Nur Nur Kids
Бутик детской обуви из Турции
4.1
4.1
Айкумис Байбак
Аяқ киімдерін жыл сайын аламыз сапасы өте жақсы және консультанттар өте сыпайы әр дайым жақсы аяқ киімді таңдап береді Анеляға рахмет!💕💕
Актоты Курмангалиева
Выбрали детям обувь еще под скидку попали. Огромное спасибо!!! Девушка консультант вежливая, очень приятная помогла с выбором, подсказала, показала. Все очень круто💐💐💐
Аружан Садыкбергенова
Напишу честный отзыв. Взяла зимнюю обувь ребёнку. Два раза одели в садик. Внутри мех осыпался. Цены завышены, дорого. Качество не стоит цены. Не советую
МД
Макпал Дуйсебаева
Сапасы өте нашар, бағасына тұрмайды!! Инстаграмда аузы аузына жұқпай өтірік мақтайды аяқ киімдерін! Ақша не жалко, егер сапасы бағасына сай болса! Тем более бала сапалы аяқ киім кию керек!!! Бала еще жаяу жүрмейді, машинамен барып машинамен қайтады, мектепте сменкасын киеді!
КМ
Каршыга Муратбаева
Мен аяқ киіп көп аламын осы жерден.Сапасы күшті 👍
Мухтар Абдулла
Дорого
ГГ
Гульназ Гульназ
Кеше 29.10. 2025жылы кешке торговый Нурдан аяк ким алдым балама. Бугин 30.10.2025жылы танертен садикка кигизип жибердим кешке садиктан келгенде аяк кими кожасы кетип калган. Даже тырнакпен тырнасы кожасы кетип жатыр. Отирик реклама жасап сатады. Бастыгы еркек адам даже мойындагыс келмейди. Сауда адалынан Болу Керек гой. Жаксы аяк кимдер сатады дегенсон барып едим. Окинемин барганыма. Аяк ким аларда тексерип алыныздар мен сиякты окинип журмейтиндей.
RS
Rashidyam Setvaldievna
Nur Nur kids Кыздарга Анеля га коп рахмет, обслуживает вежливо , рахмет
ЧК
Честный Комментатор
Выходной күнімде қызымды алып сооонша алысқа барып едім осы магазинге, барсам 2 қыз жүр дым білмейді, сұрасам 4 штук аяқ киімді ғана көрсетеді, анау рекламада ушу болып жатқан аяқ киімдер бітіп кеткен ешқайсысы жоқ. Алып жатқан ел де жоқ, аяқ киім де жоқ, тым тырыс, қайттық содан
Г
Гулзат
Добрый день! Всегда покупаем обувь у вас! Качество супер! Даже себе взяла.
Karakat Kuatkan
Очень качественная обувь, покупаю здесь каждый сезон. Особенно хочу поблагодарить продавца-консультанта Анелю вежливая, встретила с улыбкой. Обслуживание на высоком уровне, осталась довольна👌
Диана 💗
Продавщица Анеля очень вежливая, внимательная и профессиональная. Помогла выбрать удобную обувь, спасибо!👍👍
Nazek ✨
Хочу сказать спасибо за продавца Анелю — профессионал и приятная девушка.
Д.
Д .
Девочка по имени Анеля подобрала моим детям размеры и модели! Очень качественная обувь,только у вас берем спасибо вам большое!
aiger_mdd 💞
Отличное обслуживание, продавщица внимательная и всё грамотно объяснила👍👍👍
zhaannelia
Консультант Анеля помогла подобрать размер!! Спасибо большое обслуживание 100%
TT
Tleu Tleu
Пришла покупать детям обувь, но продавщица вела себя грубо и недоброжелательно. Очень разочарована обслуживанием. Ушли без покупки
AC
Auto Channel
Хороший магазин, подсказали объяснили, рекомендую
АҚ
Алижан Қалмахан
Өте күшті , ассортимент жоғары , бәрі қолжетімді бағада . Жақсы аяқ киімдер сатылады 🤩🤩🤩
Amina Kalmakhan
Өте күшті аяқ киімдер . Супер🔥🔥
Азамат Кельдибаев
Өтте күшті 👍👍👍бағасы да кол жетімді өтте көп асортимент сатушы жаксы обслужил көп көп рахмет …🎆
Айдана Махатова
Билмеймин барсак Максимага бардык сатушынын колынан тел туспейди сойлесип отырды жауап беру киын баска жериндегини билмедим биз барган жери 10/0 деймин
NP
Nuray Parasat
🔥🔥🔥
Самал Сулейменова
Супер магазин , качество классное , рекомендую
Айнура Мусабекова
Отличный магазин детской обуви! Продавец хорошо обслужила,предложила сразу подходящие варианты! Очень довольны ассортиментом и качеством обуви.Купили стильные теплые зимние кожаные кроссовки производство Турция с толстым мехом! Всем рекомендую приобретать здесь детишкам обувь на все сезоны.Проходят акции-нам подарили за покупку наушники! Рахмет🙂
Д
Дакенти
Аяқ киімдері біздің 1.5 жастағы қызымызға әдемі тұрды, әр мезгілде әр түрлі аяқ киімдерімізді осы жерден алып келе жатырмыз, көңілімізден шығып жүр, қызымыздың тәй тәй басқанынан бері осы дүкеннің сатып алушылары болып риза болып жүрміз, кеңес беремін 👍🏼
Жаннур А
Зачем указывать ватцап номер, если не отвечаете...
SD
Saniya Dauletova
Купили детскую обувь, есть выбор и качество хорошее
ЛБ
Лёлик Болик
Очень большой выбор детской и женской обуви!
Обувь очень супер детям постоянно беру Турция кожа супер мне понравилось
НА
Наурызжан Алдабергенов
Супер 🔥🔥🔥🔥
BN
BN Nussip
Качественная обувь из Турций. Купили жене и ребенку обувь. Всем советую!