Juldyzdar Academiasy
Детский центр развития
ZS
Zhanar Sh
Ходим в этот центр по УАУА на робототехнику. Удобное расположение и есть вечерние занятия. Учителя называем Робот агай, самый добрый и самый лучший! Уже видим хорошие результаты и потихоньку переходим на программирование и это меня очень радует. Благодарю всех за вклад в развитие моей доченьки
SA
Shyryn Abduhozhaeva
Жұлдыздар Академиясына мың алғыс! Немерем 2 жастан бастап развивашкаға алғаш Мадина апайына,содан соң Жамиля апайға барды. Екі апайымызга да қуана -қуана баратын. Администратор да кішіпейіл, коллектив те жақсы. Рақмет сіздерге! Еңбектеріңіз жемісті болсын!
ДТ
Дарья Т
Отличный развивающий центр. Все педагоги очень ответственно подходят к занятиям. В группах где учатся школьники идет контроль посещаемости каждого ученика. Если ребенок по объективной причине пропустил занятие предлагают отработку. Администрация всегда приветливая и действительно помогает в решении вопросов.
Гульжана Утегенова
Жұлдыз академиясында логопед Мадина Бекежановнаға алғысым шексіз!! Менің ұлымда жаксы нәтижелер көп болды! ЗПР диагноз ұлда сөздері көбейіп, дұрыс айтпай жүрген сөздерін анық айтып бастады, еңбегіңіз жана берсін! Ресепшн ханымға да үлкен рахмет! Әрқашан күліп қарсы алады, балаларға мейірімді және жауапкершілігі мол!!🫶🏻🫶🏻💐💐
Анна Ельсукова
Добрый вечер) огромное вам спасибо, за вашу работу! три крутых дня! Тимоша очень доволен😁Потрясающие каникулы вместе с вашей Академией😁процветания вам 🥰
АЖ
Айдана Жуманова
Өте білікті орталық. Ұстаздары Панар апайға Динара апайға көп көп рахмет 5 жастағы қызым оқып жазып үйренді.
Asel Alzan
МАД тобының ұстазы Динара апайымызға мың алғыс Қызыма жақсы білім берім мектепке дайындап бергеніне
Акберен Атабай
Керемет!
Елена Байжанова
Орталық жақсы 2 жылдан асты келіп жүрміз. Робототехника ағайы Азат өте сабырлы әр баланың жеке қабілеттеріне қарай тіл табысып үйретеді. Ағылшын тілі, сурет, логопед ұстаздары да жақсы білім беруде.Баламнын жетістіктері де жақсы
Galiya Sarsenova
Центр маленький и уютный. Детей не так много и воздух проветривается. Это чувствуется сразу же, так как везде открыты двери и окна. Преподаватель по рисования молодая, но по отзывам профи. Ее дети выигрывают места на конкурсах.
от себя хочу посоветовать мамочкам Гиперактивных и не усидчивых деток Вам нужно именно сюда на РОБОТОТЕХНИКУ и именно к этому учителю✊ Сынок ради двух занятий в неделю готов был делать все домашние задания чтоб разрешали только туда ходить.Жалко чтоб нам приходится уезжать в другой город а так бы вообще не пропускали
Bekarys Rahymberdy
Как тут приятно учится.Хожу на английский.Асем Смагуловна добрая и отличная учительница.Объясняет урок понятно.Столы обновились,похожи на флаг Великобритании.Класс отличный и конфортный,свет есть. Стаканы мало для детей,грязные стаканы.Лучше дайте детям бутылки с водой или напиток.Уборная маленькая и грязная.Всего лишь один унитаз и раковина без холодной водой.
ГН
Гульшат Нурмагамбетова
Динара Нұрмаханқызына алғысым шексіз, 4 айдын ішінде баламыз көп нәрсені үйренді: әріп танып, буындап оқи бастады, санауды меңгеріп, жаңа достар тапты. Сыныпта әрдайым жылы, мейірімді атмосфера бар. Тақпақ жаттатып көркем сөз конкурсына қатыстырып 1 орын алды баламыз , Еңбегіңіз жана берсін Апай💐
Aля 🕸️
Почему с 07:00 начинаете шумит? Тут же написано что работаете с 10. Спать просто невозможно
А К
Спасибо центру, очень приветливый персонал и все учителя 🥰 Занимались у Кудайбердиевой Мадины Бекежановной, поставила все звуки и буквы, дочке очень нравилось заниматься с ней, всегда с удовольствием шла🥰💕
АО
Аяна Онталап
Кызым мине 3 жыл болды осы орталыкка барады алыс турсамды Бекмурат агай мен. Асыл апай ушин барамыз. Рахмет сиздерге Саялы коптеген жетистиктерге бас жулдели опындарды иленип келеди. Кызымнан болашакта. Бекмурат агайымен. Асыл апайы сыякты болса екен деп тилеимин. Алгысым шексиз. Бекмурат агай. ❤️❤️❤️❤️
Мако Сериковна
Ұлым мектепке даярлық тобына барады, Динара апайымыздың арқасында оқуға деген қызығушылығы артып, жақсы оқып жатырымыз.
GS
Gulzhan Shakerova
Динара Нурмаханқызына алғысымыз шексіз қызым жаксы окып жатыр Айша еш өкінбеймін
ЖЖ
Жанайым Жанакбай
Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу и особенно замечательному преподавателю, Мадине! Мой ребенок с огромным удовольствием ходил на занятия, каждый раз с нетерпением ждал следующей встречи. Мадина – невероятно отзывчивый и чуткий педагог, который с любовью и вниманием относится к каждому ребенку. Также хочется отметить весь персонал – здесь действительно чувствуется атмосфера заботы, тепла и искренней любви к детям. Спасибо вам за ваш труд, терпение и доброту! Нам было очень приятно быть частью вашей дружной семьи!
7 марта 2025, официальный ответ
Жанайым, большое спасибо за такой приятный отзыв. Успехов вам!❤️🌹
ZT
Zamira Torebaeva
Развивашка 3+ тобының мұгалімі Мадина Бауыржанқызына және логопед Мадина Бекежанқызына баламыздың дамуына үлес қосып жатқаны үшін алғыс айтамыз, жұмыстарыңыз алға өрлей берсін, балаларыңызды ойланбай әкелуге кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻
7 марта 2025, официальный ответ
Zamira, сәлеметсіз бе, кері байланысыңыз үшін көп рахмет!❤️
Айгерим Сакеновна
Студия танцев все супер! Отдельная благодарность Бекмурату. Мастер своего дела! Раскрывает весь потенциал детей и к каждому ребёнку свой подход! Отзывчивый и наш любимый☺️
Samal Kozhabayeva
Ходим на гимнастику и танцы 👯 хареограф Бекмурат 👍
20 февраля 2025, официальный ответ
Samal, здравствуйте, благодарим 💛 Очень приятно 😁
Самара Аринова
Рекомендую академию, доча ходит все нравится, подтянулась по учебу! Хотим так же дальше поити на другие секций!
20 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое, что выбрали нас! Всегда рады помочь 🤝
GF
Gulnara Faizullina
Асель апайымыз по английскому языку оте биликти маман кызым бир ай болмай сабагы жаксарды Рахмет коп🙏😍
Айша Туганбай
Динара апай Күшті үйретеді! Домбыра сабағы да ұнайды😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻
Talgat Utegenov
Динара апайга алгысымыз шексиз, кызымнын жазуы жаксарып сабакка деген талпынысы мен кызыгушылыгы артты! Биликти маман, балалармен тез тил табыса алады 😍👍
ЛК
Лейла Кенес
Динара апай өте кушті балам қуанып барады сабақа сабақы көтеріліп 4-5 ге оқиыйды қызым
AN
Aika Nur
Динара Нұрмаханқызы❤️
Айша Каримова
Рекомендую подготовительные курсы к школе 👍🏻 Сын ходит с удовольствием , Мадина Бауыржановна прекрасный учитель.
MU
Myrzat Uakap
Логопед Мадина апайға бардық диагностикаға ұнады өз ісінің маманы екен жақсы нәтиже болады деп ұміттенемін алдыда
КМ
Коркем Мухаева
Жұлдыздар Академиясына үлкен алғыс айтамын. Осы жерде жүргенімізге 1 жылдан асты. Развивашка 4+ Мадина Бауыржанқызы, мектепке даярлық тобы Панар апай өз ісінің мамандары. Балам апайларын жақсы көреді. Сабаққа қуанып барады.
Ai bek
Мы здесь ходим к логопеду - Мадина Бауыржановне. Очень грамотный и внимательный специалист. Знает подход к ребенку. У нас заметно улучшилось произношение. Дочке звук Р поставила очень быстро ( у нее был горловой Р). Мы очень довольны проделанной работе.
AE
Asya Eralieva
Логопед Мадинай апай жане гимнастикадан Бекмурат агайга алгысым шексиз!кызыма дурыс подход таба билетин!корсеткиши де жаксы, мен ризамын !
НЖ
Нургуль Жаппарова
Логопедке қызым барған, Мадина апай өз ісінің маманы. Балалармен өте жақсы тіл табысады, біліміде жақсы. Қызым 7 айда жақсы сөйлеп шықты. Логопед іздесеңіздер Жұлдыздар академиясындағы Мадина апайға баруларыңызға кеңес беремін.
ТБ
Таншолпан Берикова
Алдиярдың анасымын осы жерге развивашкага барамыз. Күнде асыга кутеді. Қуанып барады. Бұдан алдын қанша жерге апардым ұнатпаган. Апайының атын білмейді екенмін🙈 Развивашка апайы сізге улкен рақмет. Баламның қызығушылығын ашқаныңызға. Ата ана ретінде шынайы отзыв.
Согдиана Мухитова
Доброго времени суток! Хороший центр по подготовке детей, очень нравятся преподаватели, особенно методика Мадины Бауыржановны, профессиональных успехов вам и процветания! Можете смело отдавать своих детей туда!🔥
A0
Aliyyya 09
Ходим на «Правописание», дочка ходит с удовольствием, хороший центр.
Алия! Спасибо вам большое, что выбираете нас 🤗 Нам очень приятно.🌹
Botagoz Karsakpayeva
Қайырлы күн💐💐💐! Динара Нұрмаханқызы сізге үлкен алғысымды білдіремін🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘🌹🌹🌹!!! Біздің балапандарға озық білім беріп, әрқайсысының бойына ең асыл қасиеттерді сіңіруге тырыстыңыз. Еңбектеріңіз еленіп, шәкірттеріңіз биік шыңдардан көріне берсін! Сізге зор денсаулық, қажымас қайрат, отбасыңызға бақ-береке тілеймін💐🌹💐😘😘😘!!! Жұлдыздар Академиясы ғылым, білім жолында табысты болыңыздар! МАД тобы, Динара апай❤️❤️❤️, оқушыңыз Арланнан 💐💐💐😘😘😘
2 октября 2024, официальный ответ
Ботагөз ханым, жылы сөздеріңіз үшін көп рахмет!🌹 Арлан оқушының алды болып, бәрімізді қуанта берсін…
Абдибекова Дильнара
Ходим уже месяц в этот центр,очень нравится подход предподавателя Мадины Бауыржановны. Дочка ходит с удовольствием,выходит оттуда заряженная.
Здравствуйте, Дильнар! Большое спасибо за доверие 😌 Всегда рады вас видеть!🌹
Сауле Шопанбек
Бізге бұл оқу орталығы қатты ұнайды. Қызым развивашка 4+ ке барып жүр, Мадина апайына мың алғыс. Көмегі көп тиді, қызым толыққанды сөйлемдермен сөйлей бастады. Әр сабақтан кейін керемет әсермен келеді. Зейіні артып, тәртібі де түзелді.
IV
Indira Vointse
Моя доча ходит в эту академию с самого открытия. Большое спасибо преподавателю «Развивашки» Мадине. Доча ходит с большим удовольствием. Также ходит на гимнастику+танцы, преподаватели очень добрые и уделяют много времени и внимания каждому ребенку!
DK
Dana Kalmurzayeva
Динара апайымыз, жалпы орталық керемет🔥🔥🔥🔥
Айна Серденова
Менің қызым 3 ай жазда развивашка 3+ барды. Қызыма қатты ұнады, апайы өте керемет. Осы развивашканың көмегімен қызым жақсы сөйлей бастады, садикке де адаптациясы жақсы өтті. Әлі күнге дейін апайын сұрап барғысы келіп тұрады! Мадина Бауыржанқызына үлкен алғысымызды білдіреміз! ❤️❤️❤️
SI
Saule Ismailova
Мы ходим в развивашку 3+ моя доча очень капризная и всегда плачет в других развивашках, но тут мои ребенок останется с большим удовольствием, выполняет все задания которые там дают, преподаватель нашел к ней подход за что огромное спасибо.
Назерке Қабдуали
Жұлдыздар академиясына үлкен алғысымызды білдіреміз. Ұлым Абылай бір жылдан аса барып жүр. Өте ұнайды, ұстаздар қауімі де, администратордал да жақсы. Жеке алғысымызды Мадина Бауыржанқызына білдіремін, на развивашку прям с желанием ходил, и многому научился.
А👀
Асемка 👀
Жұлдыздар академиясы орталығына улкен алғысымды білдіремін! Менің ұлым Ғани развивашкаға келеді бір жылдан аса уақыт болды апайымыз Мадина Бауыржанқызы балаларға жақсы көңіл бөледі, әр сабағын маңызды ,көңілді, қызығушылықпен өткізеді, балам әр сабағын жібермеуге, асыға күтеді,өте жақсы көңіл күймен барып келеді. сіздерге творчестволық табыс , еңбектеріңіз жана берсін дегім келеді!!!Көркейіп, өсе беріңіздер !!!!!
Марат Инкар
Қызым 1 ай болды ағылшын тіліне барып жур.Қызыма ұнайды.Результат бар.1 айдың ішінде пикник,ярмарка болды.Носительмен сабағы қызықты өтеді екен.Ойын түрінде.Апайы да жақсы.Балалардың қызығушылығын оятып жұмыс жасайды екен.Ағылшын тілі апайына рахмет💐
Madina Syanymka
Ходим на развивашку и к логопеду. Есть результаты, к чему мы очень рады👍🏻
5 августа 2024, официальный ответ
Здравствуйте, 🌺Спасибо большое за отзыв и оценку 🤗 Ждем вас в гости снова и снова!
Aliya Abdymomynova
Моя дочка ходит на курсы английского, сын на вокал! Моим детям очень нравится и ходят с удовольствием! Спасибо преподавателям! 👍
12 июля 2024, официальный ответ
Добрый вечер, Aliya! Спасибо большое, что уделили время и написали отзыв ❤ Рады сотрудничеству 😉
SK
Symbat Kuanyshkyzy
Жұлдыздар академиясында өте білікті жоғары білімді мамандар қызмет жасайды менің ұлым мен қызым каратэ шахматқа қатысады балаларым жарыстарға қатысып жүлделі орындар алуда мұғалімдеріне алғысым шексіз ұжымға мың алғыс Жұлдыздар академиясында каратэ ,таэквондо логопед ,мектеп алды даярлық тобы,развивашка робототехника , домбыра , вокал, танцы, шахмат көптеген үйірмелер балаларыңызды беріңіздер наурызбай ауданындағы нөмер 1 центр