Shoqai
Обувной магазин
MK
Miras Kazangapov
Мине мен озиме осы аяк киымды алдым сапа жагынан созим жог таза кожа сеним жогары озим биринши рет тиктоктан корп келдим шынайы барлыгы кениздер Рахмет❤️✊🏻
Sanzharr Bekzhann
Отандық өнімді алғаш алдым, сапасы керемет екен, бағасы да қолжетімді! Қызмет көрсетуі де керемет, Арайлы қарындасыма рахмет, бәрін түсіндіріп берді! Саудама ризамын!
ЖБ
Жандос Бабаев
Сапасы оте кушті отандық онім осы жерден аламын аяқ киімдерді сапасы жағынан оте жоғары сапалы жасалған осы жерден алыңыздар
IU
Imaw U
Сапасы оте жаксы ! Отандык онымды колдайык! Багасына сай 👍
A A
Сапасы өте керемет, бағасы сапасына ылайық, қымбат емес.
ДД
Данияр Даулет
Қызмет көрсету 10/10 Аяқ киім сапасы 10/10 Жеңілдік жасап берді көп рахмет Арайлым👍🏼
Еркебулан Куралбаев
Керемет таза кожадан жасалған аяқ киімдер. Отандық өнімді қолдайық. Қол жетімді баға. Өзімнің таңдауымыз осы жерден болды.
СБ
Сейітқазы Бабасов
Сапасы өте жақсы өзім осы брендтер уже4рет алып жатырмын ризамын сапасына мін жоқ дами берсін басшыларына мың алғыс осындай отандық сапасы мықты рахмет обслужка тоже күшті ризамын четка мужиктерге выбор көп зор зор😍😍😍😊
Zair Kurbanov
Сапасы жақсы өзімен лайықты ұнаған аяқ киімді жоғары бағада алдым көп рахмет дами берсін саудаңызға Береке берсін
NI
Nurlybek Imanov
Шоқай дүкенінен аяқ киім бірінші рет алып жатырмын сапасын толық түсіндірді жақсы көңіл күймен күтіп алды сапасы ақшасын қолайлы әрі тиіиді отандық өнім көрсеткен қызметіңізге ризашылығымды айтамын дәл қазір жеңілдік жүріп жатыр екен үлгерп алып кеттім✅️
Арайлым Шаншарбек
Качество топ таза кожа аяк киым Рахмет акеме озиме алдым тандау жаксы обслуживание тоже кушти 😇
Частый гость
Baglan Asan
АҚ киімдері сапалы сапасы өте жақсы екен таза кожа дами берсін қызметтеріңіз дамысын рахмет сатушы карндаска рахмет
Ақбота Накипова
Бүгін Shogai дүкенінде болдық. Өзімізге ұнаған соңғы үлгідегі етікті алдық. Қызмет көрсетіп көмектескен Арайлымға рақмет👍🏻 Күшті жеңілдікте жасап берді✊🏻
Рахима Кыстаубаева
Аяқ киімді сатып алғаныма өкінбеймін. Сыртқы көрінісі әдемі, сапасы бағасына сай. Күнделікті қолдануға өте ыңғайлы. Дүкендегі консультант Арай өте сыпайы, жылы қарсы алып, дұрыс таңдау жасауға көмектесті. Осындай қызметкерлер көп болса екен.🥰🥰🥰🥰
Аскар Сауирбаев
Бірінші рет келдім бұл магазинге ,аяқ киім сапасы жақсы екен! Арайлым қарындасыма үлкен рахмет! Бәрін жақсы түсіндірді!
Kuantay Kusainov
Дүкеннің аяқ киімдері өте сапалы және ыңғайлы 🔥🔥🔥
Екі аяқ киімді жақсы жеңілдікпен алдым самый топ топ жаксы аяк киімді алыдым Арайлым кызга рахмет басшыларна мын алгыс дами берсін сапалары жаксы екен😍😍😍😍😍
Арман Кинаят
Приобрели обувь в этом магазине ! Очень удобные качественные ! Купил себе сыну и жене ! Спасибо ! Придем еще весной !
Саят Кончибаев
Өте керемет сапасы кыстык кроссовки алғам 2023 жылы жылуды жаксы ұстайды осы точкадан енді кыстык ботинка өзіме және әйеліме кроссовки алдык сапасы, дизайны өте жаксы алыңыздар өкінбейсіздер👍
Ереке Сеитов
Сатушя кыз оте жаксы кыз екен оз жумысына тиянакты оз жумысын биледи нагыз маман екен аяк кимнын спасибо оте жаксы екен кожа екени прям блинип тур исы жог жаксы турады екен аякта
Асет Райымбай
Очень отлично 👍
BB
Beksultan Bakbergen
Аяқкиімдері сапалы, таза өнім
БС
Бекжан С
Сапасы өте жоғары, өзіме етік алдым😍
ЖЖ
Жаныл Жаранова
Аяқ киімдері өте сапалы өзім сонау атыраудан кеп осы брендке қызығып келдім таза кожа былғары бәрі аяқта ыңғайлы тұрады екен дизайндары да керемет отандық осы брендті қолдаймын , басшыларына алғыс дамый берсін тек алғаа🤲🤲😍😍🙏🙏🙏 Бірден келгенде 3 аяқ аиім алып кеттім ризамын
ЕЖ
Ерұлан Жүсіп
Арайлым керемет, жақсы қызмет көрсетті. Аяқ киімдердің де сапасы тамаша екен.
N.
NURLAN .
Арайлым қарындасым көп рахмет өте жақсы тандасты аягыма бірден келетн аяқ киым тауып берді отандык онимди колдайык келіңіздер шынайы колдайык
Құштар Талғат
Өте сапалы жақсы аяқ киім сатушысы да жақсы қызмет көрсетеді Арайлым қарындасыма көп рахмет таңдасып көмектесті өз жұмысына тиянақты!
GA
Galiya AGN
Қызмет көрсету сапасы өте жақсы продавец Арайлым қызыма көп рахмет! Өз жұмысына тиянақты сапасы жоғары аяқ киімдердің таза былғары отандық өнімді қолдайық!
Аслан Тургамбаев
Купили мужскую зимнюю обувь, отечественного производства, спасибо консультанту Арайлым за обслуживание и подбор подходящей модели🙏 для восточной зимы самое то🙏
Dastan Abukhan
Арайлым👍 Аяк киймдер 🔝
Саят Умар
Качество просто 🔥🔥 Сатушы кызга Арайлымга рахмет
Н.
Нұрболат .
Оте жаксы магазин елдердин айтканына сене бермей келиниздер жаксы кызмет корсетеди 😍😍
Аубакир Думан
Аяқ киімдері өте жақсы ұнады, бағасы да тиімді. Арайлым әпке көмектесті рақмет😘😘😘
ГС
Гулнара Сыдыкова
Аяқ киімдері өте сапалы, қызмет көрсетулері жақсы
A.
Abylay .
УЖАСНЫЙ ОБУВНОЙ МАГАЗИН ! Никогда отсюда ничего не куплю больше . Я покупал кроссовки летом и проносил их два дня вначале сентября. На второй день порвались и я написал об этом отзыв . На отзыв ответили из шокай , и предложили починить у них обувь взамен на УДАЛЕНИЕ ОТЗЫВА .Я был не против пусть починят свою бракованную вещь и я удалил бы отзыв это ничего не стоило. Всё начилось ватсапа . Я им написал и вот они ответили шаблоном , ладно ничего страшного . Позвонил , взяла девушка я им всё рассказал . Она сказала : аха только отзыв удалите . Меня это позабавило немного . После моя мама отнесла им кроссовки потому что у меня в тот день была смена . Она пришла с ужасным настроением после этого , ладно ещё раз... Прошла неделя ни звонка ни ответа, позвонили вчера сами что бы узнать ответа . Сказали что готово и опять : только отзыв точно удалите . Да боже удалим сколько можно повторять как попугай.и ещё сказала то что я вам писала , ничего не писала с этого номера она . Пришли сегодня к трём , там были один мужчина ( не знаю что он там делал ) и на стандартном месте сидел продавец. Она сразу сказал : сізге не керек? И я ответил что пришел за обувью СВОЕЙ . Она их достала положила перед собой и началось шоу от нелюдимого продавца . Сначала начала трындеть о том что бы мы сначала удалили отзыв и после этого отдаст отзыв . Я просто офигел от наглости , моей маме это не понравилось. Почему мы должны сначала удалить отзыв и после этого посмотреть на МОЮ ОБУВЬ , ЭТО МОЯ ОБУВЬ , Я ЗА НЕЁ ЗАПЛАТИЛ . И после того она мне говорить :вы удалили отзыв ? Покажите отзыв. Пусть она так общается на базаре , это не её кроссовки ! После того как дала нам кроссовки она начала НАС СНИМАТЬ НА КАМЕРУ И ПОСЛЕ ЭТОГО ЭТО КОНЕЧНО ЖЕ НАС ВЗБЕСИЛО ЭТО . какое права она имеет нас снимать , она ещё сказала моей маме : СЕНІҢ ШАТАҒЫН БОЛМАСЫН . Это что такое вообще ???? Она нас снимает и оскорбляет, с ней всё хорошо ? Мы да же обувь не посмотрели . В итоге я мы начали звонить в полицию .
Sо
Shoqai, обувной магазин
19 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Добрый день! Приносим извинения за доставленные неудобства. Вы можете принести обувь в…
Рауан Айтбай
Shoqai аяқ-киімі өте керемет,сапасы өте жақсы,отандық өнімді қолдайық.
NN
Nural Nur
Аяқ киім керемет , Астанадан алғам тағы да біреуіне ниет етіп жүрм , Аллахым разы болсын , Алға Отандық өнім
ША
Шавкат Альхабсаваров
Shoqai brand таза отнадык оним озымыздын обиды колдайык оте керемет бары жаксы угадывать болашакта осы дукеннен ала берем деген умиттемын ))))))))
Азамат Карибаев
Покупайте любой товар и получите ремень в подарок!!!
BT
Bakhytzhamal Turganbayeva
Сапасы өте жаксы былғары таза отандык аяк киымдер сапасы мен дизайндары бөлек ерекше тартымды аяк киымдер бар бастығына мың алғыс дами берсін ,😍😍
Мадияр Махадилов
Арайлым карындасыма рахмет сапалы аяк киімдер бір кеп алганымда 2етік бірақ алдым жақсы жеңілдік жасады басшыларына мын алгыс дами берсін қолдаймын істерің оңғабассын
Miras 🇰🇿
Өте сапалы аяқ киімдері Қызмет көрсетулері керемет Отандық өнімді қолдайық Арайлым жақсы обслуживание көрсетеді
РИ
Рита Илияс
Сапасы өте жаксы екен келиниздер отандык онимди колдаймян обслужкалары да керемет продавке ризамын бастыктары молодец дами берсін 😍
Айдос Зыятдин
Сапасы керемет сатушыларда кушти береке берсин
BS
Bekzat Shalkar
Өте сапалы аяқ киімдер дүкені. Келіп алсаңыздар өкінбейсіздер. Сатушы аяқ киім таңдауға жақсы көмектесті. Рахмет. Отандық өнімді қолдаңыздар.
Dim ss
Өте керемет сапа.Маған ұнады.Еш ойланбастан алуға кеңес берем.Сатушы да сыпайы,қарапайым екен.Респект👍
Dauren Kumganbayev
САПАСЫ ӨТЕ ЖАҚСЫ ЕКЕН. АЛҒАНДАРЫҢЫЗҒА ӨКІНБЕЙСІЗДЕР. . АЛДАҒЫ УАҚЫТТА ТҰРАҚТЫ КЛИЕНТ БОЛАМЫН. САТУШЫ ҚЫЗҒА ЕРЕКШЕ АЛҒЫСЫМДЫ БІЛДІРЕМІН ОТАНДЫҚ ӨНІМДІ ҚОЛДАЙЫҚ
Адилбек Ахметов
Сапасы жаксы аяк киымдер озимиздин отандык онимдерди колдайык сатушасы да жаксы кыз екен карындасыма рахмет жумыстары сапалы жаксы екен касиптеринизге береке берсин
БН
Бакберген Нұрмұхан
осынан всегда аяқ киім аламын сапасы жақсы качество мықты екенн кызметкерлері де жаксы сыпайы сатушы кызға да көп рахмет жаксы таңдасты оз жумысына тиянакты карындасыма рахмет істеріңізге берекее берсін тұрақты клиеттімін на высшем уровне ғой зың зың😍
Kurbanbek Kanybekuly
Керемет аяк киымдер екен сапасы жаксы кызметкерлериде жаксы кызмет көрсетеді өте сапалы сатушы девушка да өте жаксы екен