Айтбек
Студия звукописи
ЖХ
Жанна Хасенова
В восторге
Айтбек сізге мың алғыс айтамын. Сізге бірнеше өлең жаздырттым.Маған өте өте ұнады.Каскелендегі ең мықты студия десем қателеспеймін.Еңбегіңіз жемісті болсын. Сізге тағыда келуді нәсіп етсін.Барлықтарыз Айтбектің студиясына барсаңыздар еш өкінбейсіздер.
NN
Nazira Nazira
В восторге
Айтбек өз ісінің маманы, жақсы, әрі тез уақытта жазады. Рахмет. Еңбегіңіз жана берсін!
Aigerim Askarbekova
В восторге
Жұмысыңызға сәттілік!Бірінші рет ән жаздырттық, ұлыма ұнады. Өз жұмысының маманы екен. Рахмет
БН
Баян Нурымбетова
В восторге
Айтбек жұмысың әрдайым табысты берекелі болсын. Қаскелеңдегі ең мықты студия. Қанша жылдан бері көптеген өлеңді жаздырып жүрміз. Студияның іші өте әдемі тап таза.
KAS 💞💞💞
В восторге
Айбек өте жоғарғы деңгейде балалармен жұмыс жасайды, икемді әрі жылдам. Рахмет осы студияға.
ТН
Таншолпан Наурызбаева
Жұмысын керемет жасайды екен👍 Молодец👍
GA
Gaziza Atabayeva
В восторге
Айтбек еңбегіңіз жана берсін.Өз ісінің маманы👍👍қызыма өлең жаздырдық қатты ұнады.Осы жігітке жаздырыңыздар,өкінбейсіздер.Бағасыда қолжетімді.Еңбегіңіздің жемісін көріңіз.
ФМ
Фариза Мырзатаева
В восторге
Студия классная работа с детками очень сложная но он очень терпеливый человек спс
НА
Назира Аляскарова
В восторге
Бірінші рет өлең айтып уайымдап барып едік,өте күшті шықты дауысымыз тап таза,кім кімнің даусы екені анық шығыпты,Алла разы болсын,еңбегіне береке берсін,уайымдамай сапалы өлең жаздыруға 1000 пайыз сеніп бара берулеріңізге болады,Рақмет көп көп🤗🤗
Айдар Ануарбеков
В восторге
Айтбек бауырыма көп рахмет! Өлеңімізді әдемі жазып берді.👍👍👍
A
Arsen
В восторге
Рахмет үлкен.Өте мықты мамандар,нағыз өз ісінің майталмандары.
ДЮ
Дамира Юсаева
Айтбекке күшті ән жаздырдық. Жұмысына салғырт қарамайды. Риза болдық
AI
Aizada Igilikova
В восторге
Айтбекке мың алғыс. Керемет ән жаздырдық. Немере туралы жақсы ән жазуға көмектесті
LA
Laura Abdikulova
В восторге
Керемет студия, заман талабына сай жабдықталған, микрофоны таза тұнық жазады Әндерді өңдейтін Айтбек жігітіміз өз ісінің маманы 🔥👍 Бірнеше әндерімізді өңдеп , жазып берді ,әліде жазамыз Уақыттан ерте жасап береді, бағасы да қолжетімді Барып ән жаздыруға кеңес беремін👍
ИБ
Испанец Бала
В восторге
Керемет жазады әнді, өте жақсы, рахмет Айтбек!
MB
Merei Bimahan
Үнемі осында дауыс жаздырамын Өте күшті🫶🏻 Көңілімнен шықты Всем рекомендую 👍🏻
А Т
В восторге
Ең ең ең мықты звукозапись😍 5 жыл болды, тек осында жаздырамын! Сапа деген мощ🔥🔥🔥🔥 Всем советую🙌🏻
MX
Ms. X
В восторге
Постоянно здесь записываю. Бывает иногда опаздывает но песни всегда вовремя отправляет. 👍🏻👍🏻👍🏻
KK
Koblan Kultimov
Очень хорошая студия👍
Beks D
Все супер 👍🏻
Aigul Kultimova
В восторге
Всегда записываюсь здесь на все мероприятия. Айтбек ағай всегда выручает 🙌 Песни отправляет вовремя, пишет отлично!
ГМ
Гульзара Максутова
В восторге
Записываю песни не в первый раз, отличная студия. Айтбек - просто волшебник, но в мире музыки. Очень хорошо знает свое дело, профессионал! Если Вы хотите максимальный результат от своей песни, то только к Айтбеку. Рекомендую Всем ☺️
ГС
Гулдары Сатбаева
В восторге
Айтбек балам молодец всегда келемин олен жазуга жумысына укыпты уакытында жазып береді Жумысына табыс тілеймін
ДД
Данияр Дарменов
В восторге
Біздің алғашқы қадам, осы жігіттің еңбегі. Айтбек бауырым тек алға!✊🏻
В восторге
Тобымызбен көптеген әндерді Айтбек деген талантты жігіттін студиясында айтып жарыққа шығардық. Көнілімізден шығып тұрады шыққан дүниенін барлығы. Еңбегін жемісті болсын, әлі бірге талай туындыларды бауырымыздың арқасында шырқайтынымызға сенемін . Алға баса бер ✊🏼✊🏼✊🏼🤝
ЖА
Жасулан Абиров
В восторге
Айтбек бауырыма үлкен рахмет. Еңбегін өте зор. Өз ісінін маманы. Нағыз талантты жігітсін. Биіктерден көріне бер . Керемет туындыларды жазуға Алла нәсіп етсің🤲✊✊✊
Алмас Кунтай
Айтбек өз маманының шебері! Керемет
Dana Nurzhigitqyzy
👎🏻
ГА
Гульди Аладдаа
Совсем не понравилось
Действительно неответственный, грубый человек, в течение дня обещал отправить запись не даёт не конкретного ответа ещё и блокирует, у нас завтра уже выступление а записи нет!!!👎👎👎👎👎
ПМ
Ппрт Миьл
Совсем не понравилось
Ой звезда, өте нашар жігіт келмей ак койыңыздарр
Nazerke Ilesbek
Совсем не понравилось
Записпен дейді но барсаң жабык вообще бармай ак койыңдар Адамның уақытын алып .
Арайлым Калымбетова
Совсем не понравилось
2 апта бурын жазылып едик, сол куни запись бойынша барсам не ози жок, не телефонын алмайды. Жарты сагат кутип боска кеттик. Оте томен жауапкершиликпен калай жумыс жасап жургенин тусинбеймын. Отзывтарга карасам мен жалгыз емес екенмин. Багасы кымбат болса да калага барыныздар.
Alisher Kuanyshbekov
Кидала. Безответственность
Лаура Жалдыбаева
Совсем не понравилось
Считает себя звездой😂 негативный,токсичный человек,не хочеть тратить время на незнакомых людей,очень неприемлый человек, не советую сходить,ужасссс😤 голова болит из за них😓 Не уважает личные пространство Не знает субрадинацию с человеком
Ni$anova .
Совсем не понравилось
даже 1звезд жалко ужасно.Грубый,не ответственный центр.Только своим знакомым записвает🤮
BAGDAT RISKULBEK
Совсем не понравилось
Игнорирует постоянно!!! Только своим знакомым открыл скорее всего