Zerdeli jemis-jidek
Магазин овощей и фруктов
Azamat Abduali
Мне всё понравилось идеальное цены и свежий ассортимент спасибо вам
Кауси
Молодцы очень нравится это место всегда берем здесь овощи, фрукты, салады. Прям четко
G Man
имба, мы все тут покупаем все овощи фрукты👍
Aslan Zhumagazy
Продукты не свежий очень дорого и не вкусно лучшее покупать в овощном аққу
Алим Муртазаев
Алмалары күшті
Гульзат Калжанова
Самый лучший овощной 🫰
ААА БЕЛКА С АРМЛЕТОМ
Вы закрылись.Мне очень обидно.Было очень хорошо с вами когда я работал с вами..Буду очень скучать.Раньше я даже не покупал с других овощных потому что эта была самая лучшая.А щас..Будем скучать...
Алия Нуриева
Әкімшілік жеміс-жидек сататын дүкенді алмауларыңызды сұраймыз, себебі бәрі (свежий) балғын, ауданда бағасы ең тиімді тұрғындарға ыңғайлы еді, сатушы жігіттер де жақсы сапалы қызмет көрсетеді. Басқа дүкендерде босап кеткен кымбат
AO
Aidyn Olzha
2 рет сурадым, татти ма деп манго! Иа татти деп,алдап(билмеймин де, отирик айтканша). пыспеген манго(кап катты,кышкыл).
Dinara Mameshova
Цены дорогие
Balnur Svan
Свежее фрукты прям 😍 продавцы тоже молодцы приветливый ❤️
Жансая Куандыкова
Всегда свежий овощи фрукты👍🏻Багасы оте томен почти базардагыдай👏🏻👏🏻👏🏻Еще баска овощнойда сатпайтын заттардыда сатады👍🏻
ДА
Данa Ақан
Барлығы свежий. Өте қатты ұнайды. Сатушыларыда өте жақсы🥰
БТ
Беназир Таирова
Отличный магазин, все всегда свежее, и цена по карману.
БМ
Біреу Міреу
Өте тәтті күшті жемістер👍🏼👍🏼👏🏼👏🏼👏🏼🥰
ЖК
Жолдасбек Кулдарбек
Жақсы магазин,ашылғанына қуаныштымыз👍🏻 Күнделікті жаңа товар,адамдарыда жақсы👍🏻🔥