Баня на дровах
Azo Azo
Отличная баня Хожу 2 раза в неделю
ТМ
Турсынбай Мамбетуллаев
Vip кабина отте таза кен конактарымды откен кузде алып барганмын риза болып шыкты
DD
Dos Dos
Күшті
Т
Темирлан
Баня отличная. Пар отличный всем рекомендую в эту баню сходить.
Tal Dik
Уақытқа жазылған едік, бірақ қабылдамады. АДМИНИСТРАТОР біздің уақытымызды өзі алып, кейін "мен емес" деп жалтарды. Төмен деңгейлі қызмет, мүлде ұнамады!
Бота Талғатбекқызы
Баня супер,спасибо персоналу,все так чисто и уютно☺, всем рекомендую👍
DM
Dastan Muratbai
Таза компаниямен демалатын жер екен!!! Тыныш, тазалыгы мыкты. Разливной пиво, шашлык, бари бар. Багасы да кымбат емес. Керемет!!!
Аслан Дорохов
Прекрасное место, воздух приятный. Провели мальчишник на ура!
КЖ
Курманай Жарасбаев
Оте керемет монша,пары бари адеми
AБ
Aйткул Баржақсиева
Өте керемет монша,пары ағаштан болғандықтан жақсы терлеп адам болып қаласың, тап-таза іші,канализация исі шықпайды екен..қысқасы жиі келуге тұрарлық..кеңес берем
Айымжан Курманай
Баня оте керемет асиресе пары сыртта кишигирим бассейн бар Ен бастысы таза. Келуге кенес беремин
Ербол
Всем привет, шикарное место для проведения банного вечера! Очень красивая обстановка, шикарный пар! Очень чисто, уютно! Минуты не считает, спасибо админу Айым! Я нашел свою баню)))! Всем советую!
Makosya Omarova
Өте жақсы баня, жақсы демалып қайттық қыздармен,тазалықты айта алмаймын енді тағыда барамыз🔥❤
SS
Syrym Syrym
Оте Жаксы Баня
Асия Адилова
Баня просто огонь👍
Асет Алтынбеков
Баня, ужас в бассейне вода грязная
КА
Камила Алтынбекова
Отличная баня👍🏻 Все чисто,персонал вежливый. Атмосфера приятная🥰.Придем еще🤗 Нам понравилась👍🏻👍🏻👍🏻
Жаксылык Егембердиев
Керемет монша,таза,ыңғайлы,жақсы.
UI
Uabbsbb Islambekkovna
Кушти баня алдында демалып кеткенбиз биринши очередь ишинин тазалыгы унады , пар енди отдельный тема керемет соз жок честный отзыв 👍 Рахмет коп коп ! Далада бассейнге тусип парилкадан кейн Жаксы демалыс болды енди постоянно келтин боламыз
Иван Костенко
Батя то что надо 🔥🔥🔥👍
Карим Кызылов
Баня огонь 🔥 спасибо за сервис очень все понравилось на высшем уровне молодцы так держать скоро ещё приедем 👍🏻👍🏻👍🏻
Обооо сумдык Баллармен отырып демалганга кушти жер енд Оте жаксы жасалган Очень хороший место понравился Спасибо за баню
ZE
Zharkinbek E
зор жер екін балдармен отырып ішіп жеп демалып қайттық опшим отті маған 8/10
Даурен Бейсенбаев
Күшті демалып қайттық әдемі отырыс болды 👍🏻👍🏻👍🏻
ТС
Темирлан Сулейменов
Хорошая баня. Всем рекомендую. Уютно и просторно. Чистно и опрятно.
Сергей Прасолов
Вы телефон себе в одно место засунули Сколько можно звонить? Сервис просто 0