Жібек Ана
Кафе
Оразалы Айша
Қымыз зор, халяль,іші өте таза,арзан
Сауле Жапарова
Кымыз супер
ASM AVE
Шашлыктары бузылды , ашылганда дамди болатын,
ББ
Бахытгуль Баймешова
Лағман тесто не свежее. Не советую…шашлык не до жаренный с кровью был окорачка даже🤦🏼♀️
Абзал Тулебаев
Салем! Кымыздары керемет, шашлыктары советский вкус мощный. Жаксы ышып жеп, демалып кайттык. Рахмет!
Нурбек Мукашев
Тағамдары өте жаксы. Жұмыс уақыттары өте ыңғайлы.
Симок Алпысбай
Тамақтары дәмді обслуживание күшті бота тәте ваше супер өте мейрімді сыпайы екен маған ұнады
Ekonzyyy 🔥
Шашлык бұрынғыдай емес өте сухой,бұрын жақсы еді казыр дәмсіз грибы алғанмын күйіп кеткен сухой дәмсіз
Guldana Urazova
Кушті
Шынгыс Адильхан
Лейла деген қыз Жақсы қызмет аткарады екен 👍👍
Асель❤
Жанындагы бутиктегы пицца кадымгыдей куштыыыы барындааар
БM
Баян Muratbaeva
Отбасымызбен барып тамактынып кайттык тамақтаныңыз дәмді қымыздарыңыз супер офисанттары да кушты обслуживание жасайды екен Алла разы болсын сыздерге офисанк Ботаға рахмет 🥰🤩
Дана Эргалиева
Ужасное кафе! Руководство вообще не уважает своих работников, относятся к людям как к рабам. Всё ради денег, никакого уважения, никакой человечности. Никому не советую туда ни работать, ни заходить!
ЖК
Жанат Курманбаев
Жібек Ана кафесі баска тапсырыс беріліп еді Акелген бастын бездері алынбаган салгырттық пен қараған Аспазшыға не айтуга болад екен
СЖ
Сандуғаш Жұмабекқызы
Жібек ана ұжымына рақмет тамақтары шашлыктері дәмді, даяшылар,кухня күшті кассашы қыз молодец!! Жолыңыз болсын деп шығарып салады рақмет Алла разы болсын сәттілік жанұямызбен үнемі барып тамақтанамыз! ♡♡
✨A S E L Y A ✨
кухня вкусная, но обслуживание не понравилось, сидели и ждали пока девочки подойдут, когда просили принять заказ у нас, девочки отказывали, сказав что подойдет другая. + мохито было теплым
К К
Заказывали 12 порций еды — все без исключения оказались ужасного качества! Еда невкусная и совершенно не соответствует ожиданиям. Очень разочарованы! Просим руководство обратить внимание и принять меры, иначе клиентов вы просто теряете.
Almatik Saken
…
Мәке Албан
Тамақтары под оригинал... Таза жасалмайды. Көшірмесі
Алмаз Бек
Мошь кымыз, советую, бүгін екінші күн болды келгеніме, әйтпесе Алматы тұрам арнайлап келдім осы жерге
НА
Несибели Артыкбаева
Тағамдары өте дәмді, қызмет көрсетуі керемет
КА
Камила Айтбаева
Жақсы кафе. Тамақтары дәмді👍
Мухит Карашов
Керемет, өте ұнады. Отбасымен келгенге таптырмас орын. Ең бастысы халал.
Nei Satbaeva
Жаман да емес жақсы да емес)
Arlen .
керемет заведение 👍🏾👍🏾 Молдир офф молодец , жаксы екен
ZZ
Zhan Zhapar
Кымыз заказной не такой, как раньше. Уже спирт добавляют.
l
lyazzat
Өте дәмді шашлык.
АЖ
Акжаркын Жаксылыкова
😍😍😍😍
Темирлан Мухамеджан
Ең ураган қымыз осы жерде. Постоянно келеміз 😉 Кассирша Арайлым Улпан өте сыпайы! Рахмет
玉朱
玉印 朱
Отличное место, очень нравится
Арайлым Нургабылова
Жібек ана керемет кафе! Тамақтары да дәмді! Ішіндегі даяшы қыздарға рахмет! Өте сыпайы, өз жұмыстарына тыңғылықты қыздар екен! Алла разы болсын! Екінші рет бардық. Риза болып қайттық!
Didar Bakyt
AE
Aruzhan Eskermes
Гуйру лагман заказ бердик собой неге подливты тестомен косып бергенсиздер уйге келгенше тестосы езыылып кеткен собой болган сон тестос болек подлив болек болу кереккой!🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Арман Кайырды
Кымыз алмандар! Бурын норм еды! Казыр алдайды страшно! Туфта кымыз кымбат сатады! Ишкизип корсетеди баскасын, баска Турин салып береди! Конилим калды!
🦧 🦍
Кымызы бөлек екен и а Кәдөмскөй)
Мm
Өте дәмді шашлыктер. Маринад ерекше екен Аллаға шүкір
Rauazh Bazarbaev
👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
Диана Кереева
Почему не делается отмена при ошибке на заказ еды? Почему я не могу как и везде просто поменять заказ, почему я должна покупать то что я не хочу , это что такое вообще ? Я бьяснила сказала сделайте отмену поменяйте заказ мне сказали нет, я объясняю что я ошиблась, это видетели не их проблема, нормально по вашему ?
ЕИ
Ермек Избаев
Шашлык и кумыз
Алаяктар. Жоламая койындар. Алдап сатады
🤍 Amina
Өте дәмді бірақ донер сатқанда өте күшті болатын еді бірақ всегда барған сайын гуру лағман аламын өте дәмді және тапшан бар сол шете отырғанды жақсы көремін барлық семиямызбен барғанда 50.000кетті