Qum carpet
4.3
ЖА
Жансая Аманкул
В восторге
Керемет кілемдер орталығы.. Жігіттер тез қарап, тандауымды ойымдагыдай тауып берді.. Таза Иран кілемдерін, жұмысына адал жігіттер, алдамайтын ойыңыздағы кілемдерді тауып береді.. Ризамын.. Алла разы болсын! 🤲🏻
Арайлым Акбаева
В восторге
Были у ребят хорошее обслуживания, широкий выбор ковров. Выбрали дорожки сразу всё прошили, упаковали. Спасибо, процветания вашему магазину
Анаркуль Атамкулова
Совсем не понравилось
То что я искала не нашла
Индира Қайрлашова
В восторге
Кілемдер өте күшті😍 Офлайн барып көруді талап етпейтіндей кілемдер үшін рахмет,Тараз қаласына доставкамен алдырған болатынбыз😊
ҚА
Құндыз. Асхат
В восторге
Күшті жігіттер. Клем арзан әрі әдемі
RР
Ra Р
Бағалары арзандау басқаларына қарағанда
Ernur Tastanov
В восторге
Килемдер сапалы келиниздер окинбейсыздер.
GK
Gulden KS
Совсем не понравилось
Магазин жаксы товары унады бизге 3-рет килем алганбыз. Осы жакында тагы бардым обслуживание нашар продавец грубый Жаль что осындай кисилер баринин настроениясын куртып журеди
РА
Рамазан Айдарбек
В восторге
Өте тамаша кілемдер екен рахмет жігіттер👍🏻
Частый гость
Akbota Kainarbaeva
В восторге
Рамазан сатушы оте керемет, барын тусыныкты кылып тусындырып , корсетып береды. Кылемдердын сапасы жаксы
ЕН
Ержан Нуртаза
В восторге
Өте күшті магазин кілемдеры Арзан кызмет корсету сапасы өте жоғары
ГБ
Гулбану Бижигитова
Совсем не понравилось
Жігіттер мүлдем адаммен жұмыс жасауды клиентке қызмет көрсетуді білмейді өте дөрекі сөйлеуге де көрсетугеде ерінеді енді аяқ баспаспыз
КИ
Кокшетау Ип
Совсем не понравилось
Ковры не соответствуют что выставляют в тиктоке и Инстаграм. Снимают ярким эффектом. На самом деле ковры обесцвеченные, сгоревшие, грязные. Обмена и возврата говорят нету, покупали с Кокшетау. Будем подавать в суд по правам потребителя. + Будем писать в налоговую, так как они оплату принимают переводом на личный Каспий. Продавец Рамазан, не держит свое мужское слово. ( Өз есіміне ылайықты емес). Кто еще столкнулся с такой проблемой с их магазином, прошу оставить контакты.
KE
Kanat Eskendir
В восторге
Кілем барып таңдап алдым жақсы кілемдер талғамдары жоғары жігіттердің оддуши рахмет жігіттер!!! Кілемдері жоғары сапада Келіп кілем алуларыңызға кеңес берем
Санат Шырынхан
В восторге
Бугын магазинге келгенбыз сол жердегы жумыс жасайты балдарга Рахмет керек клемды шыгарып тауып берды Кызмет корсетуы Оте улкен денгейде Рахмет
АЖ
Алиби Жакашев
В восторге
Ассалаумағалайкум жаксы жер килем алдык оте жаксы качество керемет екен жаксы тусиндирип таңдап береди екен сатушы балдар молодцы
ЖА
Жанна Азимова
В восторге
Мен онлайн тапсырыс бердім Жаңа уйіме 2 кілемге тапсырыс бердім Маған жаксы етіп орап тез жеткізіп берді Жәнеде бағасы баска магазиндерге карағанда арзан Рахмет сіздерге жұмыстарыңызға өте адал екенсіздер Алғашқы уақытта ас бөлмеге жане балдардын бөлмесіне тағы заказ беремін
ЖТ
Жулдызай Токсанбаева
В восторге
Бүгін болдым үйімізге кілемдер алдық,Рамазанға рахмет бәрін жинап,орап берге жігіттер жұмыстарын алғс баса берсін довольный клиенттерин көп болсын🙏🙏🙏 🙏🙏🙏🙏 Кілемдердің сапасы жақсы екен. Қәзірге трендтегі👍 Тағыда заказ береміз алда
Gladiator 999
В восторге
Өте тамаша магазин сатушы балдарыда жаксы уйіме өзім ұнатқан ойымдағы кілемімді алдым Алматы қаласы бойынша ең арзан деуге болады Сапасыда жаксы бағасына сай
Меруерт Аскаровна
В восторге
Менің алған кілемім уақытында келді рахмет! Сапасы өте қатты ұнады бәрімізге, сатып тұрған балдарға рахмет таңдауға тез көмектесті😊😍 Талғамдарыңыз өте жоғары екен, әдемі кілемдер өте көп👍👍👍
З
Зульфира
В восторге
Были сегодня в магазине Qum carpet. Купили клем, Иран 3×4 качество люкс топ. Больше спасибо Рамазану за поддержку
ЭА
Эльвира Азнибакиева
В восторге
Магазин QUM CARPET работает 100% обслуживание супер . Выбора много. Рамазан супер . Жумыстарынызга береке тілеймін. Спасибо большое. Советую всем!!!!
B
Bakhiman
В восторге
Өте керемет кілемдері де керемет осы кілемдерді ұсынамын.
Сымбат Сагындык
В восторге
Сапалы кілемдер!Ойыңдағы кілемді таңдауға жігіттер жақсы вариянттар айтып көмектеседі!
Айгерим Сакеновна
В восторге
Самые доступные цены. Есть доставка! Спасибо купила 3 ковра)
Sakosha Myn
Совсем не понравилось
Владелец по имени Рамазан производит крайне неприятное впечатление, если он владелец конечно. Агрессивный, излишне громкий, постоянно спорит и перебивает, абсолютно не умеет вести себя с клиентами. Вместо того чтобы просто показать ковер, он тратит время на бессмысленные перепалки, пытаясь «доказать своё» любой ценой. Такое поведение выглядит неадекватно и неуважительно, особенно по отношению к людям старше его. Ассортимент ковров крайне скудный, выбора практически нет. Осадок остаётся крайне неприятный. Категорически не советую иметь с ним дело — потратите время и испортите себе настроение.
Bolatov ㅤ
Понравилось
norm
Сейдаханов Нурбол
Совсем не понравилось
Қызмет көрсету нашар , телефонға жауап бермейді , вацаптан да оқымайды Алаяқтар сияқты
ГЖ
Газиза Жунусова
Совсем не понравилось
Товар не соответствует качеству. Завышенные цены. Ковры не подошли по цвету и размеру. Обмен не делают в течение 14 дней. Продавцы не отвечают на звонки и тупо блокируют.
Продуктовый Магазин
В восторге
Алланың қалауымен Qum.carpet дүкеніне келіп ойымыздагы кілемді алып қуанып жатырмыз. АЛЛАМ саудаларыңызды құт-берекесімен берсін.
К
Кажыбек
В восторге
Килемдери оте сапалы, ари кол жетимди. Qum carpet жигиттерине рахмет! Уиге дейн акелип тосеп берди. Жумыстарын алга баса берсин!👍✊️
DA
Dauren Akhtay
В восторге
Прекрасный выбор ковров! Качество на высшем уровне, расцветки просто шикарные – есть модели на любой вкус. Обслуживание тоже порадовало: консультанты помогают выбрать идеальный вариант, а доставка быстрая и аккуратная. Покупкой очень доволен, однозначно рекомендую!
Nazym Sagyndyk
В восторге
Кілемдері күштіі, жұмсақ сапалы. Қызмет көрсету жағынан жігеттер молодцы, бәрі түсінікті тыянақты👍🏻👍🏻👍🏻 Рекомендую, жеткізу қызметі бар, кілемнің түр түрі, қызыл жасыл керек дегеннің бәрін табуға болады, отбасымызбен тек қана осы жерден аламыз.
Айка Бекназарова
В восторге
Очень довольны , что нашли такой магазин! хороший выбор ковров.Консультанты молодцы подбирают, показывает разные варианты. Цены на любой запрос👍Рахмет вам большое!
Сырым Махамбеткул
Самый худший магазин
МЖ
Мадина Жакенова
В восторге
Саламатсыздарма бүгін сіздерден кілем алдым өте тамаша екен рахмет сіздерге
ДЖ
Диас Жұмаш
В восторге
Кілемдері арзан алы сапалы маған ұнады алуға кеңес беремін
MK
Mukagaly Kurmanbek
В восторге
Самые низкие цены Хороший выбор качественные ковры
ГС
Гульдана Сагындыкова
В восторге
Оте сапалы кілемдер👍👍 Кілемдерне деген тандау коп.
AI
Aizhan Ismailova
В восторге
Кілемдері күшті. Екі үйіме де алдым. Көңілімнен шықты. Жігіттер жақсы жұмыс жасайды.
МИ
Мухаммад Искендеров
В восторге
Кылемдер сапасы кушти Багасы да тиимды келып алыныздар
Оразбек Кадыр
В восторге
Өтте сапалы кілемдер барсаңыздар өкінбейсіздер істеріңізге береке берсін
ОҚ
Оразьек Қадыр
В восторге
Өтте сапалы кілемдер керемет істеріңізге береке 👍🔥
Ынтымақ Бұрханов
Үйге кілем алдық өте керемет уже 2 жыл болды әлі новый
ОМ
Олжас Мамадияр
В восторге
Келуге тұрарлық кеңес беремін бағасы мен сапасы сай
Aygul Ikramjan
В восторге
Сапасы өте керемет, жоғары деңгейде қызмет көрсетті👍👍👍рахмет
Анарбек Смайл
В восторге
Оте жақсы тез арда жеткизип береди килем ал аңыздар сапасы жаксы издеген килемин изди табасыздар
Акылсерик Маханов
В восторге
Ерекше кілемдер, Жігіттер рахмет істеріңе береке берсін, Үйіме жақсы кілемдер алдым өкінбеймін!!!
DS
Diana S
Совсем не понравилось
Пришел ковер, но с криками, скандалами
Каусар Муслимхан
В восторге
Керемет сапа бағасы да қол жетімді