Uma
Самат Айбек мыкты мастерлер
Bekzat Aldashev
Айбек мастер🔥
Gainiqyzy _
Аружан мастер өте керемет маникюр үшін Рақмет! өте акуратно, әдемі жасайды. өз ісінің маманы. Советую барып жасатыңыздар!🥰😍
КЕ
Кулатаев Ербол
Айбек өз ісінің маманы
Aliya🦂 Aidarbekova
Мастер Аружан спасибо за такой шикарный маникюр 😍 Постоянная клиентка всегда довольна вашей работай❤️🫶🏻
Kairat Suleimenov
Паикхмакеры много раз меняються каждый раз не опытный (мужская стрижка) не советую
E.S.A Erlanovna
Долго думала, в какой салон записаться хотела поехать в центр города. Но в итоге решилась пойти в салон рядом с домом. И, если честно, я не ожидала такого результата! Я просто в восторге 😍Огромное спасибо мастеру-колористу Рахатай❤️🔥 за профессионализм, внимательность и такой красивый результат! Обязательно приду ещё и буду рекомендовать другим.
Tолғанай Dh
Салонға косметолог,массажист маманы келді.Супер Массажға келіңіздер Өкінбейсіздер🤱👶🔥👍👍Детский взрослый қабылдайды Тел:87774665764 Толғанай
Asel Esirkepova
Мастер Аружан кушты жасайды уже 2 жылдан аса осы мастерге истетемин😍😍😍
Baur K
Керемет мастер Ума! Рахмет!
ӘА
Әлия Арыстан
Баратын кезде бірінші нақтылау керек, адамның уақытын алып үсті үстіне клиент алып, уақытты құрметтемейтіндер жиналыпты
Smetkyzy Aiaulym
Аружан — просто 🔥 Сделала мне аxyennый френч, честно, лучше я давно не видела. Форма идеальная, линии ровные, выглядит дорого и аккуратно, прям эстетика. Видно, что мастер с руками из нужного места и вкусом. Теперь на ногти смотрю и кайфую 😌 100% вернусь ещё и буду советовать всем.
БК
Бауыржан Курбанов
Оте керемет салон предлагаю всем кызымет сапасы оте жаксы,,💯
Айдана Танысбек
Мастер Аружан😍😍😍всегда на высшем уровне 🩷🩷🩷
Самат Жунисхан
Мастер Самат, тёзка, 6 звезда от меня)
Аружанға көп рахмет. Таза ұкыпты , әдімі қылып жасап береди . Жалпы Салонда әр кім өз мамандары👍👍👍
Осер Байсынов
👍👍👍👍👍👍👍👍✨️✨️✨️✨️✨️✨️ ✨ UMA салонына үлкен алғысым! ✨ Айбек бауырым шашты өте ұқыпты әрі керемет қысқартады – әрдайым көңілден шығады! Самат бауырым да шеберлігін дәлелдеген нағыз маман, жұмысы өте сапалы. Рахатай ханым шашты бояуда нағыз кәсіби – түсі табиғи, әдемі шығады. Ал Алия ханымның да қызметі ерекше ұнайды, әр клиентке ерекше көңіл бөліп, нәтижесі керемет болады. UMA – жай ғана салон емес, бұл жерде шынайы шеберлер жұмыс істейді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, атмосферасы жылы, әр келген сайын көңіл-күй көтеріліп қайтасың. Баршаңызға үлкен рахмет! 💇♀️✨
KS
Kuanish Sulaimanov
Құдай жарылқасын.Самат,Айбек,Рахатай,Алия жақсы адамдар.Қолдары гұл.
БЖ
Баймурзаев Жалгас
Четкий салон!
Dastan www
Карлыгыш тате кушти алады екен маган унады соган барыныздар жиги
R
Roman
Самат профессиональный мастер! стрегусь у него уже более пяти лет, сколько наблюдал за его работай, могу смело сказать, человек знает свое дело, так что я даже и думать не собираюсь менять мастера, всем советую от души, постригитесь у Самата и не пожалеете, Всем добра!
AD
Alikhan Duisebek
Алдырааныздар жаман алады еше кымбат айбек ке алдырманыздар шашты 2 сагат алады ише коп акша сурайт киыйсык мыйсык кып алады не советую
Руслан 😎
Айбек 👍👍👍👍
Сымбат Оракбай
Я в полном восторге от работы мастера Аружана! Настолько аккуратный, чистый и эстетичный маникюр — просто вау. Видно, что человек делает свою работу с любовью и огромным вниманием к деталям. Спасибо большое за такие красивые руки! Теперь только к вам ❤️✨
Н Н
Айбек мастер своего дела одушы браттан прическо четко кыздар кулаппп жатыргоо
SULTANGALI Sultangali
Айбек Мастер барындар четко алады екен жиги💪
Фархад Касымбек
Самат 👍
Асет Ахметжанов
Самат мастер красавчик
Рахатай Ибрагимова
Косметолог кушти жасайди екен чистка лица беттим тап таза адеми болип кетти
Samat Basharov
Мастер Самат мужские стрижки от 3000 тенге детский от 2000 до 6 лет после 2500, площадка 4000, оконтовка бороду приходите пишите +77024707671 ватсапп
Дархан Манас
Айбек пен командасы тамаша💪🏻 өз ісінің шеберлері 🏆 10 жылдай осы ұжымен біргемін ✊ сәттілік жұмыстарыңа 🤲🏻
Айдар Бабашев
Мужской мастер Айбек .Самат мастера своего дела советую всем было-бы 6 звёзд нажалбы все!!!
Айбек Аллашев
Мужской мастер Айбек +7 708 282 84 48
9 посещений
Yura Tsoy
В этом салоне стрижет - Мастер Айбек - красавчик! Мастер с большой буквы!!! Стрижет быстро, красиво и как просишь … советую!!!✊🏻👍🏼👍🏼👍🏼
Айдын Нуркадамов
Самат Айбек іздеп барып барып шаш қидыратын жігіттер ғой 👍👍✊️✊️
Аян Толамысов
Айбек мастерге алдырып жүргеніме 2 жылдай болды, өз ісінің шебері, жұмысын өте жақсы істейді, алдыртсаңыз өкінбейсіз👍👍👍👍
Arman Khamit
Унады жаксы умеют находить язык с детьми 👍🏻
MM MYRZA
Самат өзісінің маманы
Araika 💗
Аружан Спасибо большое за вашу работу очень красиво и аккуратно 💖
Айбек Абдижалиев
Керемет салон.
Сауле Шопанбек
Өте жақсы салон, Шашатараз Қарлығашқа көп рақмет! Өте әдемі укладка жасап берді. Өзіме қатты ұнады!
Айдын Мадьярова
Өте жақсы салон. Шашты өте жақсы қияды. Қарлығаш мастер күшті шаштараз! Өз ісінің маманы. Жылдам әр мұқият алады. Шаштараздары жақсы ұнады.
Еркебулан Набиев
Карлыгашка рахмет Оз исинин шебери баска мастер издеп ауре болмаймын
Алтуша qw
Массажный кабинет отличный
КИ
Казашка Из КЗ
Мына жердеги очки таккан, семиз кызга бармандар. Шаштарын жаксы коретин кыздар, айелдер. 2 шаштараз отырып алып, бир бирин актап мени шыгарып салды. 1 ак косягын жазайын. Еринип турмын. Проборды стрижка биткеннен Кейн жасады. Узындыкты колмен корметип сурамай, шарт етип кесип тастады. Проборды сонында тузеп, (менен сурамады проборым кандай деп омирдеги) сосын каре кылдырып алды, тузету ушин. Озинди кинали кылдырып шыгарып салады. Акшасын толемедим. Мени аферистка тегин стрижка ушин келдин деди
Erbol Joldas
Айбек молодец мастер
US
Ulan Sapak
UMA салонында Айбек деген жігіт мужской мастер шашты өте жақсы алады. Екі жылдай сол жігітке алдыртамыз
СТ
Смм Таргетолог
Аружан супер мастер👍Өз ісінің маманы😍
Айдана Даукен
Бір кішкентай баланың шашын 1 сағат алды. 3 баламмен күтіп тұрдым. Кезексіз басқа кісі қабылдап жатыр туысқан таныстарыңыз болсай айтыңыздар запись бар менде де. Шаш алғызбай 1 сағат күттім адамның уақытын бағалаңыздар! Іс әрекеттеріне мүлде көңілім толмады.
ZS
Zhankanat Serikov
Массаж мастер Толғанай отличный мастер своего дело спасибо Ума молодец очень классный салон