приятная атмосфера, в которой действительно можно отдохнуть и восстановиться. Большое спасибо всей команде SAF Resort за заботу и гостеприимство!
19 декабря 2025, официальный ответ
Алем, добрый день! Спасибо за такой приятный отзыв 💛 Ждём вас вновь!
С💜
Саида 💜
Один из современных и лучших санаториев в Алмате! Шикарный спа! Внимательный и приятный персонал! Чисто и очень уютно! Хорошая развлекательная программа!
19 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо, были рады вас видеть.
Молдиргулим Абулова
Саф санаториіне көп рақмет! Өте керемет демалып қайттық. Индира ханымға асхананың әкімшісіне. Әкімші Айгүл ханымға. Мед персоналға үлкен алғыс!
Мария Петрикова
Все отлично, все понравилось. Чистые номера, вкусная кухня, процедуры для оздоровления организма. Единственное хотелось бы попросить руководство сделать детскую площадку внутри санатория в задании. Потому что зимой допустим холодно, а детей вечерами нужно как то развлекать.
София Мамедова
Санаторий классный, приезжаем второй год. Как и везде есть свои + и - . Начну с минусов, так как их меньше. Девушка на ресепшене очень вредная, постоянно кричит на детей, вечером мы сидели в фойе общались с мамочками, она начала убирать в клетке у попугая и на нас начала кричать, высказывать за чужих детей, которые дают попугаю семечки, что у них умер какой-то другой попугай, из-за того что дети накормили его чипсами, мы сначала слушали, но потом тоже предъявили, что нам все равно на вашего попугая, и причем здесь вообще мы? Уберите тогда его от детей, в общем от нее постоянные крики и грубость. Так же не понравилось, то что каждый день на завтрак давали одну и ту же кашу (ячневую), все 6 дней по утрам была только она, а так в целом кормили хорошо. Процедуры все получать лучше после обеда, так как с утра очереди много, придется сидеть ждать. Каждый день после ужина была дискотека, в четверг был концерт, в пятницу поиск талантов, играли на гитаре, домбре, пели песни танцевали. В субботу должны были повезти в город в театр вроде, но мы в субботу уже выехали. В конце недели мы со всеми подружились и были уже как одна семья. Не хотелось уезжать. В общем все понравилось, и процедуры и номер, и атмосфера. Спасибо saf resort и всей команде.
БТ
Булат Токанов
Мен бул санаторияга екинши рет келип турм,оте жаксы кутип Алды Бари керемет,былтырга Караганда кухнясы дамди ,Индирага Рахмет, Бари жаксы 👍всем советую👍
ТС
Тимур Саламатов
Назира тате, Самал тате и Индира татеге көп көп рахмет, кухняға және поварларға алғыс, қызметі өте күшті, тамақтары тәтті🔥🤝🤙👌🏻👍🏻✊🏻
Gulzada Baiturbaeva
Мен Байтурбаева Гулзада осы санаторияга 3 жыл демалуга келип жатырмын маган осы санатория оте катты унады кудай буйырса келеси жылы да келемин мактауга туратындай санатория осы
ГЕ
Галина Ермекова
Тамақтары оте жақсы Индира ханымның командасына көп көп рақмет
ТИ
Тамара Исаева
Мен Исаева Тамара мен 1 рет осы санаторияга келип турмын асханага поварлардын тамактары оте жаксы барлыгы жаксы Индира ханымнын командасына коп коп рахмет
Раис Дукенбаев
Очень плохо
Актолкын Шотай
Кушты санатория тап-таза асхананадагы тателер кушты тамактары кушты дамды.Кушты каманда жылы шырайлы көп рахмет кушты демалыс болды ең кушты санатория🥰😍
Самал Махмет
Осы демалыс орнында сіңілім екеуміз 1 апта демалдық) өте қатты ұнады, ішіндегі барлық қызметкерлері жылы жүзбен қарсы алды. Асханадағы Индира тәте мен Самал татенің командасына үлкеееееен алғыс) санаторийдың тамақтарына сөз жоқ, күн сайын әр түрлі тамақ және дәмді🫶🏻 Сіздердің дәмді тағамдарыңыз бен жылы ықыластарыңыз үшін үлкен алғыс! Еңбектеріңіз жемісті болсын!
IZ
Indira Zaitinova
Санатори жалпы қатты ұнады) ем шаралары керемет! Ас мәзірлері өте жоғары деңгейде,қыздары өте ашық жарқын қарсалып-шығарып салып отырады! Рақмет сіздерге,жұмыстарыңыздың берекесін берсін!Талмаңыздар😍🫰🏻
КТ
Куляш Туменбаева
Мен бул санаторийде демалдым маған қатты унвлы процедурасы жаксы рахмет кыздарга .кухняга алғысымыз шексіз тамактары дамди. Особенно Индиранын кыздарына рахмет улкен .оте конакжайлы размет кыздар .бар жаксы келесі жылы тағы келеміз.
СД
САЛТАНАТ Демежанова
Мен ,,нур алемде,, демалдым маган бул жерде оте унады комната таза,тамактары дамди ,бари таза особенно кухнядагы кыздары гостипримные очень, особенно Индиранын командасына мын алгыс,рахмет кыздар
LL
Lyudmila Lozovaya
Отличная кухня,прекрасное обслуживание. Процедуры супер. Отдельная благодарность кухне. Вкусно и сытно. Мой сын начал кушать конину. Очень этому рада. Аутёнок мой обычно плохо есть ,а здесь к концу заезда съехал полные порции . Обязательно приедим весной всей семьёй.
ФТ
Флора Терентьева
С большим удовольствием отдохнули в санатории Saf Resort. Сюда мы приехали во второй раз. Потому что очень внимательное отношение персонала начиная с ресепшена до девушек которые убирают комнаты. Медики в больничном блоки прямо профессионалы, делают свою работу чётко, быстро и квалифицированно. И при этом внимательное и чуткое отношение к людям, не зависимо от возраста. Питание на высоком уровне, и обслуживание в столовой на 5 Отдохнула с удовольствием и поправила здоровье. Так держать. Спасибо качество.
Қайырлы күнн, мен осы Саф шипажайында демалып жатырмын 304 бөлмнден Эльмира. Шипажай өте қатты ұнады, барлығы керемет бөлмедері жайлы, қызметкерлердін қызмет көрсетуі өте жоғарғы денгейде, әсіресе қарсы алған қыздар сыпайы адаммен сөйлесулері жақсы ұнады ол кісілерге ерекше алғыс білдіреміз♡
ДР
Даурен Рауханов
Салтанаты жақсы жасайды күшті массаж
Мубарак Саутова
Мен Бакиева Банигуль Чиликтын тумасы ашылғаннан бери демалп жатрмз ,сол бир жыл келгенде на память баян алып бергенбиз ,сол Әли бар екен 😚👍 тамактары дамди керемет,поварларына рахмет,Индира бастаган топка Рахмет улкен
Айым Бекенова
Спаға барғаным қатты ұнады. Қызметтері жоғары деңгейде: пилингист өз ісінің шебері, Салтанат массажистің қолының жеңілдігі ерекше. Нағыз демалып, өзімді жаңарып шыққандай сезіндім ✨💆♀️ Айгүл администратор 💁🏽♀️ адамның көңілін тауып, ыстықтай шәй әкеліп, бар жағдайымды жасады! Жылы жүздің өзі адамға көңіл сыйлайды! Жоғары көңіл күй🙏🏽🥳 болды! Рахмет демалыс ойдағыдай өтіп жатыр! Алла разы болсын🙏🏽 кәсіптеріңіз берекелі болсын!
AP
Apple Pluse
Sar resort санароий ұнады! Көңілден шықты! Бәрі көңілден шықты! Әдемі табиғаттың жанында орналасқан! Ішінде spa услугасыда бар бірақ жеке төлем арқылы, тегін процедурный кабинеттері де бәрі тамаша! Ресепшндағы Жұлдыз деген қызға рахмет! Бәрін түсіндіріп, қабылдап алды! Регистрация бәріне көмектесіп! 👏👏👏
OA
Oigul Akimova
Өтте тамаша таза ау тамақтары дәм керемет әсер алдым үлкен рахмет SAF ұжымына ❤️❤️❤️
JO
Janar Orazbekova
Кушти демалыс болды ,бари дурс, керемет бизге унады ,персоналдар га Рахмет көп ,бари жылы жузди кушти ,тамагыда дамди 👍👍👍
Akosya 🤍
Рахмет сіздерге, әжем өте ұнады деді, САЛТАНАТ МИЯТҚЫЗЫ осы кісі массаж күшті жасайды екен ❤️
T.$$.A Angel
Здравствуйте, хочу написать отзыв. Мы заехали 5.11.2025, приехали сюда во второй раз, нас встретила администрация, Турсынай очень приятная девушка, тактичная, добрая и понимающая. Нам всё объяснили и отправили к врачу. Весь мед. Персонал замечательные люди, не скандалят, не обижают, очень доходчиво и терпеливо относятся к людям с ограниченными возможностями👍, кухня очень разнообразная, вкусная, полезная! Какие девушки нас кормили😍красивые, улыбчивые, приветливые, Альтаир всегда просил добавки, никогда не отказывали🥰 номер чистый, уютный, убирают каждый день. Единственное, в номерах нет зубной пасты, мыло и шампунь, учтите пожалуйста🙏🏻А так, всё очень понравилось👍Хочу выразить благодарность всем сотрудникам Safresort,желаю вам процветания, роста и развития.
РЖ
Рсалы Жаксылыков
Қайырлы күн ,Ассалаумаалейкум.Біз осы демалыс орнының 512 комнатаының ем,дем алушы Жақсылықовтар жан ұясының атынан Saf Resort ұжымына ризашылығымызды білдіреміз.,Осы қараша айының 3-де келгенімізде жай дарлы Жұлдыз бен Тұрсынай қарындастарымыз жақсы күтіп алып,жақсы орналастырды.Содан асханаға келгенде де ақжарқын,ақ көңілді жандар, Индира басқарған ұжым,бөліп-жаратыны жоқ.Барлығыда өте мейірімді жандар.Тамақтары өте дәмді ,чай сүтпен,сүтсіз, көк чай,кофе ,әйтеуір жаныңа жағымды сын ішесің де жейсіңде .Ал ем алудада өте керемет жандар:Дәрігерлер Алтынай Жұмабай қызы мен Лаура Қайратқызы,медбикелер: Алмагуль,Айгуль,Айгерим(массаж) ,Айгерім(минвода),Индира(парафин),Сауле ,Гулия және Назгульдер. Міне осы жандарға тағыда ризашылығымызды білдіріп Рахметімізді айтамыз.Дендеріңе саулық,бастарын бақ пен дәулет қызметтерінде үлкен табыс тілейміз.Халықымыз ем ,демалатын улгілі шипажайға айналуға алла жазсын.
КМ
Казына Можаякова
Мен санаториға Алматыдан ем алуға келдім. Асқанада ғы қыздар , өте жақсы адамды құрметтеп , силайды
БМ
Бубидан Майкоевна
Саф шипажайына Алматы каласынан демалуга келдим аты жоним Алдыргосеева Бубийдан. Осы шипажайга демалуга келдим, асханадагы кыздарга улкен улкен рахмет , оте жаксы кыздар,адеми мейримди ,кызметтерин керемет орындайтын кыздар , осы жерге келип демалуга кенес беремин. Бари унады,жаксы !!!!
MU
Mira Ukibasova
Мен Алматы қаласынан Саф шипажайына ем алуға, демалуға келдім, тағамдары өте дәмді, мед персоналыда жақсы таза, 10 күннен асты демалып жатырмыз бәрі ұнады, Талғар қаласында орналасқан , іші таза, поворларына , Индира, Самал, Назира, Камила , Айтолқын официанттарға, мед персоналға үлкеен рахмет!!! Осы Самат Саятұлына , Жазира Нұрланқызына көп рахмет осының бәрін ұйымдастырып отырған. Еңбектерің өсе берсін, зор денсаулық, қызметтеріңіз өркейе берсін.
ГС
Гульмира Садыкова
Мы с 3 ноября по 9 ноября 2025 г отдыхали. Супер санатории. Очень вкусно готовят. Массажистки профессиональные!!! Спасибо большое всем!!! Охраницы супер женщины, тех персонал чистоплотные, весь мед мерсонал профессионалы. Нам очень понравилось!!! Спасибо всем!!!
ES
Erzhan Saiymov
Отдыхал в SafResort. Процедуры хорошие, территория ухоженная, природа отличная. Бассейн ещё строится, кафе не работает, магазины рядом почти пустые. Питание слабое — порции маленькие. В остальном место неплохое для отдыха. 🌿
НБ
Нургуль Бакытбек
Saf resort санаториясында демалып, ем алдым! Маған қатты ұнады(емі де, жұмыс жасайтын адамдары да өте сыпайы).Тамақтарынв отдельно рахмет айтқым келеді, өте дәмді, қыздары да керемет
GA
Gul A
Құрметті Saf Resort асхана ұжымына рақмет .астары өте дәмді .қызмет көрсетуі клиен қабылдауы клиентпен сөйлесуі ,өте керемет көңілден шығуға тырысып жатады .еңбектеріне толағай табыс тілейміз үлкее рақмет .7стол атынан
Арман Абдигаппар
На кухня еда супер вкусное большое обслуживания ИНДИРА СУПЕР
Арман, здравствуйте. Спасибо большое за отзыв и высокую оценку! Мы старались 😉
Мирас Сыздыков
На кухня еда супер вкусное большое обслуживания
4 ноября 2025, официальный ответ
Мирас, здравствуйте. Спасибо вам большое, что оценили!!! Ждем вас в гости снова и снова 😁
Аня
Сегодня с подругой были в Saf Resort&Spa . Очень довольны. Спасибо большое. Отдельная благодарность мастеру Гульнур ,администратору . Все было на высшем уровне . Чай в конце с малиновым вареньем и печеньками очень вкусный . Спасибо ещё раз . Все супер.
Спасибо за теплые слова 💛 Приходите ещё 🤗
QZ
Qasym Zhomart
Благодарю за отлично оказанные услуги в СПА, мастер Гульнур настоящий профессионал своего дела, почувствовал настоящий отдых👍👍👍👍👍👍
А Ба
Өте жақсы
Арзыгуль Амиралиева
Доброго времени суток всем добрым людям!Мы с сестрой находимся в санатории SAF resort ,расположенный в Талгарском районе и очень довольны тем,что выбор пал на этот раз именно сюда!Начнем с приятного общения с администратором Жұлдыз,добрая ,с приятной улыбкой приняла нас ,что называется с порога,все объяснила ,ознакомила со всем!Номера ,весь необходимый текстиль чистенькие,персонал на этажах внимательный,здесь надо учесть работу сотрудников прачечной!Бойцы невидимого фронта!Переходим в столовую,самое любимое место всех отдыхающих,Индира-девушка с душевной улыбкой,точно знает,кому куда сесть,всем официантам Огромный рақмет,за терпение и обслуживание!Ну а теперь о медблоке,куда мы и стремились поправить свое здоровье -если бы я перечислила всех ,то было бы не лишним назвать каждого!Терпеливые,любящие свое дело милые женщины,в целом большая дружная команда во главе с доктором Лаурой Кайратовной и замечательным специалистом Назгуль!!!С удовольствием буду рекомендовать ваше учреждение своим друзьям! Всем удачи и процветания,покоя в душе и счастья вашим семьям!
ЖК
Жадыра Карибаева
Мен Спаға барып керемет демалып кайттым, персоналдары өте сыпайы екен Гульнур тате мен Айнур татеге алғысым шексіз қамқор, жағдайынды сурап барлық керек заттармен қамтамасыз етті риза болдым, хамам, пары, салянный кабинкасы душ барлығы жоғары денгейде тап-таза өзіме қатты ұнады. Рахмет сіздерге😘😘😘
ТГ
Татьяна Гриценко
Классный СПА, хамам, массаж, скрабирование тела, косметические процедуры. На высшем уровне, девочки молодцы!!! Уютно, здорово. А сам отдых не очень. Попала в детские каникулы, очень много детей и все они с особенностями. Но большая часть родителей или сопровождающих просто не смотрят за ними. Поэтому в следующий раз обязательно учту. Сам санаторий хороший. Хочу ещё отметить что появилась услуга: Психолог, вот просто огромнейшее СПАСИБО. Всё объяснила ,расставила по "местам". Теперь буду мыслить в другом направлении. СПАСИБО ОГРОМНОЕ.
Здравствуйте, благодарим вас за теплые слова!!! Будьте здоровы ❤
Абзал Суттибаев
салеметсиздерма баршанызга ыстык ыкылас конак болган балкаш кала тургындары 501 комнатами болдык бйзге бари унады кухняга рахтер бари жаксы барлык еден жуган кыздардан бастап басшыларына деин рахет бари ужымдарыныз керемет
NB
Nurlyhan Baizah
Барлықтарыңызға ассалаумағалейкум. Отбасыммен осы шипажайға 1 аптаға келген болатынбыз. Барлығы ұнады, көңілден шықты. Жаңа комплекс, бөлмелері таза, үнемі жинап тұрады. Тамақтары дәмді, күнде әртүрлі мәзір, 4 рет тойып тамақтанасын. Әкімшілігі сыпайы. Түрлі ем шаралар бар. Массаж, электрофорез, уфо, парафин, фитобочка, лфк және т.б. Одан бөлек ақылы спа рәсімдері бар. Ақылы өт тазалатып алдым(дуоденальное зондирование) Табиғаты бөлек, тауға панорама ерекше. Асханада тамақ ішіп отырып, табиғатқа тамсанып отырасың. Жалпы барлықтарыңызға мың алғыс, біз ризамыз. Әкімшілікке, медблок, асхана қызметкерлеріне, техперсоналға көп рахмет. Жұмыстарыңыз табысты, берекелі болсын. Ерекше алғысымызды психолог Нұргүл Нұрболатқызына айтамыз. Әлі келеміз деп үміттенемін.
OA
Ol As
Сервис на высшем уровне! Все очень понравилось, все чисто, уютно! Персонал профессионалы своего дела, все очень вежливые! Отдельная благодарность Жулдыз, очень грамотная! Рекомендуем Всем к посещению данного санатория! Номер комнаты 309! Номер нам понравился, все чисто, аккуратно, без лишних запахов!
Добрый день, благодарим, что выбрали нас 🤗 Рады работать для вас 💛
Анна Фролова
Спасибо Большое коллективу санатория. Вежливые,приветливые. Особая благодарность кухне,поворам,было очень вкусно. Мед работникам за чуткость и внимательность