Pinta premium
Ресторан
10 уютных ресторанов по городу. Живая музыка и спецпредложения!
Забронировать столик
Павел
Завтраки здесь прям уровень, не просто яичница, а нормальные комплексы, чувствуется, что продукты свежие, не вчерашние остатки
сегодня, официальный ответ
Добрый день! Благодарим Вас за отзыв, он очень важен для нас! Будем ждать Вас в гости вновь!
Ұлан Рысқалиев
Жума күні келгенбіз, тірі музыка керемет, дауысы қатты емес, отырып сөйлесуге ыңғайлы болды
Айбар Камолов
Для компании отличное место, меню разнообразное, каждый раз что то новое пробуем, цены адекватные по нынешним меркам
Леонид Н.
По Панфилова перепробовали почти всё, но сюда возвращаемся чаще, сочетание цены, сервиса и публики огонь 🔥
Nuray JN
Кайф место 💕💕
Болат
Мейрамхана іші кең, үстелдер бір біріне жақын емес, бөтен әңгіме естілмейді, жеке сөйлесуге ыңғайлы болды
сегодня, официальный ответ
Болат, пікір қалдырғаныңызға алғыс білдіреміз🌹
ГФ
Григорий Ферапонтов
Хожу сюда по утрам на завтрак, порции щедрые, яйца всегда идеально, кофе бодрит, персонал приветливый
МН
Максим Некрасов
Работаю рядом, ланчи здесь прям спасение, быстро, недорого, и не какая нибудь столовская еда, а реально вкусно
Арман Сабыралиев
Жұма, сенбі күндері тірі музыкасы күшті, даусы қатты емес, достармен әңгімелесуге ыңғайлы жер 😎
сегодня, официальный ответ
Арман, бағаңыз бен пікіріңізге үлкен рахмет🤗
ТВ
Татьяна Волкова
Зал удобно под банкет переделали, музыку нашу включили, торт поставили без лишних разговоров 🙂
Марина Сиделева
Сюда не страшно приводить родителей, тихо, аккуратно, еда привычная по вкусу, но подача современная, мама оценила
Бекзат Жаксылыков
Достармен туған күн тойладық, үлкен зал берді, бағалары банкетке қарағанда қалтаға қатты батпайды 🙂
ДН
Дмитрий Новиков
Еда реально качественная, мясо на гриле пахнет огнем, а не маринадом из магазина 😏
GD
Gulnara Dairbaeva
Хорошое, отмосферное место, расположение некоторых столов неудобные, изолированное. В целом живая музыка хорошая, еда вкусная.
Аманда Д.
Иногда захожу только на десерт и чай, торты свежие, не химозные, видно что готовят сами, а не покупают где то ещё
Данара Ермекова
Жолдаспен кешкі ас ішуге келдік, ет тағамдары мықты, әсіресе стейк, қоршаған орта жайлы, қызметшілер мәдениетті
9 марта 2026, официальный ответ
Данара, пікір қалдырғаныңызға алғыс білдіреміз🌹
Алмаз Ахмедов
Кофе не хуже чем в модных кофейнях, к сырникам подают вкусный соус, девочки за баром всегда улыбчивые
Лаззат Токтаева
Достармен туған күнге жиналдық, үлкен үстел дайындап қойыпты, алдын ала тапсырыс берген тағамдар уақытында шықты
8 марта 2026, официальный ответ
Лаззат, бағаңыз бен пікіріңізге үлкен рахмет🤗
Бауыржан Жұмаділов
Интерьер полностью совпадает с тем настроением которое хочется вечером после работы, тепло, уютно, без лишних блестящих деталей
Вадим Полтавец
Түскі ланчқа жиі барам, жұмысқа жақын, он минутта дайындайды, баға мен сапа қатынасы норм 👍
8 марта 2026, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп, бағалап кеткеніңізге рахмет😉
Арман Жайлаубеков
Аптаның ортасында да адам көп, бірақ заказ ұзақ күттірмейді, кухня шапшаң жұмыс істеп тұр 🙂
8 марта 2026, официальный ответ
Арман, үлкен рахмет💓 Барлығы ұнағанына қуаныштымыз✨✨
Максим Ю
Пенное разных сортов, всегда холодное, налив аккуратный, редко где так следят за качеством 🍺
Айдар Жанабилов
Кофе, стейк и тихая музыка в будни вечером, идеальное место посидеть после работы, не шумно 😌
Алтынбердиева Дарина
Ет жейтіндерге кеңес, гриль стейк сұраңыздар, степені дұрыс ұстайды, күйдірмей, ішінде қызғылт болып қалады 🥩
8 марта 2026, официальный ответ
Уақыт тауып пікір қалдырғаныңызға көп рахмет! 🥰
НО
Наталья Орлова
Заказала стейк медиум, честно ожиданий было меньше, а по итогу один из лучших стейков что ела в городе
НД
Нурбек Дарханов
Таңғы меню разнообразное, можно поесть и кашу и яичницу, плюс тот самый бокал просекко в подарок 🥂
Сауле Баходирова
Интерьері атауына сай, іші жылы, жарық, отбасымен келуге ыңғайлы, музыкасы да құлақ шаршатпайды 🙂
7 марта 2026, официальный ответ
Сауле, бізді таңдағаныңыз үшін көп рахмет ❤
Яна Тодоровская
По вечерам делают небольшие тематические вечеринки, попадала пару раз, было весело но без лишнего пафоса, формат зашел
ЕШ
Ерасыл Ш.
Были с супругой на завтраке, порции большие, подача красивая, все горячее и очень вкусно
Берікбай Э.
Банкет залын безендірулері ұнады, шамдары жылы жарық береді, шу көп емес, сөз сөйлегенде бәрі анық естілді
7 марта 2026, официальный ответ
Берікбай, үлкен рахмет💓 Барлығы ұнағанына қуаныштымыз✨✨
ВТ
Виталий Тодоренко
По пятницам тут вообще другая атмосфера, живой звук, но разговоры не перебивает, можно спокойно общаться 😎
Елена Усманова
Нравится контингент, нормальные адекватные люди, без лишнего шума, можно и с подругами посидеть, и с родителями прийти
ДЭ
Динара Эсматова
Ішіндегі интерьері атауына сай, ұсақ детальға дейін ойластырылған, фотосуретке түсуге өте әдемі орын 📸
6 марта 2026, официальный ответ
Динара, сәлеметсізбе, осындай жағымды пікіріңіз үшін көп рахмет🙏👌
Мұратхан Айдаров
Приятно что персонал не навязчивый, подходят вовремя, посуду забирают аккуратно, ничего не звенит и не летает мимо стола
Алибек Оранкулов
Часто сдаём тут банкеты для коллег, по организации всегда порядок, еда выходит вовремя, никто голодным не сидит
Самат Бекенов
Мәзірде үлкен компанияға арналған сеттер ұнады, ет те, салат та жеткілікті, ешкім аш қалмады 😄
6 марта 2026, официальный ответ
Самат, жоғары баға бергеніңіз үшін көп рахмет💛
Нурлан Толегенов
Люблю сидеть у окна, смотреть на Панфилова, фоном живая музыка, в руках холодное пиво, кайф 😌
Ернур Нуркенов
Очень нравится контингент, без лишней понтовости, спокойно сидишь, слушаешь музыку, охрана не напрягает 🙂
Ұлан Сагынбаев
Таңғы астары керемет, порциясы да тойымды, просекконы сыйлыққа бергені ұнады өте көңілді жер 😊
6 марта 2026, официальный ответ
Ұлан, бағаңыз бен пікіріңізге үлкен рахмет🤗
Арман Мұратұлы
Обедаю здесь почти каждый день после работы, ланчи недорогие, супы как домашние, всегда наедаюсь
Паша Григорьев
Был на корпоративе, банкет организовали без суеты, еда выходила вовремя, по алкоголю выбор нормальный 🍻
Данияр Шарафуддинов
Асханасының тазалығын байқап жүрмін, ашық кухня біраз жерінен көрінеді, бәрі таза, қызметкерлер қолғаппен жүреді
5 марта 2026, официальный ответ
Данияр, бағаңыз бен пікіріңізге үлкен рахмет🤗
Багдат Куанышбаев
Сенбі кешкі вечеринкаларында диджей хорошо подбирает треки, народу много, но как то по домашнему 🎧
EК
Ellamae Кудайбергенова
Сыртынан қарағанда қарапайым, ішіне кіргенде басқа әлем, жарығы жұмсақ, үстел арасы алыс, ыңғайлы 🌙
5 марта 2026, официальный ответ
Ellamae, пікіріңізге, бағалап кеткеніңізге үлкен рахмет!
Есимжан Шерзотов
Любим с женой сюда выбираться именно по пятницам из-за живой музыки, исполнители приятно удивляют, уровень выше среднего
Ботагоз Сагадиев
Бронировали небольшой банкет, вышло не так уж дорого, еда вкусная, подача аккуратная, гости остались довольны
Заманбек Алматов
Мәзірде сыраның түрі көп, жеңіл, қою, фильтрленгені бар, достармен футбол қарауға ыңғайлы ⚽
5 марта 2026, официальный ответ
Заманбек, пікір қалдырғаныңызға алғыс білдіреміз🌹
Болат Айтбаев
Панфилова бойымен жүргенде осы жерге соқпай кету қиын, музыкасынан бастап асханасына дейін көңілден шығады
Глеб Коновалов
По количеству позиций в меню для компаний здесь удобно, можно набрать много закусок, салатов, горячее на общий стол и не разориться
ВП
Виктория Падерина
Интерьер прям уютный, без лишнего пафоса, можно и семейный ужин устроить, и с коллегами спокойно посидеть