Ақдән
3.7
3.7
КО
Көркемай Оңалбаева
Мне понравилась и еда и обслуживание. Кухня китайская приспособлена под наш вкус,очень вкусная
Сырым Жаксылыков
Лағмандары өте дәмді маған ұнады порциялары үлкен. Келіңіздер өкінбейсіздер нағыз қытай лағманын жегілеріңіз келсе Ақдән кафесінен табасыздар джусайру лағман 💣💣💣💣
Orken Nurkanat
Қызмет көрсету сапасы өте нашар тазалык жох келып тамақ ышуге кеңес бермейм
Aikyn Tileuzhan
Қызмет көрсету өте нашар, тамақ ішіп отсақ біресе сыпырып біресе пол жуып еще аяғымызды көтеріп отыруымыз керек. Салфетка, сабой ыдысты 1045 рет сұрап әрең алдық. Офицанттардың өздері білмейді не істеп жүргенін🙃
Love life
Қытаймен қазақ қатар келсе бірінші қытайларға қызмет көрсетеді екен тазалық сервис 0
ТҚ
Тоти Қапар
Тазалық жоқ! Тамақтары дәмсіз, майлы! Кеңес береймін
Aktilek Sairanbek
Мантыда ет жоқ,ақдәнда бет жоқ 真他妈的不要脸 кішкене ұялу керекқой
BO
Bazar Omarov
Отстой заказ принять это проблема большая !!! С подданнымы поднебесной стелятся бегают ...жесть Не советую !!!
Уасина Кап
Өтте дәмді тамақтары
A A
Обслуживание кушті. Тамақтары өте дәмді, тез дайындыйды екен. Бізге ұнады. Рахмет!
Султан Жумаханов
Попросил сделать острый Лагман сделали прям как я просил
Molya Kabdenoova
Біріншіден сервис 0 обслуживание 0 столында бәрі курап тұр ештеңесі жок не лазджан не прибор не салфеткасы жок .екіншіден тамақты 30сағат кутіп еще оның не тұзы не томаты жок аппақ лағман акеп берді официанттарга аитсан бетинен алып тур кишкене конакжай болуды уйрету керек оздерыне халык ушын ашып солардын акшаларына нан жеп отырганнан кейын кызмет корсету сапасын жаксарту керек ! Тамак ишип отырмыз и пол жуып жур хлордын исын сасытып гостька деген курмет 0 келып керек емес ужас просто👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
nurtlek eshat
Күшті
Егор Цой
Ставлю 3 звёзды потому что сервис оставляет желать лучшего. Единственная отличная официантка это Шұғынық... Приняла заказ, обслужила по высшему разряду. Еда тоже понравилось, но то что заказ по одному блюду несли, это неправильно. То есть по вашему один должен есть а другой должен смотреть как он ест? В целом хорошее заведение, но мне как приезжему из другого города повару-менеджеру понравилось очень мало...
DY
DARMEN YERKIN
Тамағы жақсы ,бырақ ешқандай тазалық сервис деген атымен жоқ аадм деген ақша тапқалы отрыған соң кім келседе кішпейіл болған дұрыс ,өте өр көаірек келсек сөзіңді көзіне де ілмейді,сендер кімсіңдер қадық үшін аштыңдар ма сыпайы кішпейіл болыңдар
Сергей Михайлов
Тамақтың бәрі керемет, сервисінің бәрі ұнады .
Айбол Даулеткелди
Еда хорошая но место не очень
Лаззат Ашимова
Ужасное заведение! Заказала лагман и только его, но даже этого не смогли принести. Ждала целый час — безрезультатно. При этом те, кто пришли после меня, спокойно поели и ушли. Обслуживание на нуле, персонал невнимательный.
Қайнар Серік
太贵了
Айбике Курманали
Алпамыс кафесінің тамақтары сапасы нашар болды бүгінгі,тұзсыз тамақ әкелді,чеснок шикі,исі мүңкіп тұр.Дәмі жоқ тамақ,жауапкершіліксіз қарағаны көрініп тұр.
T-
Tatti - Kazakh Food
Алпамыс кафе . ЦОМЯН ГУЙРУ В 👍
EH
Ersin Huan
Тамақтың дәмі өте нәшәр мен лағыман заказеттім еттері туралмаған алақандай алақандай болып тур
BK
Balzhan Kydyraliyeva
Келмендер. Тамагы оте нашар. Аз салады. Окынып каласындар
Айдын Байжұмаова
Тамақтар дәмді айтар жоқ
Ниет Казбеков
Қуырылған мантыға тапсырыс беріп керек емес! Ішінде еті жоқ. Еттің орнына пиязбен майды қосқан оның өзі аз+қара бұрышты аямай қосыпты. Тек яғни түсінгенім халықтың талғамымен санаспайды екен... Қара бұрышты қосатын және қоспайтын адамдар бар! Дегенімен өкініп қалдым. Асқазанды тесіп жібере жаздады ғыжылдатып. (Заказывал себе жаренную манты, Вовще не стоит кушать эту манты. Внутри мясо категорический нету можно сказать, Одни жиры, лук и черный перец молотый. Очень сожалею что заказывал манты, конкретно замучаться несколько часов от изжоги. А на счёт других блюд не знаю. Может быт кому то понравился наверно? Но понял одну вещ, работники или хозяин заведении не считается с клиентами по этому очень много лук и черный перец молотый. Видимо у них есть плантация, чтобы сажать лук и перец?)
УТ
Улар Толеухан
Тамак дамди но обслужование билмейм енди айта алмайм минус -10
Сания Қабілет
Қызымет көрсетуі өте жаман Бір нарсе сурасаң беттіңе шарық ете қалады Тамвқ өте жаман
Молдир Советова
Обслуживание ужасное! В 22.30 во время того, как мы сидели и кушали семьей, хозяин посередине ВЫКЛЮЧИЛ СВЕТ и ушел. Мы сидели без света, на что хозяева ничего не сделали, могли хотя бы изначально предупредить что у них все равно на гостей! Еда безвкусная, более того, нашла волос на своей тарелке, но не стала говорить, чтобы не испортить всем настроение, и пожалела, надо было потребовать возврат или отмену. Еда сухая, одна тарелка вообще ужасно соленая. Чай не заваренный. НИКОМУ НЕ СОВЕТУЮ, никогда больше не придем, туда где нас не уважают как гостей оставляя без света, еда не вкусная!!!
Ербол Аскарбеков
Тамақтың түр-түрі бар, дәмді. Пигоди(мәнті) ұнады.
ӘӘ
Әлихан Әлібек