Artomolli
Магазин
MT
Moldir Turganbekova
Осы жерде багасы прям доступный екен, Vicalina набор кастрюль алып корген едым прям кушті екен качествосы👍🏻 жабыспайды, қараймайды. Сезон бойынша товарлар көп екен, на новый год ёлка алдық тоже өте арзан бағаға шықты, басқа жақта 2-3 есе қымбат тұрған ёлка алдық оныңда түр-түрі бар екен(качество сына фотодан корсеныздер болады) Осы жолы барып тағы вок-қазан алдым Vicalina, әлі қолданып көрмедім, қолданып көргенсоң міндетті түрде жазамын👍🏻 Рахмет улкен сіздерге🙏🏻 улкейіп,көркейе беріңіздер🙏🏻
ДИ
Диляра Ивуллаева
Хорошие качество👍.Я уних покупала мне понравилась .Советую вам☺️
Салтанат Касымжанова
Сәлеметсіз бе Молдир ханым рахмет Сизге товар конилмнен шықты Кыз жасауна алған едим. Товар тек сизден аламын бағасы да кол жетимди.
Елдар Бадамбеков
Спасибо большое за товар! Очень понравилось, качество очень хорошое, стоить своих денег! Персонал очень дружелюбные, профессионалы своих дел! Советую всем 👍
Mariya Takhat
Салеметсиз ба! Молдир ханым кыз жасауын наборын и асел пеш алдым Багасы озине сай Катты унады Ойымдагыдай шыкты 😍🥹Рахмет сизге 😊
Aм
Artomolli, магазин
9 марта 2025, официальный ответ
Мария ханым кері байланыс үшін алғыс айтамыз ! 👍 сізге ұнағанына қуаныштымыз , жақсылығыңызға пайдаланыңыз !🌷🌷🌷