Qazaq.shapany
Магазин национальной одежды
Aidana Danebekova
Очень понравилось обслуживание Азамат, очень вежливый, позитивный и терпеливый. Помог с выбором и даже показал шапан на себе, чтобы было лучше понятно, как он смотрится. Качество отличное, осталась очень довольна покупкой. Спасибо за сервис 🥰
Санжар Әлімжан
осындай керемет бомбер алдым көп көп рақмет , ризамын😍🔥
Dilyara Sattarkhan
Өтеее керемеееет шапандар маған қатты ұнады сөзім жоқ 😍😍😍😍😍
EN
Erkezhan Nurkalieva
Өте керемет шапандар өте сапалы, маған өте қатты ұнады😍😍😍😍😍😍
5 посещений
🤍 🤍
Очень вежливые персоналы, все показали объяснили, работа очень прекрасная, командная работа присутствует, очень улыбчивые добрые ребята,4шапана выбрала и в подарок рядом тақия положили, подняли настроение, и скидка есть, упаковка, подарочный пакет все есть, СОВЕТУЮ ЭТОТ МАГАЗИН, достойны своих ЦЕН !!! ❤️❤️
NB
Nurzhigit Baizhuma
Отличный магазин! Заказывал здесь чапан — качество ткани и пошива на высшем уровне. Орнаменты красивые, всё выполнено с большим вкусом и уважением к традициям. Сидит идеально, очень удобный и при этом стильный. Обслуживание тоже на высоте: помогли с выбором размера, доставка быстрая. Рекомендую всем, кто ценит казахские традиции и хочет выглядеть достойно! 👌🇰🇿
Make Sheih
Қазақ шапан» дүкені өте ұнады. Шапандардың сапасы жоғары, тігілгені әдемі, ұлттық өрнектері көз тартады. Қызметкерлері сыпайы, өз ісін жақсы біледі. Баршаға ұсынамын!
Yerassyl Kazutoraaa
Что понравилось больше всего, отношение ко мне, нужно подчеркнуть, что у них хорошая клиентоориентированность. Большую благодарность хочу выразить Азамат ага
Mekellay Bakdaulet
Мен осы компанияның негізін қалаушымын. Біз сапа, адалдық және клиентке деген құрмет принципімен жұмыс істейміз. Қорықпай келіп, тапсырыс берсеңіздер болады – сіздерді қуана қарсы аламыз.❤️
9 посещений
Issabek Toibekov
Огромное спасибо Ерболу за ответственность и помощь при выборе! Качество топ, еще придем обязательно)
Aldik 🤍
Жоғары сервис и сапалы шапандар. Дүкен таза, таңдауы көп. Кеңес берген консультанттар өз ісін жақсы біледі. Шапан тойға да, ресми шараға да жарасады.🔥🥰🥰
Е:
Еділ :)
Qazaq shapany өте керемет бренд, баяғыда шапан деген зат сандықтың түбінде жататын ешкім де кимейтін зат еді, ал қазір шүкір күнделікті өмірде тіпті шет елде де ұялмай киіп жүретін шапандар бар осы дүкенде❤️🫂
Талгат Жолшиев
Өте керемет шапан сапасыда жоғарғы деңгейде. Көңілден шықты. Тігінші дизайнерге алғысымды білдірімін. Көп рахмет
Serikbay Kulymbet
Балдармен АҚШта,қазахи нақышта жүрген шапанды осы жерден алған болатынбыз! Топ
ЗМ
Зауре Махамова
Ужасный магазин, обслуживание ужасное Забронировала и отправила предоплату, но они продали мой товар, безотвественные менеджеры и продавцы, сказали что отложили, но взяли и продали, куда смотрит начальстао,я им сама позвонила и написала, а так им всеровно безответственные
Mirat Kairatuly
Алима деген қызға киімді таңдауға көмектескені үшін рахмет
zhansaya 🧘🏻♀️
Бомбер алған едім, качество енді керемет, 5 жұлдыздың өзі аздық етіп тұр😍😍😍🫶🏻
ДТ
Данияр Туралы
Қазақ шапанына тапсырыс бердік жаңа жылға Менеджерлері жақсы сервис көрсетті товарлары матасы сапасы күшті өте ұнады қыздар молодцы рахмет көп көп👍
Tolganay Alshyn
Qazaq Shapany-дан шапан алған соң отзыв жазбай кету мүмкін емес екен. Күтпеген жерден өте сапалы болып шықты: матасы қолмен ұстасаң білінеді, формасын жақсы сақтайды. Киіп көргенде ауыр да емес, қонымы жақсы болды. Байланысқа шыққандары да тез, бәрін анық айтып отырды. Жеткізу жағы да ойдағыдай — кешікпей, таза күйінде жетті. Жалпы, “алдым да, ұмытып кеттім” деген дүкендердің бірі емес❤️
Аида Колан
Шапандары ерекше екен ата анамызға алдық туған туыстар барлығы қай дүкен деп сұрауда қызмет көрсеткен қыз ұлдарда тамаша
aisulu yessbosinova
Очень понравился магазин «Қазақ шапан»! Большой выбор качественных шапанов, красивые национальные орнаменты и аккуратный пошив. Персонал вежливый и помог подобрать подходящий вариант. Рекомендую всем, кто ценит казахские традиции!
Наурызбек Шияпов
Өте күшті шапандар адемі үйлесімді жастарга варианттар көп 🥳🥳🥳🥳🥳
Азамат Айталиев
Жұбайымызбен 2-шапан алдық және сапасына таң қалдық😱😍 Өте күшті өте керемет Диана деген менеджер қыз молодец өте керемет обслуживаниесі🙌
Шыңғыс Бахытбай
Аида деген менеджерге 10/100 деген баға береміз, молодец үлкен рахмет, клиенттермен жақсы жұмыс жасайды👍👍👍🔥🔥🔥
ad
adilet dogdyrbay
Бір шапан сатып алдық!
Өнер Көреген
Керемет сервис жане керемет шапандар
Bekarys Koke
Шопандар өте сапалы ұнады 🔥🔥👓
7 посещений
Кайсар Мекелаев
Сервис👍Бағасы да обслуживания да қол жетімді
УБ
Улжан Баймуханова
бжмю с дцдааддададаауца бпд;’қхвщ ььсьь
Saltanat Tursinbaeva
Қазақ шапанына рахет өзіме қатты ұнады жұмыстарыңыз алға өрлейберсін.Жансая менеджерге жеке алғысымды айтамын таңдауға көпектескен.
AT
Alimjan Temirov
Ассалаумағалейкум. Сервис топ,шапандардың сапасы өте жақсы,өзіме қатты ұнады. Всем советую
Индира Карибаева
Вежливый персонал, качественная продукция, большой выбор, делают скидки
Куатбек Толеев
Менеджерлердің жұмысы нашар , алушыға деген құрмет төмен , кім сатушы кім алушы екенін білмейсің ажырату белгілері жоқ (бейдж).
Ернар Лесбек
👍🏻👍🏻
Жанна Аман
Өте жоғары сападағы шапандар.Қатты ұнады,сыйлыққа алып едім Персоналдар жақсы қызмет көрсетеді,таңдауға көмектеседі.Көп көп рахмет
жания
Если честно, я не ожидала, что шапан может выглядеть ТАК круто 😍 Qazaq Shapany реально умеют делать стиль. Очень понравилось, что одежда не выглядит «старомодно», наоборот — современно, модно и со смыслом. В таком шапане сразу ловишь взгляды и комплименты. Удобно носить, тепло и комфортно. Отличный вариант для тех, кто хочет выделиться и при этом подчеркнуть свои корни.
БЕ
Берик Есбосинов
Qazaq Shapany — это не просто одежда, это настоящее отражение казахской души. Когда надеваешь их шапан, сразу чувствуешь особую атмосферу: гордость за традиции, уважение к культуре и невероятный комфорт. Качество ткани на высшем уровне — плотная, приятная к телу, отлично держит форму. Особенно порадовали детали: орнаменты выполнены аккуратно, каждая строчка ровная, видно, что в изделие вложена душа. Такой шапан подходит и для торжественных мероприятий, и для повседневного образа. Очень приятно, что есть бренды, которые современно и стильно показывают нашу национальную идентичность. Однозначно рекомендую!
Nuraykaa Orinbassarova
"Qazaq shapan" нан кимоно алдым,катты унады түсіде,сапасыда,тігісіде өте жаксы,жишеме дәл болды,каптамасыда укыпты.Рахмет сәтті сауда тілеймін!
Aisaule Nurgassymova
Рахмет! Диана ханым жақсы консультация жасап, таңдауға көмектесті.
Ардакина Камбарова
Шапандары керемет 🥰🥰🥰🥰🥰 ен адемі шапандар папа мамама алдым
DS
Duman Seitov
Хочу выразить благодарность коллективу магазина QAZAQ SHAPANY за профессиональное обслуживание и высокое качество продукции. Приобретённый чапан полностью соответствует заявленным характеристикам: добротные материалы, качественный пошив, продуманный дизайн. Магазин достойно представляет казахские традиции в современном исполнении. Рекомендую как надёжного и ответственного продавца.
Ришат Жазылбеков
Качество бомба Алпамыс менеджер бауырыма рахмет 🫶🏻🫰🏼
ЕШ
Ербол Шаяхметов
Шапан алдым өзіме күшті бомберлер вапще темаа 🥳🥳🥳
6 посещений
Ariya Ariya
Өте керемет шарандары, заманауи нақышта сапалы тігілген, сатушы қызға мын алғыс👍
Хочу выразить благодарность за профессиональное и оперативное обслуживание. Приобрела жилетку и дополнительно оформила заказ на вышивку — всё выполнено в срок и на высоком уровне. Рекомендую!
Акырыс Тасболатова
FaLCoN
жаксы
MADENIETBEK PARASSAT
🔥🔥🔥
Р Д
Все супер быстро , оформили заказ и сразу отправили доставку качество и сервис 100% отдельное спасибо менеджеру Алпамысу ! В позднее время ответил , видео все скинул , все было оперативно быстро
Мадина Байсултанова
Сіздердің дүкендеріңізден керемет сапалы шапандар алдық. Дизайны өте әдемі, матасы мен тігісі сапалы – нағыз ұлттық нақыштағы сыйлық болды. Қызмет көрсетулеріңіз жоғары деңгейде, қалағанымызды таңдап алуға көмектескендеріңіз үшін үлкен рақмет! Осындай ұлттық құндылықтарды насихаттап жүргендеріңізге алғыс білдіреміз. Істеріңізге береке, табыстарыңыз мол болсын!