OnayTap
Компания по подбору персонала
ЕЖ
Елена Житенко
Очень хорошая компания. Выплаты в указанные дни, без задержек. Очень быстрая обратная связь. Спасибо.
ШР
Шамсунур Рузиева
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻отличная компания
ИУ
Ильяс Усманов
Очень хорошая компания сотрудники такие вежливые мне очень нравится там работать
Alisher Gabdi
Превосходная компания по подбору персонала. Сам работал тут, отношение к сотрудникам и профессионализм радуют. Советую всем!
Nurali Magden
Отличная компания по подбору персонала! Сотрудники отлично выполняют свою работу,помогая на каждом этапе 🫶🏻 Рекомендую
ӘА
Әділ Асан
Жақсы компания👍
РМ
Руслан Молдабаев
Молодцы можите мне подработку найти хорошую
IZ
Islambek Zhakyayev
Отличная компания по подбору персонала! Очень понравился их профессиональный и внимательный подход — сотрудники подробно объясняют каждый этап, помогают подобрать действительно подходящую вакансию и всегда остаются на связи. Определенно Рекомендую.
РҚ
Руслан Қуаншбек
Оңай тап өте жақсы қол жетімді жұмыстар бар еркін жұмыс табуға болады Лия зорсынғо❤️
. …
:) барлығы ұнады
Артём Шаньязов
Всё очень быстро
Руслан Утеулов
Быстро нашел подработку , спасибо менеджеру Лия :)
Саят Самат
Полный бардак
БД
Багым Дауренкызы
Отзывам не верьте вам не будут оплачивать деньги который вы заработали честным трудом
Асылбек Кенесбай
1 кун просто так жумыс степ келдым Бармандар
Adina Nugman
Спасибо OnayTap! Нашла подработку за один день.
ZK
Zhuldyz K
Для временной работы лучший вариант в городе Советую👍
BA
Birzhanbek Akhimov
Удобное приложение и быстрая регистрация. Уже работаю, доволен
Ayau Iskakova
Отличная компания! Здесь реально можно найти работу без лишней волокиты
Said_505 Sadikov_505
Өте жаксы компания, еженедельные выплаты без задержки 🔥
Шермухамед Курбанов
Хорошая компания ежедневные выплаты
Aibek Tlen
Онай тапқа алғысымды білдіремін өте жақсы компания, жұмысқа тез орналастырып берді,жақсы зарплата
~) Kudaibergenovv
Компанияга рахмет жумыс бари жаксы акшасы да уакытылы толенеди жумыстарыныз алга журе берсин
AD
Azamat Daniyarov
Отличная компания, помогла с работой, всем рекомендую, отдельное спасибо Жулдыз
Нурсултан Кадыркулов
Онай тап компаниясы аркылы,Шымкентте жумыс жасап журмын,акша жагынан ешкандай задержка болмайды барлыгы уакытылы график бары ынгайлы,ерынбей жумыс жасасаныздар Соган лайык акшаны аласыздар,оте жаксы компания,дальше осы компаниямен жумыс жасасамба деймын. Менеджерлерде жаксы кысылер дорекы сойлеспиды. Короче всем советую работать с компании Онай тап
NI
Nurik Ibadulla
Онай тап компаниясына рахмет жумыс жаксы айлык уакытылы толенеди
ДБ
Даниял Булатов
Хорошая компания для возможности заработать 👍🏻
Akniyet B
Через онайтап устроилась на работу, хочу выразить огромную благодарность менеджерам, которые помогли найти стабильную работу с хорошей зарплатой и графиком. Я всегда рекомендую эту компанию своим знакомым, которые в поисках работы, все мы довольны их услугами
Muhit Rahmakul
Жақсы жұмыс орын дружный коллектив
Ж
Жулдыз
Меним жолдасым истиди жаксы жумысы тамактарыда кушти зарплата уакытында толиди жаксы керемет жер келип истим деген адамдарга
Бакдаулет Пралиев
Онай тап компаниясында истеймин айлык уакытлы бари жаксы озиме унады
Василий
Класс самое что есть
Алия Асылбек
Өте жаксы керемет завод ынгайлы жерде ынгайласкан жұмыс берушілері де жаксы адамдар жұмыстарыңыз алға жүре берсін
Айнур Макулова
Саламатсыздарма маған күшті ұнады.Өздерінің алған адамдары нан хабар алып тұрады.Жылы сөйлейді.Уақтылы ақшасынбаріп отырады.Рахмет үлкен дами берсін.Үлкейе берсін.
Guljayna Baekeeva
Онайтап аркылы туракты жумыс таптым администратор кыздарыда жаксы Балнур Ассем
Тиииль Лин’деманн
Здравствуйте всем читателям. OnayTap достаточно хорошая компания, по оплате проблем нету, да и график можно свои составить, только вот последнее время у компании похоже кадровые проблемы, похоже персонала у вас не хватает, нам никак не понять - заявку на смены очень поздно отправляют, на важные вопросы ответы не выдают, да и в целом насчет общении с работниками вопросов много. Без сомнении людей много, да и каждый может работу найти, и у вас работники найдутся, но все же лучше довольные работники, чем те кто недовольны этой организации
9 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за взвешенный и честный отзыв. Очень ценно, что вы отметили положительн…
Бомбардиро Мини пекка
ЛЮДИ ОЧНИТЕСЬ ,КЕЛМЕҢДЕРШІ БҰЛ КОМПАНИЯМЕН ЖҰМЫСҚА, өте нашар компания жыным ұстап отыр, енді жоламаспын.1) ӨТЕ ДӨРЕКІ, жоқ қызықты олар сменге жазылғансыз келмесеңіз штраф дейді,ерте айтып отырмын 24 сағат бұрын,сол складта жұмыс істеймін деп чуть талып қала жаздап енді шыққым келмейді,ауырып қалдым дедым, олар саған қайдан ЗАМЕН табамыз дейды, это же НЕ мои проблемы то что не могут найти замену ,ито қараңдар кірер кезде ешқандай ереже түсіндірмейді компания жайлы жұмыстың,им плевать что ты чувствуешь болеешь или нет ,повторюсь 24 сағат бұрын ерте жазып тұрмын ,они мне пишут про штраф,зачем бұл, накрутка ПРИЛОЖЕНИЕ плохое ,блокнотқа терген ба ,ужасно работает,бесполезный,если вы читаете ОНАЙТАП зря вы ,жалған ақпарат таратып,группадан удалить етіп тастап жұмысқа шығыңыз дейді,вы совсем уже,наглеете мне кажется, біздің арқамызда ақша тауып отырсыздар!2)Таза прибылдан налог алынып,аз аласыздар.ОНАЙТАП дұрыс жұмыс жасай алмайсыздар ,я лучше вас могу работать ,тоже могу сидеть за компом и отвечать АДЕКВАТНО всем. Приложение у вас отстойное,менеджера тоже неадекватные .Байкот жасап жүрмесін адамдар ,байқаңдар)
9 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Нам искренне жаль, что у вас остались негативные впечатления от…
Aii 🤎
дөрекі сөйлейді жұмысқа жазылып бір себеппен шықпай қалар болсаң штраф салады 4 мың и то ол алынбайды еңбекті бағаламайды бастықсымақтар көп камерадан жұмыс істегенді көрмейді демалғанды көреді.
9 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв — мы внимательно относимся к обратной связи от сотрудников. Позв…
Zhanerke А
🫠
Улдана Жубатканова
OnayTap компания өте керемет өзіңе ыңғайлы графиг 1 жыл болды осы компаниямен жұмыс істеп келем зарплата уақытымен беріледі 😍😍😍😍 студенттерге өте ыңғайлы 😍
Макпал Курайыш
өте жақсы компания,Асем деген менеджер қыз от и до түсіндіріп бәріне жауапкершілікпен қарайды😍 егер жүгініп жатсаңыздар өкінбейсіздер айлықтыда кешіктірмейді🤝🏿🫠
Molya Askar
Самый хороший и лучший компания. Супер 👍👍👍👍
БС
Багила Сарсенова
Очень хорошая компания ,Айдане спасибо огромное)
Д
Диана
Хорошая компания, сотрудники отлично справляются с поставленной задачей 👍
D💫
Dauren 💫
Жаксы компания, жалакыны уакытында береди👍
DS
Danik Ship
отличная компания, зарплата всегда во время
BB
Banan Bananshik
Хорошая компания, быстро и качественно, спасибо огромное менеджерам очень приятные) ❤️
Dil’murat 🧢
Хорошая компания, Айдане отдельное спасибо👍👍