Dara dental clinic
Записаться
SA
Salta Abilova
Выбран компанией
Дара клиника ұжымына рахмет! Доктор Айбекке екі тісімді жұлып, бірден имплант салып берді, барлығы 1 сағ ішінде бітті, ауырсыну болмады, Айгерим админ қызға да рахмет, өте сыпайы, сауатты жауап береді! Еңбектеріңізге жеміс тілеймін , пациенттеріңіз көп болсын! Қызылорда қаласынан келдім!
3 декабря 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Salta. Рахмет сізге жылы сөздеріңіз үшін! Сіздер үшін қызмет көрсету — біз үшін қуаныш…
Ali Ali
Өте жақсы ұнады
Aizhan Umbetova
Dara Dental Clinic – нағыз сенімді орын! Адиев Али Нурдаулетович пен Абрахманов Бекзат Талғатұлына шын жүректен алғыс білдіремін! Өте кәсіби, ауыртпай, сапалы қызмет көрсетеді.💯🦷 администратор Айгерімге ерекше рахмет❤️ Хочу выразить огромную благодарность доктору Диасу! Вчера он удалил мне два зуба мудрости — всё прошло абсолютно безболезненно и очень аккуратно, практически без крови. Доктор постоянно поддерживал меня, всё объяснял и работал очень профессионально. Благодаря его спокойствию и уверенности я чувствовала себя комфортно. Также он подробно объяснил, какие лекарства нужно принимать после процедуры. Спасибо вам большое за ваш профессионализм и заботу!
16 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе, Айжан, біздің жұмысымыз туралы жылы лебізіңізге рақмет, өте қуаныштымыз 😉
N7
Nurking 7
Айбек Алибайұлы мырзаға рахметт ақыл тісімді керемет жұлып берді, тіпті ауырғанын сезбедім, қызмет өте жоғары деңгейде, рахметт сіздерге!
SS
Smnlse Smnlse
Тамаша стоматологиялық орталық! Дәрігерлер кәсіби және мейірімді, емдеу процесі ауыртпай өтіп жатады. Персонал өте жақсы, атмосфера жайлы. Барлықтарыңызға ұсынамын!
Alibi Sisenbai
лучшая стоматология в горде. Спмый лучший сервис
Дин -
Өте керемет стоматология, Айбек ағайда емделдім ,дискомфорт мүлде сезілмеді ,высший уровеньде жұмысын атқарды . Админстратор Айгерімге көп рахмет , көңілді адам , жағдайымды сұрап , барлық сұрағыма жауап берді . Стоматология күшті , бәріңізге советую!
Aruzhan Zhaiykh
Клиника көңілімнен шықты. 8 тісімді емдеп содан соң тіске чистка жасадық. Диас Әлібайұлы ешқандай қиындықсыз, ауырсынусыз емдеп берді. Ем барысында ешқандай ауырсыну сезілмеді. Маған нәтиже өте қатты ұнады.
Ғалия Сапаралиева
3 жылдан асты осы жерге емделып жатканыма, Барлык врачка көңілім толады, өз жумыстарының маманы,өте аккуратно әдемі жасап берды тыстерымды, алгысым шексыз🤗, Жане ресепшнда отырган кызгада ерекше алгыс❤️
akonya pakonya
Плазмолифтингтен кейін қызыл иегімнің жағдайы айтарлықтай жақсарды, қабыну тез басылды. Процедура қауіпсіз, ауырсынусыз өтті. Нәтижесіне өте ризамын, стоматология қызметін сеніммен ұсынамын 😍😍😍
GM
Gulistan Magamadova
Очень приветливый и доброжелательный персонал🙂, приято и чисто В целом все понравилось,чистка и установка ретэйнера обошлось не дорого по расценкам..рекомендую посетить клинику 🫶🏻
Aiym Erbolqyzy
Очень хорошая клиника, мне все понравилось. Работы была выполнено качественно и безболезненно.
Назерке Тұрсынбет
Абдеш Диас Алибайұлына үлкен рақмет.Екі имплант салдырдым,уколдың күші кеткенде де қатты ауырсыну болмады бәрі жақсы өтті,дәрігерлер өте сыпайы.Ресепшн бөлімі көңілді қарсы алады үнемі,рақмет💕
Аинураа Суйнбайқызы
Топ Топ Топ🔥🔥🔥 Білікті мамандар😍😍😍 Үлкеен рахмет Диас мырзаға және Аяжан ханымға❤️ Қатты тісім ауырып барғанда ақыл тісті алып берді, пломба қойылған тісте проблема бар екенін тауып емдеп берді. Еш ауырған жоқ🥹🥹🥹 2 ақыл тісімді жұлдырдым тез жазылып кетті орыны🥹🫶🏻 Алла сіздерге күш қуат берсін, жұмыстарыңыз берекелі болсын!!!
Дана Нысанбек
Диас Алибайұлына үлкен рақмет😍✨өз ісінің маманы, кариесімді профессионально емдеп берді. Сервис воообще супер.Қабылдау барысында да , емдеу барысында да барлығын идеально түсіндіріп , қайта қайта жағдайыңды сұрап отырат.Профессионал своего дела 🙏🏻 3жылдан бері тек осы клиникаға емдетем.Стерильность на 100%
Келип жургениме 1 жыл болып калды результат кушти озиме унап жатыр!Доктор Али ге Рахмет Коп Коп!Администратор Айгерим всегда кулип карсы алады!😍🥰
Aisha Skenderova
Клиника с порога вызывает чувство уюта, комфорта и чистоты, приятной и дружелюбной атмосферы. Именно поэтому я не рассматривала другую стоматологию сюда хочется приходить снова и снова. Пройдя консультацию у доктора Диаса, я была восхищена его чуткостью и профессионализмом и сразу поняла, что буду лечить зубы именно у него. Очень благодарна доктору Диасу🫶. План лечения полностью предоставляется, во время процедур лечения очень лояльно относятся к самочувствию пациента. Администраторы очень классные и приятные девушки, отдельное им спасибо за их работу и заботу.💗💗
Gizoo ⠀
Стоматологияда брекет қойдырдым, кейін имплант жасаттым. Нәтижесі өте ұнады! Дәрігерлер внимательный, бәрін түсінікті етіп түсіндіреді. Клиника таза, атмосферасы жайлы.Рахмет сіздерге💗
ЕТ
Ернур Тустикбаев
Осы Дара Денталда 5 имплант салдырттым. Бір жыл бойы инстограмнан қарап жүріп басқа жерлермен бағаларын, жұмыстарын салыстырып жүріп соңыңда осы жерге тоқтадым. Және сол шешіміме ешқашан өкінбеймін. Өйткені мен таңдаған врач Айбек Абдеш Алибай ұлы керемет врач. Мен қойған барлық сұрақтарыма жауап беріп, бәрін түсіндіріп отырды. Және қолы өте жеңіл керемет врач деп айта аламын. Рахмет айтамын барлық Дара Дентал ұжымына. Іші сондай уютный және тап таза, адамға керемет көңіл күй сыйлайды!!!
Сакен Мамырбаев
У 10летнего сына всю ночь болел зуб, В 2гис нашел данную клинику,в описании значилось что есть детский терапевт и хирург, делаем снимки итд, отзывы отличные средняя оценка 5 балов. Записался в данную клинику на 10.30, через 5мин перезвонили говорят, врач на это время принять не может, предложили на 11.30, ок хорошо. По прибытию принял врач Абдеш Алибек, после осмотра сказал у вас молочный зуб воспалился, нужно сделать снимок на Гоголя в городской клинике, возможно снизу растёт основной зуб на снимке нужно посмотреть, если да то удалить ,если нет то лечить. На вопрос а вы не делаете, был получен ответ нет, ок, затем спрашиваю и что теперь после снимка опять записываться или так примете, на что он заявил что нет зуб воспалённый мы детей не лечим.....занавес..... Какого ... спрашивается вы рекламирует что лечите, снимки делаете? Поехал на Гоголя сделал снимок, зуб оказался постоянным....он даже не смог определить где молочный а где постоянный. Такая вот 5бальная клиника. Дело ваше, здоровье ваше....Никому не советую данную клинику
14 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо за обратную связь. Нам искренне жаль, что визит в нашу клинику оставил неприят…
Динара Мұханбетжанова
Тістерімді Абдеш Диас Алибайұлы емдеді және 4 ақыл тісімді жұлдырдым. Барлығы тез, аккуратно, ауырсынусыз өтті . Көп рахмет. Доктор Диас-топ 💯🦷 Доктор Диас вылечил мне зубы и удалил 4 зуба мудрости. Очень переживала, но всё прошло спокойно и без боли. Спасибо за профессионализм и внимательное отношение!
Айгуль Калдыбекова
Ең күшті ең керемет стоматология. Осыдан 2 жыл бұрын имплант салдырған, қазір енді тағы 3 имплант салдырып жатырмын. Керемет. Доктор Айбек қолыңызға дерт бермесін. Қызыма да брекеті өтеиқатты ұнады
Aisha Kurmangalieva
Пришла удалять зуб — ушла с ощущением, будто сходила за кофе ☕😄 Без боли, без стресса, за 5–10 минут, и всё — зуб исчез, а я даже не поняла и мозг не успел испугаться. Врач Абдеш Диас Алибайулы — настоящий маг спокойно, уверенно, аккуратно, будто Ctrl+Z сделал. Если бы все удаления были такими, стоматологов боялись бы только в кино. Спасибо клинике и доктору! 🔥🦷
Санду .
Спасибо врачу Абдеш Диас за быструю и безболезненную помощь
Zagipa Zhenisbaikyzy
Дара дентал клиникасына келіп жүргеніме 1,5 жылдан асты осында жұмыс жасайтын барлық қызметкерлерге алғысым шексіз! Әсіресе доктор Али Нұрдаулетұлына тісіме брекет салып беріп барлық коррекцияны уақытылы жасап берді! Әдемі күлкі сыйлап, жақсы результат алғаныма қуаныштымын! Еш қорықпай барсаңыздар болады! Істеріңізге сәттілік тілеймін, Dara dental clinic!❤️
Амина К
Хочу выразить огромную благодарность врачу стоматологу-хирургу Абдеш Диасу за высокий профессионализм и внимательное отношение, так как очень сильно боялась удалять зубы мудрости, но благодаря его подходу все прошло отлично 👍🏻 Удалил 3 сложных ретинированного зуба, все прошло без болей и без серьезных последствий, так как был риск задеть челюстно-лицевой нерв. А так же хочу поблагодарить администратора Айгерим, за её теплый прием и заботу 🫶🏻
Кумысбай Куанышбек
Диас деген стаматолг өте жаксы карайды тисимі тез емдеп берди. Келініздер өкінбейсіздер 👍👍
ALISHER NESIPBAEV
Өте керемет🔥 барлығыңызды шақырамын🔥🔥бәрі ойдағыдай болды
Амина Ахмет
Сняла брекеты, и результат превзошёл мои ожидания, очень довольна своей новой улыбкой. Ранее здесь же удаляла зуб мудрости, процедура прошла быстро, аккуратно и безболезненно. Выражаю благодарность врачам и всей команде клиники за профессионализм и внимательное отношение. Рада, что обратилась именно в эту клинику.
SD
Sabina Dzh
Мама была на приёме у врача Айбека Әлібайұлы и всё прошло отлично. Врач очень внимательный, предоставил качественный осмотр и быстро безболезненно удалил зуб. Персонал доброжелательный, сервис на высшем уровне. Мама осталась в полном восторге. Будем ходить туда всей семьей. Спасибо большое!
4 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо за высокую оценку. Мы стараемся ❤
НО
Назым Омирканова
3 ақыл тісәмді жұлып, брекеты қойдырдым. 5 ай болды результат өте жақсы. Дәрігер Али мен Бекзат өз існің мамандары, жұмыстарына ризамын.Клиника өте таза және клиенттерге барлық жағдай жасалған.
Сын маминой подруги Батырханчик
Быстро. Качественно провели облеследование больного зуба. Запломбировали.
AB
Arailym Bolatbekkyzy
Абдеш Диас Алибайұлы жақсы хирург. Ақыл тісімді тез әрі ауыртпай жұлып берді. Көп көп рахмет.
ГД
Гүлден Досқалиева
Dara Dental clinic ұжымына рақмет!💐 1,5 жылдан бері тісімді емдетіп келемін. Результаты ойымдағыдай шықты!
F.
Fati .
Сегодня пришла на удаление, всё сделали очень быстро и совершенно без боли 👍
KK
Kran Kairat
Бары тамаша Оте керемет
GU
Gulvira Uskenbaeva
Пришла на удаление Зубов мудрости, немного дороже чем в остальных клиниках, но обслуживание и сервис все на высшем уровне. Врач справился очень быстро и безболезненно что для меня самое главное👍🏻
Нұрай Ізімбай
Мен тістерімді осы клиникаға келіп емдеттім Абдрахман Бекзат тісімді өте жақсы сапалы емдеп берді маған ұнады
Ulganym Тoreadil
Әбдеш Диас Өте керемет стоматолог! Осы кісіге тісімді жұлдырдым, мүлдем ауыртпай, әрі кәсіби түрде жасады. Қорқынышсыз, тез және сапалы қызмет көрсетті. Өзі өте сыпайы, түсіндіре отырып жұмыс істейді. Барлығына осы стоматологты шын жүректен ұсынамын! 🦷✨🤍
NT
Nazerke Tolebai
Дәрігерлердің жұмысы кереметт мағанн ұнадыы🥰🥰
Мерей Мәдениет-тегі
Қатынымды апардым норм дит
Алтынай Қали
Бүгін брекетімді шештім, бәрі ұнады🔥🔥 проффессионализм жоғары🔥 Dara dental командасына рахмет🍋🥰
ДЕ
Данияр Ержанов
доктор Айбек ,Али, Бекзат өз мамаңның іскерлері!
НИ
Наталья Ивановна
Была вчера в этой клинике. Администратор Айгерим очень вежливая, всё объяснила. Отдельное спасибо врачам Бекзату Талгатовичу который пролечил мне 7 Зубов и Али Нурдаулетовичу за качественную установку брекетов. Ставлю 5 из 5 👍✅
D S
Ұзак уақыт жақсы стоматолог іздеп, осы Dara dental ды таңдап келдім. Ішке кіргеннен өте жылы қарсы алады. Тістерімді Бекзат аға емдеді. Мүлдем ауырмады, Қолдары өте жеңіл екен. Тістерімді 10 күн ішінде толық емдеп берді. Көңілімнен шықты. Бәрі жоғары деңгейде👍 Рақмет Dara dental clinic ! 😍
sharless 🌬
место очень приятное, работающие очень милые и вежливые🥹, также видно, что довольно опытные☺️
Arailym Orazbekova
Удаление зуба мудрости жасаттым Абдеш Диас Алибайұлына жасаттым, аурытпай, күшті көңіл күймен жасап берді,рахмет көп көп🥰
Мадина Калмурза
Хожу сюда 2 года, к доктору Али и Айбек. Всегда с ответственностью подходят к клиенту. Профи своего дела🤗
Karakat Kenzhetay
Құрбыларымның айтуымен осында келіп қаралдым, тістерімді Бекзат ағайға емдеттім, еш ауыртпай тез тез емдеді өте қуаныштымын, тістерім емдеген соң да ауырмады. Өте қуаныштымын. Одан кейін брекетті Али ағай салды жылдам әрі ұқыпты жасап берді. Еш өкінбеймін осында жасатканыма.
инкар .
очень отличная стоматология,все вылечили очень качественно,назначили план лечения и все время держали в курсе лечения 👍🏼👍🏼👍🏼