J & N beauty salon
Салон красоты
IA
Inkar A
Мастер Гульжахан 😍😍😍😍😍😍какой профессионал 🌷спасибо за шикарную работу и хорошее настроение !
Bedel Zhursinkhan
Ақжол аға шашты өте жоғары деңгейде алады🔥Баршаңызға ұсынамын,өкінбейсіздер!
riza 😛
бугын стрижкага барып келдым к мастеру Алтынай, уже второй раз пошла именно к ней,стрижет очень красиво и самое главное бережет длину,спрашивает сколько отрезать и очень красиво укладывает волосы после стрижки,стоит своих денег😍 думаю что приду сюда еще
EB
Elvira Babayeva
Қымбат мастер шашымды керемет етіп жасап берді ,өзі ақкөңіл ,приятная жолдасы колларист екен ол кісі түсті жақсы таңдап берді ..келіп тұрамын ақ шаштарымды көрсетпей бұрынғы краска мен бірдей етіп жасады
ЗТ
Зарина Тохтигожаева
УЖАСНО грязно, в салоне стоит вонь.Не советую, так как краска для волос, который так хвалили вообще не впиталась и нет никакого результата. Мастер по волосам очень грубо обращается с волосами при работе и видно, что не умеют особо-то и красить. Лучше потратиться и пойти в более дорогой салон, где сделают то-что вы хотите, чем решить сэкономить, но при этом делать двойную работу тем самым потратиться в 2 раза больше.
ASSIYA KAMARIDINOVA
Хороший салон! Рекомендую! Особенно мастер Алтынай отлично выполнила свою работу.
A
Alina
Ақжол керемет мастер! Постаяно барамыз! Өз ісінің шебері 👍👍👍Тек Ақжолға барыңдар, риза боласыңдар 🙏
Alibek
Мукарам шашты вапше аламайды алмаңдар не стойт м а л г а
AR
Aidos Rysaliev
Алтынай мастер супер шаш киады
Нұрсұлтан Назарбаев
Еркебұлан інім зор алады
Amir .
Еркебулан барбер 🔥🔥🔥
033 .
Ақжол ағай красавчик! Шашты адемі алады👍👍👍
Акоштай Т
Ақжол мастер🔥,інімнің шашын өте керемет алып берді,қатты ұнады,рақмет сізге!
. Османова
Ужасно записалась пораньше мастеров нету звоню не берут на улице стояла 45 мин показала фотку прически сделали не что надо было
)))) )))))
Ассалаумагалейкум агайын ! Акжол бауырыма барып едим улкен алгысымды айткым келеди шашты жаксы алады! Келип Акжолга алгызыныздар еш окинбейсиздер шашынды ойдагыдай алады)))
Андрей Бодров
Ассаламу алейкум Акжол мастер от души Рахмет колын дерт кормесин мыкты алады смело келебериндер аккуратно адеми конилден шыкты
AN
Akzhol Nurdaulet
Мастер Алтын бояған Макияж өте әдемі шықты , енді көп келіп түрамын👍🏻 қыздар ойланбай макияжға келе берсеңіздер болады , еш өкінбейсіз👍🏻
БТ
Берик Тыныбаев
Ақжол Жарас өте керемет шеберлер өз істерінің маманы Алла-тағала істеріңе береке берсін!
Ернар Қадырбай
Мне не понравилось. Сперва говорили что есть биозавивка, а оказалось хим. Волосы повреждены…
MM
Malika Maxime
Спасибо большое за красивый и аккуратный маникюр nail мастеру Гульжахан❤️ Всё очень понравилось — уютная атмосфера, аккуратная работа и приятное общение. Обязательно вернусь снова!
AM
Arzigul Muhtarova
Айгерим мастер своего дела. Перманентный губы ламинирование брови делает. На 100% от всей души. Все девушки мастер свою дела. Айгерим.Гука. Гульжан.
Yerkebulan Onjeti
Жарас и Даурен ага зор барберлар. Шашты калай айтасын дал солай алып береди, конилиннен шыгады. Келиниздер, цена=качество.
Balgyn Balgyn
Ақжол шашты өте керемет алады . Тұрақты кылентіміз 😍
Адия К
Так, как делает маникюр мастер Гульжахан мало кто может и хочет - всегда все очень ровно, красиво и аккуратно. Форма ногтей и дизайн получаются всегда так, как хочу. Мастер Акмарал делает шикарный педикюр. Аккуратно, оперативно.
Zhibek ~
Я пришла в ваш салон сделать стрижку лесенкой, коррекцию бровей и шугаринг усиков. Сначала всё вроде было нормально после стрижки мне сделали укладку, и она выглядела красиво. Но когда я пришла домой, распустила кудри и выпрямила волосы, чтобы увидеть настоящую стрижку я просто расстроилась. Это вообще не то, что я хотела! Брови сделали очень быстро, видно было, что спешили. Когда я дома посмотрела в зеркало, оказалось, что много лишних волосков даже не убрали. А про усики вообще отдельная история. Я договаривалась на шугаринг, но мне сделали всё ниткой, хотя я об этом не просила. Я реально разочарована. У меня скоро фотосессия на виньетку, а теперь с такими волосами я даже не знаю, что делать. Очень обидно, что так безответственно отнеслись к своей работе.
Berik Nurgali
өте керемет салон, Мастерлер өз ісінің шеберлері, Мен 8жылдан бері осында шашымды алдрамын, семямызбенде осында барамыз, рахмет Жарас мырза.....
Арай Садыкова
Зарина Біздің семейный шаштаразшы. Ұлымның да шашын, қызымның да, жолдасымның да, өзімнің де шашымды алады. Керемет шаштаразшы.
TT
Talgargooo TK
Ақжол красавчик , Супер мастер , Қазақстанда номер один Көңіл күйіңді көтеріп отырып шаш алады шашың қалай алынып болғанын білмей қаласың
EREKE TURSYNGAZYULY
Ақжол мастерге рахмет. Өз ісінің шебері, шашты жақсы алады, ұқыпты , жұмыс орны таза, жауапкершілігі мол екен.
BA
Bakdaulet Adalbek
Ассалаумагаликом жиги если шаш алуға келсеңдер Ақжол деген братты советую четка алады еш өкінбейсіңдер
Dilnaz Smagulova
Мастер Гульжахан делает прекрасный маникюр 😍 Хожу только к ней уже 2 года , всем советую 🫶🏻❤️❤️❤️
ДШ
Данияр Шандаулов
Супер
Аль-Къуддус Исмаилов
Жаксы шаштараз ! Акжол бауырымыз Оз мамандыгынын шеберы.Работает на совесть, Советую всем
Айдана Акбердиева
Өте нашар клиентке деген отношениелері. Клиентті мүлдем сыйламайды(((
GA
Gulshash Almaken
Мен жасатып жүрмін , макияжды өте күшті жасайды , керемет!!
ТТ
Турымбек Турсынбек
Ақжол өз ісінің маманы, өте керемет мейірімді мастер екен, шашымды алып массажын жасап, сақалымды бәрін алып берді сұрамасамда, Алла разы болсын
SA
Samsung A13
Акжол деген Бала жаксы Алат екен Ерлердің Шашын Балдарымның Бәрінің Шашын соған Алдырам 5 баламның Мыхты Мастер Рахмет Ақжол 👍👍👍
НН
Ник Ник
Акжол деген мастер унады шаш алганы,асыкпай отдуши алады екен,озиме оте унады.Супер вообщем!!!
Самгар Куанышбек
Өте керемет мастерлар, өз ісінің шебері, Ақжол братан от души
Balgynbai kundaulet
Шаш алуға барсандар Ақжол деген балага алдырындар күшті алады.
Мурат Бекимбетов
Акжол деген бала бар жаксы алады адам мен жаксы соилеседы🫡✊️
Жания )
Кымбат татеге коп рахмет) сделала Кератин у нее, когда то делала сложный бары унады. Тагы барлык условия ыстеп отырады клиентке что очень приятно💕 Айгерым татеге татуировка ыстетуге келгем олда катты унады. Озым бырыншы рез ыстетуем. Сосын тагы келып екыншфысын ыстеттым. Не так уж болезненно как я думала и бары ойдагыдай болды,тоже клиенттын калаулаоын орындап конылыме карап барлык условия ыстеп оттырды🥹💞 Маникюр, Педикюр делаю чисто у Акмарал тате сол кысы гана колымды жатка быледы, озынын колындай сезып барын кушты кылып ыстеп береды. Баска салондар также не могут сделать💖
BB
Bunyod Bohodirov
Акжол все хорошо работает отлично 👍
Sholpan 93
Бесконечная очередь
КБ
Куаныш Байжанов
Ақжол шашты өте керемет алады ! Ақжол Мастер👍
🖌📝
🖌️🖌️🖌️ 📝📝📝
Ақжол шашты жақсы алады екен
Жасұлан
Шаш алуға барсандар ана шашы сары апаиға алдырмандар құлағымды қанатып шашымды ит қылды
СЖ
Сайлаухан Жұмаш
Ақжол керемет шашты жақсы Алады екен
Нурба Султан
Ақжол ға рахмет👍
ДХ
Дияр Хасанов
Акжол мастер своего дела!